fbpx

Spaophold Østjylland

Bedste spaophold i Østjylland 2024

Kunne det ikke bare være dejligt med et spaophold i Østjylland for 2 personer? Det er noget, de fleste går og drømmer om en gang imellem. Så hvorfor ikke tage en beslutning om, at nu skal det være? Der er en stor sikkerhed for, at du ikke kommer til at fortryde det. 

Et spa ophold i Østjylland kan være lige det, du trænger til for at komme helt og aldeles ned i tempo. Du kan tage afsted sammen med din partner, et familiemedlem eller med en god ven eller veninde. Det vigtigste er, at det er en person, du nyder at blive forkælet sammen med.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det dejlige spa-hotel i Vejle ligger i en stor og smuk hvid bygning. Hotellet er 5-stjernet, og her mangler ikke noget for et dejligt luksus-ophold. Den historiske bygning fra begyndelsen af 1900-tallet har udsigt ud over Vejle Fjord og den mest bedårende beliggenhed. På alle værelser står der Hästen-senge. Nyd det store og omfattende spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Det moderne Hotel Radisson RED i Aarhus midtby har gode og rummelige værelser. På værelserne er der gode senge, aircondition, TV, elkedel, hårtørrer og eget badeværelse med bruser. Der er en alsidig restaurant og en god bar på hotellet, og du kan underholde dig med blandt andet: bordtennis, billard og træningscenter. Kæledyr er velkomne. Der er parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Scandic Silkeborg
Hotels.com

Scandic Silkeborg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz i Aarhus er et boutique-hotel, som ligger i en bygning fra 1930’erne. Hotellets restaurant MASH og særligt vinkælderen er meget populære. Også morgenmaden på stedet er helt i top. Indretningsstilen på samtlige værelser er i lys art deco stil. Værelserne er fint indrettede, og der er fri Wi-Fi. Værelserne kan fås i forskellige størrelser. Du kan finde parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bo på det smukke badehotel lige ud til Aarhus Bugt. Her kan du slappe af og trække dig tilbage fra byens puls. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt. Ud over de fine værelser og den udsøgte forplejning så byder hotellet også på blandt andet: pool, parkering, træningscenter og bar. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Velegnet til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Kronjylland

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.080 kr.

Seværdigheder med gode oplevelser ved et spaophold i Østjylland

For nogle mennesker er det mere end rigeligt med oplevelse at være på et spaophold i Østjylland. Men de fleste ønsker dog også at få set nogle seværdigheder, når de er på besøg i et nyt område af Danmark. 

Du kan komme til at opleve en del ting, da der er mange seværdigheder i Østjylland. Det er derfor op til dig at sortere i dem, så de passer til dig og den tid, du har. Her kan du se nogle forslag til, hvad du kan lave:

  • Den Gamle By i Århus
  • Randers Regnskov
  • Moesgaard Museum
  • Marselisborg Dyrehave
  • Fregatten Jylland
  • Dollerup Bakker
  • Fængslet i Horsens
  • Skandinavisk Dyrepark
  • Kattegatcentret
  • Mariager Saltcenter

Der er noget for enhver smag, når det gælder seværdigheder i Østjylland. Der er aktiviteter både ude og inde, masser af oplevelser med dyr og så er der den smukke natur i Østjylland. Hvad har du mest lyst til at opleve?

dejlig spaoplevelse i Østjylland

Et lækkert og hyggeligt spaophold i Østjylland for 2

Det kan være svært at vælge, når du skal på et lækkert og hyggeligt spaophold i Aarhus for 2. Det kan både være svært at vælge, hvem der skal med, og hvilket spaophold i Jylland du skal på. Det er begge to meget svære valg. 

Når det gælder den person, der skal med, kan du kigge på, hvem du foretrækker at være sammen med, eller hvem der fortjener at være sammen med dig. Du kan eventuelt give et spaophold i Østjylland for 2 i gave til en, du holder af. Så må du bare håbe, at det er dig, der får lov til at komme med. 

Når det kommer til at vælge, hvilket spaophold i Østjylland du skal på, er det i sidste ende en smagssag. Så find ud af, hvad du ønsker, der skal være på dit spaophold. Er det vigtigt for dig, at du også kan få en omgang dejlig massage? Er du vild med, når der indgår en vinmenu til aftenens måltid? Skal morgenmaden være inkluderet? 

Stil dig selv en masse spørgsmål og besvar dem. Derefter kan du hurtigt sortere i alle de forskellige spaophold i Østjylland, så du kan finde det perfekte for dig. 

Sådan gør du dig klar til dit spaophold i Østjylland

Inden du smutter ud ad døren, bør du have styr på, hvordan du kommer til dit spaophold i Østjylland. Desuden er det en fordel at vide, hvor lang tid det tager, samt hvornår du må ankomme og skal forlade stedet igen. 

Det er også en god idé at finde ud af, om du skal have dit eget håndklæde, badekåbe og badesandaler med. Når du kender til alle disse ting, så er det bare med at komme afsted.

FAQ om spaophold i Østjylland

Skal jeg blive på stedet under hele mit spaophold i Østjylland?

Du er ikke nødsaget til at blive på adressen under hele dit ophold. Det bestemmer du helt selv. Du kan derfor sagtens besøge tante Oda eller tage ud at kigge på nogle seværdigheder. Men skal du nå at nyde alle spaopholdets faciliteter, kan tiden dog være knap. 

Kan jeg tjekke ind og ud, som jeg vil, under mit spaophold i Østjylland?

Det er ikke muligt at tjekke ind og ud, som du vil, når du er på et spaophold i Østjylland. Alle spaophold i Østjylland har et specifikt tidspunkt, du kan komme efter og et nærmere bestemt klokkeslæt, du skal forlade dit værelse igen. Ankommer du meget sent til dit spaophold i Østjylland, er det en god idé at aftale dette med stedet.

Hvordan finder jeg et godt spaophold Østjylland tilbud?

Du kan sagtens finde spaophold i Østjylland på tilbud, hvis du ønsker det. Det kan du gøre på flere måder. Leder du efter et godt spaophold Østjylland tilbud, så anbefaler vi, at du først og fremmest tager et kig her på siden. 

Hvordan finder jeg det bedste spaophold i Østjylland?

For at finde det bedste spaophold i Østjylland, er det en god idé, at du først overvejer dine ønsker. Det kan være, at du ønsker, at der skal være bestemte faciliteter på stedet, at der skal være morgenmad eller lignende. Det hjælper dig med at finde frem til det bedste spaophold i Østjylland.