fbpx

Bedste weekendophold med hund 2024

Vi ved, hvor svært det kan være at efterlade sin hund, når man selv skal på et lækkert weekendophold. Det er der så heller ingen grund til, da du sagtens kan tage på et weekendophold med hund. Her på siden kan du få et overblik over alle de dejlige steder, hvor du kan have din firbenede ven med.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skroebelev-Gods-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Norsminde-Kro.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobaek-Strand-Hotel.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har en helt perfekt beliggenhed direkte ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen samt havudsigt fra restauranten og flere værelser. Med et ophold til Kobæk Strand Hotel kan du se frem til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Den-Gamle-Arrest.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro emmer af nostalgi og atmosfære, her får du straks den helt rette kro stemning og en hjertelig velkomst. Maden på kroen er ligeledes i særklasse ligesom det er tilfældet med havudsigten fra kroens restaurant samt terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det 4-stjernede Hotel Marienlyst uden for Helsingør er det oplagte sted at tage hen på et dejligt weekendophold. Det hyggelige hotel ligger perfekt lige ud til kysten ved Øresund. Stedet har 158 værelser, og forplejningen varetages af restauranten og baren. Desuden byder hotellet på kasino og natklub og en pool, en sauna og andre spa-oplevelser. Privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Skal du på weekendophold, så kan du fint gøre det på det smukke Kurhotel Skodsborg. Her kommer du til at bo tæt på Øresund i en flot hvid bygning. Det 4-stjernede hotel rummer 83 værelser, en restaurant og en bar. Desuden byder spa-området blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Der er mulighed for behandlinger. Transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på weekend på det dejlige Hotel Viking Spa & Wellness, når du virkelig skal forkæles. Stedet råder over et spa- og wellness-område på hele 2.700 m2. Her er det bare om at nyde livet og gøre noget godt for din krop og dit sind. Desuden klarer hotellets restaurant og bar for din forplejning. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steinberger Alsik Hotel & Spa er lige i øjet til et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel har 190 værelser og 3 restauranter. Desuden bydes der på et meget omfattende wellness-område. Der er en udendørs og en indendørs pool og diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Benyt også den nærliggende strand. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa er det perfekte sted for et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel rummer 60 gode værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden råder stedet over en golfbane. I spa-området er der diverse spa-faciliteter og en indendørs pool. Du har alle muligheder for at forkæle dig selv her. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden kan du booke et dejligt weekendophold, når du trænger til en pause fra hverdagen. Her står den på fred og ro og forkælelse. Restauranten byder på traditionelle danske retter. Det omfattende spa-område byder på diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter. På taget finder du en dejlig udendørs pool. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er et hyggeligt sted at tage på weekend til. Det 3-stjernede hotel rummer 32 værelser og et forretningscenter med mødelokaler. Samtlige værelser er med privat badeværelse. På hotellet er der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Book et skønt weekendophold på det store 4-stjernede Hotel Vejlefjord. Herfra har du den mest forrygende udsigt, og selve hotellet er stort og smukt. Det tidligere sanatorium rummer 116 smagfuldt indrettede værelser, restaurant og bar. Desuden finder du et virkelig stort wellness-område, der byder på diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tag på weekendophold på det eventyrlige Kokkedal Slot Copenhagen. Det eksklusive autentiske slotshotel er indrettet tro imod dets historie. Slottet er oprindeligt fra det 18.århundrede, og det mærkes i den behagelige stemning. Der findes værelser af forskellige størrelser og flere spisesteder på slottet. I wellness-området er den swimmingpool og mulighed for behandlinger. Omkring slottet ses en smuk slotspark.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et oplagt sted at tage på weekendophold til. Her kan du slappe af og nyde livet med god forplejning og forkælelse. Det 4-stjernede hotel rummer 38 rummelige værelser, restaurant og bar. Desuden er der et wellness-område med blandt andet pool og diverse spa-faciliteter. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Bestil et dejligt og afslappende weekendophold på Fakkelgaarden fra 1992. Her er en behagelig stemning overalt. Fra det hyggelige hotel har du udsigt til Flensborg Fjord. Den internationalt anerkendte restaurant byder på et alsidigt menukort. De rummelige værelser er lys og venlige indrettet i nordisk stil. Stedet rummer 26 værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er der perfekte rammer for et godt weekendophold. Herfra får du en overdådig udsigt ud over Kattegat. Det 3½-stjernede hotel på toppen rummer 23 smagfuldt indrettede værelser og 3 mødelokaler. Der findes også en glimrende restaurant og bar. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Bestil dit næste weekendophold på Benniksgaard Hotel. Her er en behagelig stemning og god service. Hotellet rummer 55 værelser, og fra nogle af dem er der en pragtfuld udsigt ud over Flensborg Fjord. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en golfbane, en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Der er gratis Wi-Fi og parkering på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tag til Hotel Koldingfjord, når du trænger til et dejligt weekendophold. Fra det smukke hotel i de smukke omgivelser er der en pragtfuld udsigt ud over Kolding Fjord. Det 4-stjernede hotel indeholder 132 værelser, restaurant og bar. Desuden råder det over et velfungerende forretningscenter. Stedets wellness-område omfatter en indendørs pool og et motionscenter. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Book et herligt weekendophold på det store smukke Comwell Kellers Park. Det eksklusive 4-stjernede hotel er indrettet i en stor bygning, der oprindeligt er fra 1901. Hotellet er smagfuldt indrettet tro mod stedets historie. Der er 134 værelser på hotellet. Desuden findes der 2 restauranter og en bar. I spa-området er der blandt andet en indendørs pool og spa med fuld service. Du kan træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tjek ind på et dejligt weekendophold på det smukke Comwell Kongebrogaarden med den unikke beliggenhed. Det eksklusive 5-stjernede hotel ligger lige ud til vandet, som kan ses fra hotellet. Stedet rummer 62 skønne værelser med privat badeværelse. Restauranten byder på et alsidigt menukort. Du får adgang til en indendørs pool og motionscenteret. Hyg dig også på tagterrassen. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Book et dejligt weekendophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra. Den tidligere herregård, der er lavet om til et eksklusivt spa-hotel har, hvad der skal til for at give dig en herlig weekend. Det 4-stjernede hotel er velegnet til enlige, par og familier. Der er 149 værelser på hotellet, og det indeholder både en glimrende restaurant, et godt spa-område og fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

I Aarhus kan du tjekke ind på det hyggelige Helnan Marselis Hotel. Det er ideelt til et dejligt weekendophold. Det ligger tæt på vandet, som flere værelser har udsigt til. Det store hotel rummer 163 gode værelser. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Det flotte wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Book et dejligt weekendophold på det hyggelige Hotel Amerika i Hobro. Det er et eksklusivt hotel, der ligger i et smukt skovområde. Hotellet rummer 68 gode værelser, og der er restaurant og bar med lounge på stedet. Desuden byder hotellet på et forretningscenter og nogle gode fitness-faciliteter. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Tag på et dejligt weekendophold på Kolding Hotel Apartments. Her er der hele lejligheder i stedet for hotelværelser, og det giver dig/jer nogle fleksible muligheder. Det moderne lejlighedshotel ligger fint ud til Slotsøen. Der er 73 lejligheder på stedet, som også byder på morgenmad og en bar. Desuden er der en fin tagterrasse. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et oplagt sted at tjekke ind på et weekendophold. Værelserne er hyggelige og farverige. På hotellet er der en glimrende restaurant og en bar. Der er også adgang til hotellets fitnesscenter. På den nærliggende strand råder hotellet over et privat stykke strand. Stedet er velegnet til et weekendophold for enige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag til Skagen på et dejligt weekendophold på Ruths Hotel. Stemningen på hotellet er hyggelig af afslappet. På hotellet er der 52 værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden kan du besøge stedets spa-område, hvor der er pool og diverse spa-oplevelser. Benyt også stedets motionscenter. Kæledyr er også velkomne på Ruths Hotel. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Bo ved Kastrup Lufthavn, når du tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan du tage et dejligt weekendophold på det nye høje hotel. Det flotte lufthavnshotel rummer 605 værelser. Det indeholder også nogle restauranter og en bar. Desuden er der et godt fitnesscenter, så du kan holde din træning ved lige. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et fint sted at booke et dejligt weekendophold på. Det smukke hotel med synligt bindingsværk byder på 56 værelser i forskellige størrelser. Desuden har du gode muligheder for forkælelse og træning. Wellness-området indeholder blandt andet en indendørs pool og en udendørs pool og diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det hyggelig Hotel Kong Arthur er der god stemning i imødekommende omgivelser. Værelserne er designet med lækre designermøbler og er generelt stilfuldt og moderne indrettede, samtidig med at der er taget højde for, at bygningen er af ældre dato. Der er mulighed for at benytte et spaområde, som tilbyder flere forskellige typer af behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Nyd et dejligt 4-stjernet ophold på det skønne Griffen Spa Hotel på Bornholm. Det luksuriøse hotel ligger centralt i Rønne. Her kan du slappe af og lade op med skønne spa-behandlinger, spabade, opvarmet pool og sauna. Værelserne er moderne indrettede. I hotellets restaurant serveres der dejlig og sundt mad, således at hele din krop forkæles.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et af landets mest luksuriøse hoteller, hvilket giver dig de perfekte rammer for drømmende ophold. Værelserne er stilfuldt indrettede i nordisk stil. I hotellets restaurant serveres der lækker gourmet mad. På hotellet er der flere aktiviteter, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være vinsmagning, kageborde og andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Med sin fantastiske udsigt over Øresund ligger det arkitekttegnede Hotel Hesselet. En perfekt ramme for unikke ophold. Værelserne er store og stilfuldt indrettede. På hotellet er der en skøn wellness-afdeling med spa, pool og fitness-rum. Der er mulighed for at medbringe din hund. Der er god plads til at holde fester, selskaber, konferencer og møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I smukke og idylliske Svendborg kan du nyde et dejligt ophold på Hotel Troense. Hotellets romantiske bindindsværksfacade ligger med en skøn udsigt over vandet. Der tilbydes et menu-kort over udflugtsmål med bus. Det er muligt at afholde fester i festlokalerne. Hotellet har også konferencelokaler samt mødelokaler til rådighed, samt ideer til aktiviteter for dine medarbejdere.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Et weekendophold både du og din hund vil elske

Der findes så mange gode steder, som både du og din hund vil elske at overnatte på, hvis I skal på et weekendophold. Der er eksempelvis steder, som ligger lige ved en stor skov, hvor du og din hund kan hygge jer med at gå lange ture. Er din bedste ven en vaskeægte vandhund, kan det være, at et weekendophold ved en strand er lige sagen for jer.

Er du og din hund mere til bylivet, så I kan opleve en masse sammen? Det kan være en tur på en udendørs café eller en park midt i byen. Du kan nemt finde et væld af oplevelser i de forskellige byer, som I kan udforske sammen.  

Dejlig weekend med familiens bedste ven

Giv din hund verdens bedste fødselsdagsgave

Giver du din hund en gave, når den har fødselsdag? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, så er gaven sikkert legetøj, et gnaveben eller lignende. Er det ikke sandt? Måske du skulle til at tænke i nye baner og finde på en anden og anderledes gave. 

Hvis du er med på den, så vil vi gerne foreslå, at du giver et weekendophold med hund i gave til din hunds næste fødselsdag. Det er ikke sikkert, at den lige værdsætter gaven på selve dagen, men det kommer den til, når I er af sted. 

Find et godt tilbud på et weekendophold med hund

Har du først været af sted sammen med din hund, vil du med stor sandsynlighed gerne af sted igen. Hvis du så ovenikøbet kan få et godt tilbud på et weekendophold med hund, er det nok lige sagen. Du kan blandt andet prøve at tage et kig på danske dealsites, når du er på udkig efter en god deal.

Bedsteophold.dk har fokus på weekendophold med din firbenede ven

Siden her er blevet til, fordi vores lille familie også inkluderer en hund. Da vi betragter vores hund som et familiemedlem, var det meget svært for os at efterlade den, når vi ville på et weekendophold i Jylland eller et andet sted i Danmark for at slappe af. 

Derfor begyndte vi at undersøge mulighederne i forhold til, om vi kunne have vores hund med på et weekendophold på Sjælland. Da det viste sig, at det godt kunne lade sig gøre, blev vi meget glade. 

Vi tænker, at der sikkert sidder masser af andre familier, der gerne vil have hunden med, når de skal på et weekendophold. Er det tilfældet, finder du et godt overblik over lækre weekendophold med hund lige her på siden.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg altid tage min hund med på et weekendophold?

Det er desværre ikke alle steder, der tillader, at du må have din hund med på et weekendophold. Men der er, som du kan se her på Weekendopholdsguide.dk, heldigvis en masse steder, hvor det sagtens kan lade sig gøre. Tag et kig på de forskellige ophold, så du kan finde det bedste sted for dig og din hund.

Koster det ekstra at tage på et weekendophold med hund?

Det er forskelligt fra sted til sted, hvor meget det koster at tage din firbenede ven med, når du skal på et weekendophold. Nogle steder tager et gebyr for at have hunden med, mens det er gratis andre steder. 

Er der specielle regler i forhold til at være på et weekendophold med hund?

Der kan sagtens være specielle regler, som du og din hund skal overholde, når I er på et weekendophold sammen. Du bør derfor grundigt undersøge, om det pågældende sted har specifikke regler, inden du booker weekendopholdet. Derved er du forberedt på, hvad du går ind til.