fbpx

Spaophold deal

Bedste spaophold deal 2024

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være dyrt at tage på et spaophold. Nøgleordet i denne sætning er kan. Der findes adskillelige muligheder for at finde et billigt ophold. Det kræver blot, at du ved, hvor du skal lede. Der florerer nemlig til hver en tid et stort antal spaophold tilbud.

Derfor er der også gode forudsætninger for at komme billigt på spaophold. Er det den økonomiske del, der har været stopklods for dit ønske om at tage på et afslappende spaophold? I så fald er det ikke længere det, der stopper dig. Det er det i hvert fald ikke, hvis du blot finder en god spa deal her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spa-ophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Find gode deals på spaophold i både Danmark og udlandet

Det er ikke kun i Danmark, at du kan finde et stort udvalg af deals på spaophold på Sjælland i Jylland og på Fyn. Det gør sig også gældende for et væld af hoteller i udlandet. Du skal dog ikke tro, at du er nødt til at bestille din deal hos en udenlandsk aktør, hvis du vil på spaophold i udlandet. Det er der også et hav af danske udbydere, der kan tilbyde.

Uanset om man har et ønske om et skønt ophold i Danmark eller i udlandet, er det derfor muligt at få det til nedsat pris. Derfor er det helt op til dig selv, hvad du ville foretrække. Hvis du skal have din partner med, er det selvfølgelig en god idé, at det er en beslutning, som I træffer i fællesskab,

Et udvalg af spahotel deals, der byder på noget for enhver

Man skal i hvert fald ikke være bange for, at der ikke er noget, der falder i ens smag. Udvalget er så stort, at det byder på noget for enhver smag. Hvad enten du har brug for at trække stikket selv, vil invitere din partner med på et skønt ophold, eller skal på venindetur, så er der noget, der passer til dine eller jeres ønsker.

I og med, at der er tale om et stort udvalg, kan alle finde et godt deal spaophold, der lever op til deres krav. Det skal dog gøres klart, at det ikke er sikkert, at det passer til dit budget. Til trods for, at der er mange penge at spare, er prisen fortsat noget, man skal forholde sig til. Vær derfor realistisk om dine krav.

Du kan selvfølgelig ikke forvente at finde et tilbud spaophold, der giver dig en besparelse på mange tusinde kroner pr. døgn. Det er i hvert fald en sjældenhed, at det er noget, man støder på. Er der tale om et ophold på et par dage eller herover, kan der dog godt være et par tusinde at spare på det samlede ophold.

Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du er realistisk i forhold til prisen. Der er mange, der ville syntes, at det var rart, hvis de kunne tage på spaophold for et par hundrede kroner. Desværre er det ikke noget, der er realistisk. Sørg derfor for, at der er en realistisk sammenhæng mellem dine krav og dit budget.

gode spafaciliteter

Sådan vælger du den helt rette spa deal?

Der er mange faktorer, der har relevans, når du skal udvælge et spaophold eller wellnessophold. Derfor er der også mange ting, der har relevans, når du skal vælge en et spa ophold tilbud. Derfor anbefales, at du først gør op med dig selv, hvad du egentlig er på udkig efter. Det gør det betydeligt nemmere at finde frem til det helt rette spaophold eller Kurophold hvad end du lever efter et på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

I denne forbindelse er der selvfølgelig flere faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser. Til trods for, at du er på udkig efter en god spaophold deal, er det ikke kun prisen, der har relevans. Der er også et væld af andre parametre, der skal inddrages i dine overvejelser. Derfor er det også vigtigt, at du vælger med stor omhu.

Er du i tvivl om, hvad du egentlig bør holde fokus på, når du skal bestille et spaophold, så kan du heldigvis blive klogere på det her på siden. Herunder fremhæves en række af de faktorer, der er vigtige at tage med i dine overvejelser. Derved får du bedre forudsætninger for at udvælge det helt rette spaophold for dig.

1. Hvordan er spafaciliteterne på spahotellet?

I og med, at det er et spaophold, så skal der være styr på spafaciliteterne. Derfor er det også ét af de punkter, der især skal være i fokus. Det er gældende, hvad end du bestiller et ophold til fuld pris, eller du støder på en spa ophold deal. Der er dog flere ting, der skal inddrages i dine overvejelser, når du skal vurdere dette.

Du skal ikke blot sikre, at der er de faciliteter, som du og evt. din partner kræver.  Du skal også sikre, at der er tale om faciliteter af god kvalitet. Der er ikke meget ved at dase hen i et spaområde, hvor det hele ser ud til at være faldefærdigt. Derfor er det en god idé at kigge på billeder af deres forskellige faciliteter først.

Her er det selvfølgelig også vigtigt at tage højde for, hvad man selv mener er vigtigt. Der er stor forskel på, hvad folk egentlig stiller af krav til deres spahotel. Det er fx ikke alle, der har et krav om, at det skal være en mulighed at få massage. Andre vil gerne have, at der er så meget at vælge mellem, som muligt.

2. Hvordan er resten af spahotellets faciliteter?

Da man ikke skal tilbringe alt sin tid i spaafdelingen, er der også andre faktorer, der skal være i fokus, når man skal finde et godt spaophold. Derfor skal du ikke blot vælge en spaophold deal, fordi det virker som om, at de har et lækkert spaområde. Det er også vigtigt, at du giver dig tid til at undersøge resten af hotellet.

I denne sammenhæng er der flere ting, der skal være med i vurderingen. Her er det især vigtigt, at du holder fokus på, hvad du mener er vigtigt. Er det planen, at maden skal indtages på hotellets restaurant, for så er kvaliteten af denne selvfølgelig vigtig. Det er nemlig ikke alle spahoteller, der har lige gode restauranter.

Samtidig er det også en god idé at vurdere kvaliteten af værelserne. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis man skal tilbringe mere end en enkelt nat på hotellet. Det skal være et sted, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor man kan få en god nats søvn. Derfor er det selvfølgelig også værd at lægge vægt på.

Dertil skal den overordnede følelse omkring hotellet også være i top. Når man tager på spaophold, er det for at isolere sig, koble fra og blot nyde tilværelsen. Det kan man få svært ved, hvis man ikke er 100 % tilfreds med det hotel, man har valgt. Det er derfor, at det er vigtigt, at man altid vælger sit ophold med stor omhu.

3. Er prisen på spaopholdet noget, du kan leve med?

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, er det sandsynligvis vigtigt, at prisen er lav. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om prisen er noget, som du kan leve med. Her er det vigtigt, at det gøres klart, at der er stor forskel på priserne. Derfor kan det godt betale sig at undersøge lidt forskellige muligheder, før du vælger.

Dertil er det vigtigt, at det gøres klart, at det ikke nødvendigvis altid er billigst at vælge et spaophold Danmark tilbud. Det er der mange, der tror, men sådan forholder det sig ikke altid. I nogle tilfælde er det endda muligt at spare store summer, hvis du tager til udlandet. Det kan bl.a. være til Sverige, Tyskland eller tilmed Budapest.

Der er forskel på, hvad folk er villige til at betale, når de skal på et spaophold. Et godt råd er dog, at man ikke holder for meget på pengene. Kan man få et markant bedre ophold, hvis blot man betaler en kende ekstra. Derfor er det også en god idé, at det er noget, du overvejer – også selvom du er på jagt efter et godt tilbud.

Hvis det skal være billigst muligt, er der dog flere faktorer, der er værd at tage højde for. De kan i hvert fald vise sig at gøre en stor forskel for prisen. Hvis det er noget, som du ønsker at blive klogere på, så bør du læse med i næste afsnit. Kan du nemlig læse mere om, hvordan du finder frem til den laveste pris på dit ophold.

eksotisk spaområde

Hvordan får jeg den bedste pris på et spaophold?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er flere faktorer, der har betydning for, hvad du skal betale for et spaophold. Det er også derfor, at det samme ophold kan have vidt forskellige priser. Hvis du gerne vil sikre, at du får dit spaophold til den billigst mulige pris, så bør du læse med herunder.

1. Tag på ophold udenfor sæson

En af de faktorer, der har størst betydning for prisen er, hvorvidt du tager på opholdet udenfor sæson. Hvis du gerne vil på spaophold i en udbredt ferie, så koster det ofte ekstra. Det er der flere årsager til, men det er dog særligt som følge af, at der er stor efterspørgsel i denne periode. Derfor hæver hotellerne deres priser.

Det er ikke altid, at du skal betale en høj pris, hvis du fx vil afsted i en weekend eller en udbredt ferie. Det er dog bedre at du forventer, at det er tilfældet. Det er nemlig sjældent, at du kan få et spaophold til en lav pris, hvis du tager afsted i en travl periode. Derfor får du som regel bedre priser ved at undgå disse perioder.

Det er dog ikke kun ferie, der er værd at undgå. Det er også gældende for weekender. Hvis du har mulighed for at tage ophold midt i en arbejdsuge, er der ofte mange penge at spare. Det er selvsagt fordi, at de fleste er på arbejde, og derfor er der ikke lige så stor efterspørgsel. Det vil ofte få priserne til at falde.

Ovenstående skal dog ikke tolkes på en sådan vis, at du kan spare flere tusinde kroner pr. nat på denne måde. Du kan godt spare penge, men ofte er der tale om et par hundrede kroner pr. nat. Det er dog en besparelse, der er værd at tage med. Hvis du vælger en periode, der slet ikke er travl, er besparelsen dog større.

2. Hold øje, når der kommer nye deals

Der er mange hoteller, der samarbejder med diverse deal- og rejsesider. I samarbejde med disse udbydes der sommetider deciderede deals. Det er en god idé at holde øje med disse. Ofte er der mange penge at spare, men det er ikke den eneste fordel. Typisk er det også en nemmere måde at bestille opholdet på.

Det skyldes, at disse deals bliver solgt i form af pakker. Det er pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge, for at få mest muligt ud af dit ophold. Derfor er der som regel både spaadgang, kost, lån af badekåbe m.m. Det medfører, at du har et godt overblik over den totale pris på opholdet, allerede før du tager afsted.

For mange er det derfor ikke kun et spørgsmål om, at de kan spare penge. For dem handler det også om, at de får lidt mere ro i sindet ift. den totale udgift ved opholdet. Hvis du ved, at du skal spare op til at tage på et sådant ophold, er det også rart at vide, hvad det koster. Især hvis du har i sinde at vælge et dyrere hotel.

Det er ikke altid, at du kan være heldig at finde sådanne deals. Det er dog sjældent, at det ikke kan lade sig gøre. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du er villig til at rejse til udlandet. Her er der nemlig også et væld af hoteller, der tilbyder gode deals. Derfor er det bestemt også værd at tage med i overvejelserne.

3. Bestil dit spaophold i god tid

Som det også gør sig gældende for enhver anden type ferie, så er der penge at spare ved at være ude i god tid. Det er ikke noget, der betyder, at du er nødt til at bestille flere år frem. Kan du bestille et par måneder eller tilmed et halvt år før tid, er der dog store besparelser at hente. God planlægning betaler sig derfor.

Hvis du ved, at du og din partner skal på et spaophold, så er det derfor værd at planlægge det. Ved at gøre dette, så ved I også, hvornår I hver især skal tage ferie. Det kan hjælpe jer yderligere med jeres planlægning. Derfor er der faktisk flere fordele ved at gøre det. Derfor er det bestemt også anbefalelsesværdigt at gøre.

Vær opmærksom på, hvad din spaophold deal indeholder

Det er ikke alle deals, der indeholder det samme. Derfor skal du ikke lade dig fortrylle af lave priser. Hvis du ikke er opmærksom, kan du risikere at bestille et ophold, der slet ikke er, hvad du havde regnet med. Derfor er det en god idé, at du er opmærksom på, hvad du får for pengene, når du kigger på de forskellige deals.

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, bør du finde en deal, der fungerer som en pakkeløsning. Derved får du alt, hvad du har brug for til et sådant ophold. Det giver ikke blot en samlet pris, der er bedre, men gør det også nemmere at vurdere, hvad opholdets samlede pris vil blive.

Det behøver ikke at være en samlet pakkeløsning

Ovenstående er ikke noget, der betyder, at det nødvendigvis behøver at være en pakkeløsning. Det er op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker i denne sammenhæng. Hvis I ikke har planer om, at I skal spise på det valgte hotel, er der eksempelvis ikke nogen grund til at bestille en deal, der inkluderer mad og vin.

Derfor er det en god idé, at du eller I gør op med dig eller jer selv, hvad der er at foretrække. Hvis I gerne vil slå alle bekymringer fra, så der kan være fuldt fokus på at koble fra, så er det værd at tage en deal, hvor det hele er inkluderet. Vil I gerne have flere muligheder ift. valg af restaurant o.l., skal det hele ikke være med.

I sidste ende er der nemlig ikke ét ophold, der er det bedste. Der er heller ikke én deal, der er den bedste. Det er ene og alene noget, der handler om, at du eller I skal vurdere, hvad der er det rette for de behov og krav, som du eller I har.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor benytte sig af spaophold deals?

Du skal benytte dig af spaophold deals, fordi der kan være rigtig mange penge at sparre på dit kommende spaophold hvis du har en deal. Ligeledes er deals ofte pakkeløsninger, hvilket betyder at morgenmad og en middag måske endda med et glas vin kan være inkluderet i dealen.

Hvordan finder man gode spaophold deals?

Du finder gode spaophold deals på en række danske hjemmesider, det er blot et spørgsmål om at forsøge sig lidt frem. Ligeledes har vi her hos Bedsteophold.dk ofte et utal af gode spaophold deals, som du frit kan benytte dig af. 

Hvor meget kan man sparre med en spaophold deal?

Du kan ofte spare 500-1.000 kr. på dit spaophold ved at have en deal, beløbet variere dog en del særligt fordi der er stor prisforskel på spaophold, men forvent at sparre en del mere på de dyrere spaophold sammenlignet med de lidt billigere.