fbpx

Slotsophold Frankrig

Bedste slotsophold i Frankrig 2024

Intet sted er forbundet mere med romantik end det charmerende Frankrig. Tag til Frankrig på slotsferie og oplev den stemningsfyldte atmosfære og rolige tilgang til hverdagen. Få den ultimative afslapningsferie på et slotsophold i Frankrig med hele familien. Så kan du tilmed afkrydse på listen, at have boet på et eventyrligt og smukt fransk slot.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Chateau de La Ballue
Hotels.com

Château de La Ballue

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.889 kr.

Ferme de la Rançonnière
Hotels.com

Ferme de la Rançonnière

3/5

Laveste pris for 2 personer: 937 kr.

Chateau des Arpentis
Hotels.com

Chateau des Arpentis

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.413 kr.

Chateau de Montvillargenne
Hotels.com

Hôtel Château de Montvillargenne

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.074 kr.

Hotel Golf Chateau de Chailly
Hotels.com

Hotel Golf Chateau de Chailly

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.399 kr.

Manoir de la Poterie Spa
Hotels.com

Manoir de la Poterie & Spa

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.460 kr.

Eventyr og romance under den franske sol

Et slotsophold i Frankrig byder på romantik for forældre og eventyr for børn. Frankrig er den perfekte rejsedestination for børnefamilier. Når du booker din rejse, kan du enten lede efter et slotsophold i Frankrig, hvor børn er til halv pris eller slotsophold, hvor børn er helt gratis.

På denne side har vi gjort det overskueligt at finde gode tilbud på dit næste ophold – hvad enten du søger et slotsophold i Bordeaux eller andre områder i det franske land. Du finder gode tilbud på en lang række ophold såsom på golfophold eller forskellige wellnessophold

Hvis du og din familie endeligt har besluttet, at dette års sommerferie skal gå til det nydelige franske, kan I overveje, om I vil afholde ferie på en vingård i Frankrig. Ingen atmosfære eller stemning kan erstatte, den du vil opleve på en vingård. 

Som forældre kan I nyde et roligt afbræk fra hverdagen i afslappede rammer, mens børnene kan gå på opdagelse og få stillet alle deres barnlige og eventyrlige behov. 

vidunderligt og eventyrligt slot i Frankrig

Der venter masser af spændende oplevelser på jeres slotsophold i Frankrig

På et vinslot i Frankrig kommer du lidt på afstand af byens stress og jag og kan finde tilbage til roen og slappe fuldkomment af. Derudover kan du og din familie tage på ture til de nærmest hyggelige franske byer. Her kan du opleve den franske kultur på tæt hold. I kan spise den delikate og lækre franske mad og se den enestående franske arkitektur helt tæt på. 

På jeres slotsophold kan I udforske slottets små hemmeligheder, og er det et vinslot I beslutter jer for at holde ferie på, bør I uden tvivl gå en tur i solen mellem de mange fascinerende og flotte vinranker. Hvis Frankrig ikke tiltaler jer kan du også finde gode tilbud på slotsophold i Tyskland på denne side. Hvis du synes der mangler lidt ekstra forkælelse kan du kigge efter et wellnessophold i Tyskland eller måske et weekendophold med levende musik

Oplevelser der altid vil blive husket på et slotsophold i Frankrig

Hvis jeres børn er gamle nok til, at de kan være alene i nogle timer, kan du og din partner tage på vinsmagning. Der findes ikke et bedre sted at gøre dette, end på en fransk vingård, hvor druerne er lokale, og hvor vinen ikke bliver bedre. På et vinslot kan I få oplevelser sammen, der skaber minder for livet. 

I kan sende postkort hjem til bedsteforældrene og vise jeres mange eventyrer. Når I kommer hjem vil I have meget at fortælle om. Overvejer I hvorvidt næste sommerferie skal gå til Frankrig er der kun ting der taler for. 

Landet har utroligt meget og byde på og I finder ikke et smukkere og mere stemningsfyldt sted at besøge end på et slotsophold i det franske. Det vil uden tvivl leve op til alle forventninger hos jer såvel som hos jeres børn. 

Find ligeledes inspiration til slotsophold på Sjælland og slotsophold i Jylland.

FAQ

Hvad kan man lave på et slotsophold i Frankrig?

Gamle slotte gemmer altid på en masse hemmeligheder. Lad dine børn udforske det uvisse, mens du og din partner kan nyde den varme sol og gå lange ture sammen. Der er en helt speciel feriestemning på et fransk slotsophold, så smæk benene op og nyd den afslappende tid sammen. 

Hvad skal man medbringe til et slotsophold i Frankrig?

Vælger du at tage på slotsophold i Frankrig skal din påklædning passe til årstid og vejr. Hvis slottet har en pool skal du naturligvis medbringe badetøj, og hvis I har planer om at tage på vinsmagning, skal I gerne kunne klæde jer lidt fint på til denne lejlighed. 

Hvad koster et slotsophold i Frankrig?

Priserne på et slotsophold varierer meget, og derfor er der altid noget for enhver familie. På denne side finder du gode tilbud på luksuriøse slotsophold i Frankrig. Tag et kig og se hvad der kunne være noget for dig.