fbpx

Spaophold Fyn

Bedste spaophold på Fyn 2024

Der er mange danske hoteller, der har en skøn spaafdeling. Op til flere af disse er at finde på Fyn. Hvis du har et ønske om at tage på et spaophold, og gerne ser, at det er tæt på din bopæl, er dette derfor muligt, uanset hvor i landet, du bor. Udvalget er dog en kende større på henholdsvis Sjælland og i Jylland.

Udvalget af spahoteller på Fyn medfører, at der er noget for enhver smag. Det betyder, at hvad end det skal være et moderne spahotel i naturrige omgivelser, eller et romantisk og tilbagetrukkent sted, så er der noget, der passer til dig eller jer. Derfor skal Fyn naturligvis ikke udelukkes, når man leder efter et skønt spahotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Bo med den skønneste udsigt ud over Lillebælt på Comwell Kongebrogaarden. Det er et 5-stjernet hotel med virkelig gode faciliteter. Gå ture i de smukke omgivelser, eller nyd hotelopholdets mange muligheder. Du kan for eksempel benytte poolen, spabadet, saunaet og de venlige fællesarealer. På restauranten tilbydes både danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H. C. Andersen i Odense er et moderne hotel, der ligger i et historisk interessant område af Odense. Som en del af indretningen vil du kunne finde skulpturer og andet, der henvisesr til H. C. Andersen og hans liv og værker. Det er et handicapvenligt hotel, og der er privat parkering ved hotellet. Brug hotellet som base, når I besøger Odense. Når I ikke er ude på tur, kan I slappe af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

Bo lige ud til vandet ved Middelfart. Her får du den mest fantastiske udsigt ud over Fænøsund og den nærliggende skov, og der er mange gode ture at gå i området. Du kan enten slappe af eller benytte dig af nogle af hotellets aktiviteter, når du ikke er ude i området. Gode værelser med te- og kaffefaciliteter og en dejlig morgenmadsbuffet. Der er gratis parkering i forbindelse med hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Det smukke og majestætiske hotel i Svendborg er ganske populært. På samtlige værelser er der fri Wi-Fi, TV, el-kedel og badeværelse. På restauranten bydes der blandt andet på klassiske danske og franske retter. Du kan også være aktiv under dit ophold her. Du kan for eksempel benytte følgende: billard, motionscenter, dart og bordtennis. Er du ryger, kan du benytte den dertil indrettede lounge.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Nesselet i Nyborg er et fredeligt hotel med en behagelig stemning. Her kan du slappe af og nyde livet i fred og ro, eller du kan benytte nogle af hotellets faciliteter. Det kan for eksempel være: pool, boblebad, massage eller sauna. På restauranten kan du nyde de skønneste gourmet-retter, og alle værelserne er hyggelige og har udsigt ud over Storebælt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde får 4½ stjerner. Der findes forskellige størrelser værelser og lejligheder, hvoraf nogle af dem er med balkon med havudsigt. Gå en tur ved den direkte strand eller i den øvrige dejlige natur. Tag en cykeltur eller en tur i en kano. Der er mange aktivitetsmuloigheder i nærheden af hotellet. Det kan for eksempel være dart eller minigolf. Kæledyr er velkomne. Du får også fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Der er masser af historie i det familiedrevne hotel i Kerteminde. Næsten 300 år har det på bagen, og det er stadig lige så hyggeligt som dengang. Værelserne er indrettet med respekt for stedets lange historie. Du får gratis Wi-Fi og parkering på hotellets grund. Restauranten er kendt for at lave traditionelle danske retter. En ekstra specialitet er øl fra hotellets eget mikrobryggeri.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

First Hotel Grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er placeret i en imponerende smuk bygning fra det 19. århundrede. Det er indrettet med stor respekt for stedets historie, og det kan mærkes overalt. I sin tid var det et hotel for kongehuset og de adelige. Du mærker stadig en snert af noget kongeligt, selv om det i dag er et helt moderne hotel. Stilen er klassisk og hyggelig. Hotellet er velegnet både til familier, par og til erhvervsmæssig brug.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg ligger i en klassisk bygning tæt på stranden. Der er flere typer værelser, og alle 62 har gratis Wi-Fi. Hotellet er velegnet både til familier, par og til erhvervsmæssig brug. Restauranten er hyggelig, og menukortet er alsidigt. I sæsonen kan du nyde at sidde ude på terrasen og nyde et måltid mad, en drink eller en kop kaffe. Kæledyr er velkomne, og der er fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et af Fyns hyggeligste hoteller. Her er god stemning, en forrygende udsigt og fred og ro. Værelserne er af forskellige størrelser, og på dem alle finder du te- og kaffefaciliteter. Restauranten har et godt udvalg af á la carte retter. Du kan tage mange dejlige gåture i området – for eksempel ved stranden. Snup en uge eller en weekend på Taasinge.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Sådan finder du det bedste spaophold på Fyn

I og med, at der er et væld af hoteller og ophold at vælge mellem, så kan det være svært at finde det rette. Det er dog ikke noget, der betyder, at du blot skal vælge et vilkårligt ophold. I stedet skal man give sig god tid til undersøge mulighederne, så man er garanteret, at man kan vælge det rette hotel og det rette ophold.

Der er ikke nogen specifik opskrift, der skal bruges, hvis man skal finde det perfekte spaophold. Det skyldes, at der er stor forskel på, hvad folk stiller af krav og har af behov. Derfor skal man fokusere på egne behov, når man skal finde et hotel med spa. Det gør sig også gældende, hvis man gerne vil på et spaophold Fyn.

Det betyder, at man bør starte med at vurdere, hvad man stiller af krav og har af behov. Når man har en god idé om dette, er det nemmere at finde et hotel, der lever op til det. Det skal ikke forstås som om, at man skal have en 100 % specifik idé om, hvad man lever efter, men jo mere specifik, man er, des nemmere bliver det.

Alle kan finde et vidunderlige spahoteller på Fyn

Der skal ikke være nogen tvivl om, at alle kan finde et passende spahotel og spaophold på Fyn. Har du i sinde at tage din partner med på et luksuriøst spaophold? Eller ønsker du blot en afslappende stund med en gruppe veninder? Uanset hvad, så er det muligt at finde noget, der lever op til dine eller jeres krav til hhv. hotel og kurophold.

I og med, at udvalget er så stort, er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med valget. Udvalget er af en størrelse, at alle og enhver kan finde noget, der lever op til deres krav. Her er det dog vigtigt, at det gøres klart, at man skal være realistisk i forhold til sit budget. Det er især gældende, hvis man har mange krav.

smuk udsigt

Spaophold på Fyn fås i mange prisklasser

Det er ikke et krav, men det er en god idé at lægge et lille budget, før man går på jagt efter et spaophold. Det er der flere årsager til, men det skyldes især, at der er forskel på prisen på de enkelte spahoteller på Fyn og særligt i Odense. Derfor hjælper det med søgningen, hvis man har en max pris, som man kan forholde sig til.

Hvis man gerne vil holde prisen på et relativt sobert niveau, så er det muligt, men det er ikke sikkert, at det er det bedste. Der findes et væld af forskellige hoteller, som har en lækker spaafdeling. De bedste af dem, er typisk dem, der koster lidt ekstra. Derfor er det en god idé, at du vælger at investere en kende ekstra.

I denne anledning skal det nemlig gøres klart, at man får en del ekstra, hvis blot man betaler lidt ekstra. Derfor er det også den bedste løsning. Ved at indlogere sig på et mere luksuriøst spahotel med flere spafaciliteter, får I ganske enkelt en bedre opløsning. Det betyder, at det vil være et ophold, som man vil huske i fremtiden.

Slap helt af ved at nyde et spaophold på Fyn

De fleste kender til, at de i ny og næ har brug for at trække stikket for en stund. Hvis det også er noget, som du eller I kender til, så er et spaophold et oplagt valg. Et sådant ophold er den klart bedste måde at koble fra på. Når man daser hen i spaafdelingen, kan man ikke andet end at slippe hverdagens stress og jag.

Hvis du føler, at du har brug for at tage et par dage, hvor du slapper helt af, så skal der ikke herske tvivl om, at det er et spa- wellnessophold, der er det rette valg. Hvis du eller I bor på Fyn, og gerne ser, at det er på et hotel, der er i nærheden af bopælen, så er der heldigvis rig mulighed for at finde et lækkert spahotel på Fyn.

Det er ikke alle, der stiller de samme krav til deres hotel og deres ophold. Som følge heraf, er det heller ikke alle hoteller, der er ens. Det er dog kun en fordel, da det betyder, at alle kan finde frem til et hotel, der lever op til deres krav og ønsker. Det er dog vigtigt, at dit budget realistisk i forhold til de krav, I eller du stiller.

dejlige spahoteller

Inviter din partner med på et romantisk spahotel på Fyn

Det er ikke blot afslappende at være på et spaophold. Det kan også være et romantisk ophold. Derfor er det oplagt, at du inviterer din partner med på et romantisk ophold. Det er dog ikke alle hoteller, der egner sig lige godt til dette. Derfor skal dette også være med i overvejelserne, når man vælger at sit hotel.

At tage af sted på et spaophold Fyn er noget, der vil være til stor gavn for ethvert parforhold. Alle har brug for at trække stikket i ny og næ, men hvorfor ikke kombinere det med et romantisk ophold? Det giver dig og din partner mulighed for at nyde hinandens selskab, mens I oven i købet slapper af i spaafdelingen.

Er det noget, som du har gjort dig tanker om, så bør du bestemt ikke tøve.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold på Fyn?

Der er utrolig mange gode grunde til hvorfor du skal nyde et spaophold på Fyn, for ikke nok med at du her finder et utal af vidunderlige spahoteller, du finder ligeledes den Fynske stemning og smukke natur som i sig selv er hele køreturen værd og mere til.

Hvilket er det bedste spahotel på Fyn?

Hvilket spahotel der er det bedste på Fyn er i meget høj grad en smagssag, men der er dog igen tvivl om at spahotellerne Comwell Kongebrogaarden og Sixtus Sinatur Hotel er blandt den absolutte top når det kommer til de bedste steder at nyde et spaophold på Fyn.

Hvor meget koster et spaophold på Fyn?

Et spaophold på Fyn koster 1.000-1.500 kr. prisen varier mest af alt efter hvor du vælger at indlogere dig samt alt efter hvad der er inkluderet i spaopholdet, til tider er prisen inklusiv morgen mad og en velsmagende middag med et tilhørende glas vin.