fbpx

Spaophold København

Bedste spaophold i København 2024

Der er få ting, der er lige så afslappende som en tur i spa. Heldigvis er der et hav af muligheder for at komme i spa i København og omegn. Det gør sig gældende, hvad enten det blot skal være en dagstur, eller du ønsker at tage på et spaophold. Der er nemlig rigtig mange spa-steder at vælge mellem i den danske hovedstad.

Derfor kan du selvfølgelig også finde et spa-sted, uanset hvad dine krav er, hvis du har et ønske om at tage i spa København. Faktisk er Københavnsområdet det område i Danmark, hvor der er flest spa-steder. Dette er noget, der både inkluderer deciderede spa-steder, men også et stort udvalg af forskellige spahoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hotel Villa Copenhagen ligger helt centralt i hovedstaden, og der får hele 5 stjerner. Du får skønne værelser, fri Wi-Fi og lækker pool på tagterrassen. Herfra kan du nyde vandet, en drink og byens puls. Desuden er der mulighed for parkering – det er et stort plus. Morgenmadsrestauranten byder blandt andet på en varieret buffet og glutenfri morgenmad. Et klassisk smukt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Bo i en tidligere badeanstalt, der blev opført i 1903, når du besøger København. Det viser sig blandt andet ved de smukke marmorpiller, de buede lofter og den store loftshøjde. Hotellet ligger lige i hjertet af byen, og du har tæt til alting. Ud over den smukke historiske bygning så får du virkelig gode værelser, fri Wi-Fi og fri adgang til et godt træningscenter. morgenbuffeten er meget populær.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det historiske Kong Arthur Hotel i København mærker du historien samtidig med, at hotellet er fuldstændig moderne. Nyd et herligt måltid på hotellets restaurant, og besøg det omfattende spa- område og fitness-området. Bo i gåafstand til alle Købenahvns mange oplevelser, og pust ud på det stilfulde hotel.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Der er sjæl og historie i det berømte hotel, der ligger på Nyhavn nr. 71. Og helt sikkert en masse røverhistorier fra tiden helt tilbage i 1800-tallet – og op til nu. Historien kan mærkes alle vegne. Der er blandt andet fritliggende autentiske bjælker – samtidig med, at der er tale om et moderne hotel med alle faciliteter. Gæsternes kæledyr er velkomne. Der er parkering, hvilket ellers kan være helt umuligt på de kanter.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Bo beskedent, men godt og super charmerende i Ryesgade. Du får alt det nødvendige til et dejligt ophold i København. Pæne værelser med virkelig gode senge, en omfattende morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Vil du gerne sidde udenfor, så er der mulighed for det både i den hyggeige have og på hotellets terrasse. Værelserne har forskellige størrelser, og nogle af dem er familieværelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Bo i et fredet pakhus fra 1780’erne, når du besøger vores hovedstad. Den gamle bygning emmer af historie, og det ses ved flere originale detaljer, som er synlige. Det renoverede 4-stjernede hotel med den sublime beliggnhed lige ud til vandet er super charmerende. Der er gode store værelser og fri Wi-Fi. Desuden er der parkering, hvilket ellers er ret umuligt i centrum. Nyd dit ophold både i byen og på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel i det allerinderste af København har 4½ stjerner. Med en beliggenhed inde på selve Tivolis grund så bliver det ikke mere centralt. Bygningen i sig selv er ganske spektakulær, da det står som et stolt slot fra den fjerne Østen. Du får designværelser med udsigt til Tivoli. Værelserne fås i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. Stilen er klassisk, serviceniveauet højt og serveringen fantastisk.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Beliggenheden bliver ikke mere central end Hotel Marriotts. Her får du et godt og rummeligt værelse med moderne badeværelse til. Desuden får du en udsigt ud over byen, som siger spar to. Den populære restaurant har et alsidigt menukort. Der tilbydes blandt andet: dampbad, sauna og fitness. På terrassen er der udsigt ud over havneområdet. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Der er simpelthen dømt 5 stjerner ud af 5 i forhold til et ophold på Skt. Petri Hotel i København. Alt er virkelig smagfuldt indrettet. Det gælder både vestibulen, restauranten og selve værelserne. Nogle af værelserne er med balkon. Du får fri Wi-Fi, parkering, te- og kaffe faciliteter på værelset og et super godt træningscenter. Nyd dit ophold i storbyen – også mens du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Bo på det centrale Frederiksberg, når du skal besøge hovedstaden. På det 4-stjernede hotel har du alt det, du får brug for imellem dine storbyoplevelser. Værelserne er fine, restauranten er alsidig, og overalt er der fri Wi-Fi. Fra værelserne er der en flot udsigt ud over byen. Får du brug for at træne, kan du gøre det på hotellets fitnesscenter. Desuden er der parkering, hvilket eller kan være en udfordring at finde i byen. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Her bor du midt i det nye Carlsberg område. Hotellet er indrettet i en af de originale produktionsbygninger, og det er gjort nænsomt og med respekt. Det er et luksuriøst hotel med mange gode faciliteter. Smukke værelser med højhastigheds-Wi-Fi. Hotellet er velegnet både for familier, par og til erhvervsbrug. Det tilbyders spa og træningscenter. Udsigten fra restauranten på øverste etage er fuldstændig overvældende.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Tag på et afslappende spaophold i København

Der er et væld af spahoteller i og nær København, der har en spaafdeling. Det betyder, at der er rig mulighed for at tage på et spaophold København. Det gør sig gældende, uanset om du gerne vil indlogere dig på et hotel, der ligger i centrum eller i den ydre del af hovedstaden. De mange hoteller er nemlig spredt over hele byen.

Det betyder, at alle og enhver kan finde et spa ophold København, der lever op til deres krav. Hvis du har et ønske om at indlogere dig på et københavnsk hotel med en spaafdeling, er det dog vigtigt, at du faktisk ved, hvad dine krav er. Derfor er det en god idé, at du starter med at vurdere, hvad dine krav til spahotellet er.

Her er det vigtigt at understrege, at der er et stort antal af spahoteller i København. Derfor er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med dine ønsker. Hvad enten du har mange eller få krav, er du garanteret, at du kan finde et spahotel København, der lever op til disse. Du skal dog sikre at dit budget også er realistisk.

Inviter din partner med på et romantisk spaophold i København

Det er ikke kun afslappende at tage i spa. Det er også rigtig romantisk, hvis du har din partner med. Derfor er der ikke nogen tvivl om, at din partner vil sætte stor pris på, hvis du invitere ham eller hende med i spa. Der er et væld af gode muligheder for at tage på romantisk spa i København – både dagsspa, men også wellnessophold.

I denne anledning er der selvfølgelig forskel på, hvad folk betragter som romantisk. Der er dog noget for alle og enhver i København. Du kan finde en spa, hvor det hele er moderne og eksklusivt. Er det ikke noget for jer, er der også spa-steder, hvor det nærmest er orientalsk, hvilket er mere romantisk for nogle par.

Hvis du gerne vil gøre mere ud af det, kan du invitere din partner med på et spa hotel København. Her kan I kombinere jeres tur i spa med et ophold i den danske hovedstad. Dette giver selvfølgelig kun mening, hvis I ikke bor i København eller omegn. Hvis I gør det, giver det typisk bedre mening at tage en dagstur i spa.

afslapning i spa

Mange hoteller i København har deres egen spaafdeling

Hvis du har et ønske om at tage på et spaophold, er der et væld af hoteller i København, der gør dette muligt. Det er dog ikke dem alle, der ligger i selve centrum af byen. Derfor er dette noget, du skal være opmærksom på. Langt de fleste af disse hoteller har skønne spafaciliteter, hvorfor placeringen er vigtigere for de fleste.

Hvis du ved, at du og din partner (eller blot dig selv) har et ønske om at kombinere jeres spaophold med en storbyferie, er det oplagt at vælge et hotel, der ligger i centrum. Dem er der heldigvis et par stykker af. Er det dét, der er jeres ønske, så bør I kigge efter disse hoteller, om end det ikke altid er en nødvendighed.

Spahoteller i mere naturrige omgivelser nær København

Det er ikke alle, der har lyst til at bo helt inde i byen. Mange vil gerne koble fra, når de tager på et spaophold på Sjælland, og det gør man bedst ved at trække sig lidt fra hverdagens stress og jag. Heldigvis er der et væld af hoteller i den ydre del af København, som ligger i naturrige og idylliske omgivelser, hvor du også kan indlogere dig.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i København?

Du skal nyde et spaophold i København, hvis du elsker storbyens pulserende rytme og ønsker at kombinere et spaophold med en storbysferie, for dette kan du ikke undgå at få oven i hatten når du tager på et spaophold i København.

Hvad kan man forvente af et spaophold i København?

Du kan forvente dig en hel masse af et spaophold i København, for ikke nok med at det er en fuldstændig vidunderlig by fyldt med en masse spændende ting at fordrive tiden med. Derudover finder du også her nogle af Danmarks bedste spahoteller her.

Hvilket spahotel er det bedste i København?

Der findes et utal af aldeles fremragende spahoteller i København, så lige at udvælge et som være det bedste er ikke rigtig muligt da det i høj grad også er en smagssag, men Villa Copenhagen, Nimb Hotel og Marienlyst Strandhotel er alle vidunderlige spahoteller.