fbpx

Spaophold Kolding

Bedste spaophold i Kolding 2024

Der er flere steder i Kolding, hvor du kan komme i spa. Har du brug for en afslappende spadag, er der derfor rig mulighed for dette. Du kan dog ikke indlogere dig på hoteller i Kolding, som har en spaafdeling. Hvis dette er et ønske, skal du dog ikke langt væk fra Kolding, da der er muligheder i blandt andet Stouby og Børkop.

Hvis det ikke er et ophold, der har din interesse, så kan du dog roligt blive i Kolding. Her finder du – som sagt – op til flere steder, hvor du kan koble fra i en spaafdeling. Der er endda flere steder, hvor du ikke blot kan få en afslappende spaoplevelse, men ligeledes kan bestille massage, ansigtsbehandlinger og meget mere.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Det store, smukke og traditionsrige hotel med den sublime beliggenhed er fra 1911. Det mærkes tydeligt på stemningen, selv om det i dag er meget moderne indrettet. Ud over de gode værelser så kan gæsterne også hygge sig på restauranten, baren, fitnesscenteret og i den indendørs pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Det firestjernede hotel ligger meget centralt i Kolding. Hotellets lejligheder er smagfuldt indrettede med designermøbler og alle moderne bekvemmeligheder. Fra samtlige lejligheder får du en fremragende udsigt. Bor du her, får du rabat på områdets familie-attraktioner. På hotellet finder du bl.a: motionscenter, spa, wellness og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Gode muligheder for spaophold i Kolding

Til trods for, at der ikke er et hotel i Kolding, hvor du kan tage på et spaophold, er der dog stadig mange gode muligheder for at komme i spa. Hvis det ikke blot er spa, der har din interesse, men også wellness, massage osv., så er dine muligheder stadig gode. Det betyder selvfølgelig, at der også er noget for enhver smag.

Hvis du bor i eller nær Kolding, er der derfor ikke behov for at tage længere væk. Det er der mange, der tror, hvilket er en skam. Hvis du længe har gjort dig overvejelser om, at du gerne vil en tur i spa, for at slappe lidt af, så er der altså et hav af muligheder i Kolding. Nogle af dem ligger dog ikke helt inde i centrum af Kolding.

Faktisk er der flere af steder, der har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder. Det betyder, at du ikke skal føle, at er du nødt til at gå på kompromis med dine ønsker, hvis du skal finde en spa i Kolding. Tværtimod, så kan langt de fleste faktisk få stillet deres ønsker. Derfor er der ikke nogen grund til at tage væk fra byen.

wellness føelse

Vidunderlige spahoteller i Kolding

Der er ikke nogen hoteller i Kolding, der har deres egen spaafdeling. Der er enkelte hoteller, der har en pool. Det er dog ikke noget, som man normalt sidestiller med en spaafdeling. Hvis du har et ønske om at indlogere dig på et hotel, som har en skøn spaafdeling, er Kolding ikke den rette by, da det ganske enkelt ikke er muligt.

Heldigvis er der – som nævnt – flere hoteller i nærheden af Kolding, ta’ eksempelvis et kig efter spaophold i jylland hvor de har skønne spaafdelinger. Det er ensbetydende med, at du sagtens kan tage på et spaophold i nærheden af Kolding, men dog ikke i selve byen. Faktisk er der mindre end en times kørsel til en række af de absolut bedste spahoteller her i landet.

Hvis du skal overnatte i Kolding, er det dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan kombinere det med en tur i spa. Det kan du sagtens, men du skal være opmærksom på, at det ikke bliver på hotellet. Er det et ønske, er du nødt til at gå eller køre en lille tur først.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man nyde et spaophold i Kolding?

Ja absolut! Der findes et væld af fantastiske hoteller i Kolding dog ikke rigtig nogle med egen spaafdeling, men heldigvis er der gode spaafdelinger i og nær Kolding by så frygt ej, det er blot en lille gåtur eller hurtig køretur fra dit hotel.

Hvilket er det bedste spahotel i Kolding?

Der findes ikke rigtig nogle spahoteller i Kolding, men heldigvis er der et væld af gode hoteller at finde i Kolding, så find et vidunderligt hotel i Kolding og gå eller kør derefter hen til en fantastisk spaafdeling ikke langt fra dit hotel.

Hvor meget koster et spaophold i Kolding?

Et spaophold i Kolding koster 1.000-1.500 kr. prisen varierer i høj grad efter hvilke faciliteter hotellet tilbyder, samt hvor det er placeret. Derudover er nogle priser inklusiv morgenmad og middag, så hold ligeledes øje med dette når du kigger efter prisen på dit spaophold.