fbpx

Bedste overnatning på Sjælland 2024

Vil du besøge en ø, der har rigtig meget at byde på, er Sjælland et oplagt valg. Der er både oplevelser og overnatningsmuligheder i overflod. Du kan altså nemt finde det perfekte overnatningssted for dig. Her på siden kan du få et overblik over alle de bedste overnatningssteder på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Kobaek-Strand-Hotel.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har en helt perfekt beliggenhed direkte ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen samt havudsigt fra restauranten og flere værelser. Med et ophold til Kobæk Strand Hotel kan du se frem til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro emmer af nostalgi og atmosfære, her får du straks den helt rette kro stemning og en hjertelig velkomst. Maden på kroen er ligeledes i særklasse ligesom det er tilfældet med havudsigten fra kroens restaurant samt terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Skroebelev-Gods-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

På Marienlyst Strandhotel kan du nyde et fantastisk og luksuriøst ophold. Lad op i den store spa-afdeling, hvor du kan prøve forskellige bade, behandlinger eller lune dig i saunaen. Du kan også vedligeholde din træning i det store fitness-område. I hotellets restaurant serveres lækkert og nærende mad. Værelserne er store og de fleste har udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et luksuriøst spahotel beliggende lidt nord for København. Her kan du nyde en udsøgt overnatning i smukke og rolige rammer. I spaen kan du modtage flere behandlinger, eller blot slappe af i et lunt bad eller i saunaen. Hotellets værelser er store og indbydende, og sengene er yderst komfortable at ligge i.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Med en dejlig udsigt over Kalundborg Fjord og med kun et minuts gang fra stranden, kan du nyde en overnatning på Strandhotel Røsnæs. Til morgenmad serveres der en økologisk buffet. Hotellets værelser er store og lyse. Mange af dem med skøn fjordudsigt. Sengene er komfortable kontinentalsenge. I nærheden er der mulighed for at spille golf.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold-kragerup-gods.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Bo på et autentisk gods, når du overnatter på Sjælland. Det eksklusive Kragerup Gods er meget hyggeligt, og det fungerer i dag som et velfungerende hotel og konferencested. Du kommer til at bo på et lyst og venligt værelse, der er indrettet i landlig stil. Der er te- og kaffefaciliteter på samtlige værelser. I wellness-området er der blandt andet en pool og en sauna. Mulighed for diverse behandlinger. Motionscenter. Velegnet til enlige, par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Book et dejligt ophold på det autentiske og smukke Sauntehus Slotshotel i Hornbæk. Det 4-stjernede hotel er smagfuldt indrettet, og der er en venlig stemning på stedet. Hotellet rummer 33 værelser med privat badeværelse til. Desuden findes der en restaurant og en bar. I wellness-området er der en pool og en sauna. Omkring hotellet er der en fin have. Gratis parkering Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Et af de smukkeste og mest romantiske steder at overnatte på Sjælland er på Kokkedal Slot Copenhagen. På det lille autentiske eventyrslot er der i dag indrettet et velfungerende og eksklusivt 5-stjernet hotel. Det rummer 59 dejlige og smagfuldt indrettede værelser med bad, 2 restauranter og en bar. I wellnessområdet findes der blandt andet en indendørs pool og mulighed for diverse behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Tjek ind på det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk, når du trænger til at holde weekend eller ferie. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Kattegat. På det 3½-stjernede hotel kommer du til at bo på et smagfuldt indrettet værelse. Der er 23 værelser, en restaurant og en bar på stedet. Desuden er der 3 mødelokaler. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Bestil et dejligt ophold på det smukke autentiske Comwell Borupgaard i Snekkersten. Det er indrettet i en tidligere herregård, og i dag fungerer det som et moderne og eksklusivt spahotel. Den smukke hvide bygning med det store stråtag fremstår meget nydelig. Det 4-stjernede hotel rummer 149 gode værelser, en restaurant og en bar. Desuden er der en wellness-afdeling, der blandt andet byder på en indendørs pool, flere spabade, mulighed for behandlinger og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

comwell-soroe.jpeg
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Hotel Comwell Sorø fremstår som en ualmindelig smuk bygning. Det eksklusive 4-stjernede hotel rummer 91 værelser af forskellige størrelser. Samtlige værelser er med privat bad. Desuden er der en restaurant, en bar og et forretningscenter på stedet. Omkring hotellet er der en dejlig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Det smukke Ascot Hotel i midten af København er beliggende i en smuk bygning på 5 etager. Hotellet er 4-stjernet, og det er ualmindelig smukt indrettet med respekt for stedets historie. Det rummer 144 værelser, en restaurant og en bar. Du kan benytte stedets motionscenter hele døgnet. Træk dig tilbage til det hyggelige hotel, når du har udforsket hovedstaden. Gratis Wi-Fi og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa-Copenhagen-1.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Tjek ind på det nyindrettede hotel, Villa Copenhagen, som er beliggende i den tidligere postcentral-bygning. Det 5-stjernede luksushotel byder på en behagelig stemning, nye lækre værelser, sublim forplejning og den ultimative beliggenhed. Det store hotel rummer 390 værelser. Fra nogle af værelserne er der en helt unik udsigt. I wellness-området findes der en udendørs pool på taget og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Book et ophold på den smukke Sørup Herregaard i Ringsted. Det dejlige 4-stjernede hotel er indrettet i en tidligere herregård, og der hersker en behagelig stemning på stedet. Der er 102 værelser, en restaurant og en bar på hotellet. Desuden er der en spa-afdeling, der blandt andet byder på 2 indendørs pools og sauna. Der findes også 10 mødelokaler på stedet. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Bestil et ophold på det eksklusive Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Her kommer du til at bo på et dejligt 3-stjernet hotel, der ligger lige ud til Mølleåen. Samtlige værelser har eget bad og te- og kaffefaciliteter. Hotellets restaurant byder blandt andet på lokale specialiteter. Du kan underholde dig med for eksempel bordtennis, billard og bordfodbold. Der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic-Falkoner-1.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner på Frederiksberg ligger smukt og centralt i byen. Herfra er der en forrygende udsigt. Det er et elegant 4-stjernet hotel med en venlig stemning. Det store hotel rummer 334 værelser, en restaurant og en bar. Desuden findes der et velfungerende forretningscenter på stedet. Du kan benytte motionscenteret døgnet rundt. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Book et dejligt ophold på det smukke Dragsholm Slot i Hørve. Det historiske slot fungerer i dag som et moderne 4-stjernet hotel. Der er 34 smukt indrettede værelser på slottet. Desuden er der 2 restauranter og en bar på stedet. Du kan frit benytte diverse fitness-faciliteter. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Bestil et skønt ophold på det hyggelige Helenekilde Badehotel, som ligger i det meget populære Tisvildeleje. Her kommer du til at bo på et eksklusivt badehotel, der ligger lige ud til stranden. Værelserne har forskellige størrelser – heriblandt familieværelser. Der findes en dejlig restaurant og en bar. Nyd at trække dig tilbage til badehotellet efter en dejlig dag på stranden eller andre dejlige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et skønt sted at tage et ophold for en weekend eller for en ferie. Det flotte 4-stjernede hotel ser godt ud med det synlige bindingsværk. Der er 46 gode værelser med privat bad på stedet. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar til at klare din forplejning. I det omfattende wellness-område er der blandt andet en indendørs og en udendørs pool, diverse spa-faciliteter, mulighed for behandling og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Skt.-Petri-1.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri hotel i det indre København er det super hyggeligt sted at holde weekend og ferie. Det lækre 5-stjernede hotel er moderne indrettet, og der er en meget venlig stemning på stedet. Der er 288 værelser på det store hotel. Desuden er der 2 restauranter og en bar. På hotellets wellness-område er der blandt andet diverse spa-faciliteter og et motionscenter. Kæledyr er velkomne. Fir Wi-Fi og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

gilleleje-badehotel-1.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Tag et ophold på det dejlige Gilleleje Badehotel. Det eksklusive badehotel fra 1908 ligger helt suverænt med udsigt ud over Kattegat. Hotellet har 3 stjerner, og det er yderst smagfuldt indrettet. Fra nogle af værelserne er der en pragtfuld udsigt ud over havet. Restauranten byder for eksempel på danske og franske specialiteter. Der findes et wellnessområde med diverse spa-faciliteter og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg Store Kro er et meget populært sted at holde weekend eller ferie. Det smukke 4-stjernede hotel rummer 90 værelser med privat bad og 9 mødelokaler. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Der er også transport til og fra lufthavnen. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Book et herligt ophold på det dejlige Rødvig Kro & Badehotel, når du trænger til en pause fra hverdagen. Det 3-stjernede hotel ligger skønt i nærheden af Stevns Klint. Det er et mindre hotel med 16 virkelig hyggelige værelser. Desuden er der en glimrende restaurant på stedet. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå nogle dejlige ture. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Herløv Kro & Hotel er et dejligt sted at tjekke ind for en weekend eller en ferie. Den hyggelige autentiske kro, der ligger i det centrale Herlev har 3 stjerner. Den rummer 56 værelser, en restaurant og en bar. Der er te- og kaffefaciliteter på fællesarealerne. Omkring kroen er der en have. Der er gratis parkering og Wi-Fi på stedet. Kæledyr er også velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Havgaarden Badehotel ved Vejby er simpelthen så hyggeligt. Det idylliske stråtækte badehotel ligger lige ud til stranden, og det kan nemt danne rammen for et herligt ophold. Book en weekend eller en ferie her. Det 3-stjernede hotel rummer 18 hyggelige værelser, en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Nyd livet på det dejlige badehotel, på stranden og i omgivelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3.5/5

Bestil et hyggeligt ophold på det 3½-stjernede Gerlev Kro & Hotel i Jægerspris. Den smukke autentiske bygning rummer 20 hyggelige værelser, en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en dejlig have og en terrasse. Her kan du nyde freden og roen, den skønne forplejning og det smukke område. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Tjek ind på det dejlige Dragør Badehotel – også kaldet Copenhagen Airport Hotel. Det 3½-stjernede lufthavnshotel ligger tæt på stranden. Det rummer 32 værelser med bad, en restaurant og en bar. Desuden findes der et velfungerende forretningscenter på stedet. Omkring hotellet er der en dejlig have og en terrasse. Der er gratis Wi-Fi og parkering. Kæledyr er velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Und dig selv et dejligt ophold på det hyggelige og eksklusive Skovshoved Hotel. Det ligger tæt på Øresund, og der hersker en idyllisk og behagelig stemning på stedet. Det 4-stjernede hotel rummer 22 værelser, en restaurant og en bar. Her kan du nyde stemningen, den gode forplejning og freden på stedet. Desuden kan du bade og gå ture på den nærliggende strand. Transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Et weekendophold på Sjælland er balsam for sjælen

At tage på et weekendophold på Sjælland er balsam for sjælen, fordi du kommer væk hjemmefra. Vælger du at tage på en overnatning med middag på Sjælland, vil du få en oplevelse, du sent glemmer. Denne oplevelse vil forsyne dig med energi samt sørge for, at du kommer helt ned i gear. 

Når du leder efter et overnatningssted, kan du eksempelvis tage et kig på hoteller på Sjælland. Du finder flere hoteller, hvor du kan tage på et weekendophold for 2 personer. Men det er skam ikke din eneste mulighed.

Du kan ydermere finde kroer, badehoteller, slotte og mange andre overnatningssteder med mad. Er der en middag inkluderet, kan du se frem til en lækker aftenmenu. Desuden vil du typisk få en dejlig morgenmad, så du ikke skal tænke nærmere over, hvor du skal indtage dette måltid.

Opholder du dig på en kro, et slot eller andet sted, når du er på en overnatning på Sjælland, bliver du forkælet på alle mulige måder. Der bliver, som du kan læse, nemlig taget hånd om både aftenmenuen og morgenmaden. Der er heller ingen rengøring, du skal sørge for. Det er derfor selvforkælelse på højt plan, som du bare skal nyde så meget som muligt. 

Smukke København på en flot dag

Et bed & breakfast er en anden god overnatningsmulighed på Sjælland

Det kan være svært at vælge den perfekte overnatning på Sjælland, da der er så mange muligheder. Hvis du ikke lige tænker, at det skal være et hotel, et badehotel, en kro, et slot eller andet i den dur, så kan du kigge nærmere på et bed & breakfast. Det er også en rigtig god overnatningsmulighed. 

Her har du friheden til at bestemme, hvad du vil lave, og hvor du vil indtage dine måltider. Du får nemlig kun, som navnet antyder, morgenmaden serveret. At overnatte på et bed & breakfast er yderst hyggeligt, da du kan finde steder, der ligger virkelig godt og helt unikt i forhold til andre overnatningsmuligheder. 

At bo på et bed & breakfast er ydermere en autentisk oplevelse, når du finder et sted, der er en helt lille perle. Finder du dette sted, er du sikret en overnatning, du sent vil glemme. Det er dog ofte svært at finde disse helt specielle steder, hvis du bare kører rundt og vælger et tilfældigt bed & breakfast, som du møder på din vej. De helt særlige perler ligger sommetider lidt gemt, hvorfor det er godt at kigge efter et bed & breakfast her på siden. 

Når et ophold på Sjælland kræver sjove og spændende oplevelser

Det er sjovt at opleve en masse, når du er på en eller flere overnatninger på Sjælland. Du bør i hvert fald ikke lade være med at udforske diverse seværdigheder og attraktioner, hvis du gerne vil have det optimale ud af din tur. 

Uanset om du er af sted på en miniferie på Sjælland eller et hotelophold på Sjælland, kan du få en masse spændende oplevelser med dig hjem. Jo længere du opholder dig på denne danske ø, desto flere oplevelser kan du nå. Det bør du altid have med i dine overvejelser, når du skal vælge, hvor mange overnatninger du vil være afsted.

Oplevelserne varierer naturligvis i forhold til, hvor du befinder dig henne på Sjælland. Men der er altid noget at komme efter. Der er eksempelvis mange naturperler rundt omkring på denne ø. De er typisk helt gratis at besøge, så du skal ikke have penge op af lommen. 

Andre oplevelser koster et beløb, hvorfor det er op til dig, hvor mange penge du vil bruge på oplevelser. Herunder finder du lidt inspiration til, hvad du kan lave, når du er på Sjælland:

  • Roskilde Domkirke
  • Danmarks Tekniske Museum
  • Nationalmuseet
  • Arena Cirkusland
  • Herreborgen Borreby
  • Knud Rasmussens Hus
  • M/S Museet for Søfart
  • Skovtårnet
  • Lellinge Kirke
  • Næstved Automobilmuseum

Få fingrene i en billig overnatning på Sjælland

Ville det ikke være helt fantastisk, hvis du fik fingrene i en billig overnatning på Sjælland? At tage væk hjemmefra i kortere eller længere tid kan være rart fra tid til anden. Derfor er vi sikre på, at du vil elske at få fat i en overnatning på Sjælland til en nedsat pris. 

Men hvis du skal have fat i en billig overnatning, skal du yde en lille indsats. Først og fremmest skal du finde frem til de steder, du gerne vil overnatte. Når du har gjort det, bør du tilmelde dig disse overnatningssteders nyhedsbreve. 

Du skal huske at læse de nyhedsbreve, der lander i din indbakke. På den måde kan du hurtigt tjekke, om der er en overnatning på Sjælland på tilbud. Står der klart og tydeligt, at stedet har et godt tilbud, bør du snarest muligt booke en overnatning. Er du for lang tid om det, kan det være, at alle værelserne er væk. De bliver nemlig ofte revet væk på ganske kort tid.

Så hvis du ønsker et godt hotel tilbud på Sjælland, skal du tilmelde dig nyhedsbrevet hos et eller flere hoteller. Det samme gør sig gældende, hvis du er på udkig efter en billig overnatning på en kro og så videre. 

En overnatning på Sjælland er en gave, der vil glæde alle mennesker

Hvis du virkelig vil glæde et andet menneske med en gave, bør du lige stoppe op og tænke et øjeblik. Hvilken gave glæder altid alle mennesker? 

Udsigten til en overnatning på Sjælland er et godt bud. For hvem har ikke brug for at komme væk fra alle gøremålene derhjemme en gang imellem? Det har alle, så du kan trygt og roligt købe et gavekort til en overnatning på Sjælland. Det vil være en helt fantastisk gave.

Få et godt overblik over dine overnatningsmuligheder på Sjælland hos Bedsteophold.dk 

Bedsteophold.dk er en platform, hvor du får et godt overblik over alle de bedste overnatningsmuligheder på Sjælland. Der er noget af det hele, så du altid kan finde et overnatningssted, der matcher dine præferencer. 

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er Bedsteophold.dk, der udbyder de forskellige overnatninger. Det gør vores samarbejdspartnere derimod. Så vil du gerne booke en overnatning, skal du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. 

Har du brug for en overnatning på Sjælland, bør du altså altid kigge forbi vores side. Her kan du nemt og bekvemt finde dit næste overnatningssted.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg det bedste overnatningssted på Sjælland?

Du skal først se på dit budget. Derefter skal du finde ud af, hvilket område du gerne vil besøge. Når du har fundet ud af det, bør du tænke over, hvilken type overnatningssted du foretrækker. På den måde kan du finde det bedste overnatningssted på Sjælland for dig. 

Kan jeg have mine børn med på en overnatning på Sjælland?

Du kan sagtens have dine børn med på en overnatning på Sjælland. De fleste steder byder børn velkomne med åbne arme. Dog er det værd at tjekke, inden du booker en overnatning eller to. Her på siden kan du finde mange steder, hvor børn må komme med.

Er der gratis Wi-Fi, når jeg er på et ophold på Sjælland?

Hvis du har brug for gratis Wi-Fi, når du er på et ophold på Sjælland, skal du ikke være bekymret. Der vil stort set altid være gratis Wi-Fi i fællesarealerne samt på dit værelse.