fbpx

Bedste overnatning i København 2024

Hvert år er der rigtig mange mennesker, der har brug for at overnatte i København. Det kan der være mange gode grunde til. Er du på jagt efter en overnatning i København? Så bør du tage et kig her på vores side. Vi hjælper dig nemlig gerne med at finde den perfekte overnatning.

Denne side indeholder reklamelinks

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Den tidligere centralpostsbygning fra 1912 i København er blevet forvandlet til et meget attraktivt og centralt beliggende hotel. Det er et eksklusivt hotel med dejlige værelser, en god restaurant og bar. Til hotellet hører en hyggelig have. Værelserne har forskeliige størrelser, heriblandt familieværelser. Swimmingpool, fitnessrum og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Det 4-stjernede Ascot Hotel Copenhagen er et klassisk hotel. Det er beliggende i en femetagers bygning lige i hjertet af København. Bygningen fra det 19.århundrede indeholdt tidligere Badeanstalten Kjøbenhavn. De eksklusive værelser er veludstyrede, og fra penthouselejlighederne har du en skøn tagterrasse, hvorfra der er en overvældende udsigt over byen.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71-Nyhavn-Hotel.jpg
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Bo i det charmerende Nyhavn, når du besøger hovedstaden. Det er et elegant hotel, som er beliggende i et tidligere pakhus fra 1805. Herfra er der udsigt over havneområdet. Der er en autentisk og hyggelig stemning på hotellet. Der er værelser i forskellige størrelser, inkl. familieværelser. Handicapvenligt. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt.-Petri.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri er et meget populært hotel i Københavns latinerkvarter. På hotellet er der en trendy restaurant, der har mange nordiske retter på menukortet. Desuden er der en hyggelig cocktailbar, en café og 8 mødelokaler. På hotellet er der sauna, boblebad og tagterrasse i forbindelse med penthouse-suiterne. Handicapvenligt. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det mindre Kokkedal Slot Copenhagen ser ud som et eventyrslot. Det er oprindeligt fra det 18. århundrede, og det er bygget i renæssancestil. Værelserne fremstår i landlig stil. Gourmetrestauranten byder på en fantastisk stemning og et spændende menukort. Desuden byder stedet på: en 19-hullers golfbane, en indendørs pool og spa. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen-Admiral-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel er beliggende i en tidligere lagerbygning fra det 17. århundrede. Herinde gemmer der sig et moderne hotel med stilfulde værelser med en moderne indretning. På hotellet ses her og der de originale bjælker og mure. Den raffinerede restaurant byder på et spændende menukort. Bar, spa, cykler og børnepasning bydes der også på.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Bo eksklusivt på det smukke Hotel Kong Arthur, når du besøger København. Det er et elegant hotel med en smuk facade, som stammer fra det 19. århundrede. Værelserne på hotellet har forskellige størrelser og forskellige faciliteter. På hotellet kan du finde flere spændende spisesteder. Desuden er der et spaområde med jacuzzi, dampbade og saunaer.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb-Hotel.jpg
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er nabo til Tivoli og ligger dermed helt centralt i København. Det er et stort hotel med 4 restauranter, bar og eget bageri. Desuden bydes der på hamam, fitnesscenter, mødelokaler og eventområde. På tagterrassen er der pool og cocktailbar. Det er et handicapvenligt hotel, og kæledyr er også velkomne. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye-115-Hotel.jpg
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et enkelt og hyggeligt hotel. Det er beliggende i en bygning fra 1905. Stemningen på hotellet er venlig og hyggelig. Værelserne er afslappet og individuelt indrettet og fremstår originale. Der er 20 værelser, og nogle af dem har eget badeværelse. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Der serveres en dejlig morgenmad. Have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

På Frederiksberg ligger det elegante Scandic Falkoner. Her finder du en hyggelig og venlig stemning, og værelserne er moderne indrettet. På den hyggelige restaurant serveres der morgemadsbuffet. Desuden findes der en dejlig cocktailbar og et fitnesscenter. På stedet er der lånecykler til gæsterne. Scandic Falkoner fungerer også som kontorhotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Uden for København ligger det ikoniske Kurhotel Skodsborg. Hotellet fremstår hvidt og elegant, og det er beliggende i en imponerende smuk bygning. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund. Nogle har himmelsenge eller en altan. Nyd dine måltider på den eksklusive restaurant. Der bydes desuden på et fitnesscenter og et luksus-spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Lufthavnhotellet Clarion er direkte forbundet med Terminal 3. Her kan du bo, mens du er på gennemrejse – eller når du skal besøge hovedstaden i længere tid. Det er et nyt og moderne hotel , som er smukt og moderne indrettet. På værelserne er der panoramavinduer, så du får hele udsigten med. Desuden er der en indendørs pool, fitnesscenter, mødelokaler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Scandic-Front.jpg
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Når du bor på Scandic Front, så bor du tæt på vandet. På hotellet hersker der en afslappet og hyggelig stemning. Værelserne er af forskellige størrelser. Suiterne er i to etager og møbleret med designermøbler. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet. Restauranten byder på danske retter. Desuden er der et motionscenter og diverse kontorfaciliteter på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Copenhagen-Marriott-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Du bor meget centralt, når du tjekker ind på det eksklusive Copenhagen Mariott Hotel. Hotel er beliggende i en charmerende bygning med en moderne indretning. Der er mulighed for mad fra en amerikansk inspireret grill. Desuden findes der et fitnesscenter og et spaområde med blandt andet sauna. Hotellet er handicapvenligt. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic-Palace-Hotel.jpg
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Bo midt på Københavns Rådhusplads, når du er i hovedstaden. Så bliver det ikke mere centralt. Det store 4-stjernede hotel med det ikoniske høje tårn ligger i en bygning fra 1910. På hotellet finder du nogle eksklusive værelser. På hotellets restaurant serveres der nordiske retter. Desuden er der motionscenter, mødelokaler og vaskeri. Hotellet er handicapvenligt. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli-hotel.jpg
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er et stort og moderne hotel midt i København. På hotellet er der en afslappet og hyggelig stemning. Du finder tre restauranter og en bar på hotellet. Desuden er der et fitnesscenter og et spaområde med en indendørs pool og en sauna. Der er også et konferencecenter og 55 mødelokaler. Handicapvenligt. Mulighed for parkering. Fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel-Ottilia-by-Broechner-Hotels.jpg
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

I det gamle Carlsberg område ligger Hotel Ottilia by Brøchner Hotels. I de historiske omgivelser er der en særlig stemning. Værelserne er indrettet i en industriel stil, og der er minibar og kaffe- og tefaciliteter. På hotellet er der en italiensk-inspireret restaurant, en elegant cocktailbar og en bar. Hotellet fungerer også som kontorhotel. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Ibsens-Hotel.jpg
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

På Ibsens Hotel kan du blandt andet nyde lokal og international kunst rundt omkring på hotellet. Værelserne er indrettet i en moderne retrostil. Værelserne kan have forskellige størrelser og faciliteter. På hotellet er der en bar med døgnåbent. Desuden er der et bibliotek og en lounge med pejs. Der findes flere spisesteder. Det er et børnevenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel er et typisk eksklusivt badehotel. Bygningen er fra 1908, og den ligger højt i landskabet, hvorfra der er den smukkeste udsigt ud over Øresund. De elegante værelser er smagfuldt indrettet, nogle har havudsigt. Der tilbydes fuld forplejning fra hotellets restaurant. Der findes også et spaområde med blandt andet: sauna, hamam og jacuzzi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the-square.jpg
Hotels.com

The Square

4/5

Hotel The Square ligger meget passende på Rådhuspladsen i København. Stemningen på hotellet er god, og værelserne er sofistikeret indrettet. Nogle af værelserne har altan. Der serveres en fin morgenmadsbuffet enten i spiseområdet eller på tagterrassen. Det er et handicapvenligt hotel, og også kæledyr er velkomne. Aircondition og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

scandic-sydhavnen.jpg
Hotels.com

Scandic Sydhavnen

4/5

På det flotte moderne Hotel Scandic i Sydhavnen bor du godt og ret centralt. Værelserne og fællesarealerne er stilfuldt og moderne indrettet, og stemningen er behagelig. Der bydes på en omfattende morgenmadsbuffet, og den stilfulde restaurant er der et varieret og internatioinalt menukort. I øvrigt er der et suverænt motionscenter, minigolf, legerum og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.036 kr.

ac-bella-sky.jpg
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Hotel AC Bella Sky er et meget ikonisk højhushotel, der består af to høje tårne, som kan ses langvejs fra. Fra hotellet er der en forrygende udsigt. Det ligger som en del af Bellacenteret. Hotellet indeholder 3 restauranter og en bar. Desuden bydes der på et godt trænings- og motionscenter. Der er gratis Wi-Fi. og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

phoenix-copenhagen.jpg
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Phoenix Copenhagen er et meget eksklusivt hotel med en super central beliggenhed. Bygningen er meget elegant, ligesom værelserne er smukt og stilfuldt indrettet. Der er aircondition på hotellet. Desuden tilbydes der blandt andet et motionscenter og et antal mødelokaler. Der er restaurant og bar på hotellet. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard ligger et stykke uden for København. Det er et meget smukt hotel, som også fungerer som spahotel. Tidligere var bygningen en fornem herregård, og den er placeret tæt på Øresunds kyst. Værelserne er minimalistiske, og der er en fin udsigt fra alle værelser. Det er et handicapvenligt hotel. Der findes en indendørs pool på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel-oesterport.jpg
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Det moderne Østerport Hotel er placeret i en smuk bygning lige ved Østerport Station. Det er et børnevenligt hotel med moderne og gode værelser. På værelserne er der te- og kaffefaciliteter. Værelserne har forskellige størrelser, og der findes også familierum. Der serveres en fin morgenmadsbuffet på retauranten. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Scandic-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er et bæredygtigt hotel, som er højt og har en virkelig fantastisk udsigt fra værelserne og fra fællesarealerne. Der tilbydes en god morgenmadsbuffet – også med specialkost. På hotellets restaurant serveres der diverse retter, der er tilberedt af danske råvarer. Desuden findes der et trænings- og motionscenter. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

cph-island-hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Copenhagen Island Hotel er et elegant og moderne hotel i København. På nogle af værelserne er der te- og kaffefaciliteter og altan. På restauranten bydes der på morgenmadsbuffet. I øvrigt findes der et motionscenter med sauna og møde- og kontorlokaler. Der er også konferencefaciliteter til rådighed. Parkering er begrænset, men mulig. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

En hotelovernatning i Københavns centrum er en god løsning

København er fyldt med liv, og så er det Danmarks hovedstad. Det gør, at det er attraktivt for mange at besøge byen. Nogle kommer for at holde en hel ferie i København, mens andre er i byen i forbindelse med arbejde, en teatertur, et familiebesøg m.m. 

Lige meget hvorfor du har brug for en overnatning i den danske hovedstad, er en hotel overnatning i Københavns centrum en god løsning. Derved bor du nemlig tæt på alt det, som byen har at byde på. 

Du kan nemt komme fra hotellet og hen til det, du ønsker. Du kan eksempelvis vælge et hotel tæt på Det Kongelige Teater, hvis du skal i dette teater om aftenen. Vil du gerne til København for at shoppe på Strøget eller for at spise i Nyhavn, er det ydermere en fordel at vælge et hotel i centrum.

I og med at der findes mange hoteller i København, hvor du kan overnatte, kan du altid finde frem til et, der falder i din smag. Desuden kan du være sikker på, at du kan finde et hotel med den perfekte beliggenhed i forhold til, hvad du skal. 

Find en billig overnatning i København

Her på siden har vi valgt at inkludere overnatningssteder i flere forskellige prisklasser. Du kan derfor altid finde en overnatning, der passer til dit budget. Det kan blandt andet være, at du leder efter en billig overnatning i København med morgenmad. Er det tilfældet, skal du bare kigge med her på siden.

Du kan bare læne dig tilbage i sofaen for at kigge vores oversigt igennem. Vi har gjort det nemt for dig at finde den billigste overnatning i København, så du ikke behøver at bruge en masse tid på det. 

Fantastisk udsyn ud over København

Få et godt weekendtilbud på en overnatning i København

Det er spændende at opholde sig i København. Men det kan også hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil til hovedstaden tit og ofte. Så måske har du brug for et rigtig godt weekend tilbud på overnatning i København? Det kan godt lade sig gøre en gang imellem. 

For at få et godt tilbud på en overnatning i København i weekenden skal du have tålmodighed. Desuden bør du ikke kun fokusere på et enkelt sted. Hvis der kun er ét specifikt sted, du gerne vil bo, bliver det meget sværere for dig at få fat i et godt tilbud. Men hvordan finder du så en god deal på en overnatning i København?

Først og fremmest kan du følge med på de forskellige steders hjemmesider. Her vil der stå, hvis de har et specielt godt tilbud på en overnatning i København. Du kan også tilmelde dig stedernes nyhedsbreve. I et nyhedsbrev vil der nemlig stå, hvis, hvornår og hvordan du kan få en billig overnatning i København. 

Har du mod på at gøre en endnu større indsats for at få et billigt weekendophold i København? Så kan du kigge på dealsites. Her kan du af og til finde op til flere billige weekendophold i København. 

Sidst men ikke mindst er det en god idé at følge med her på vores side, så du kan finde den bedste overnatning for dig i den danske hovedstad. Held og lykke med din søgen efter en god og billig overnatning i København. 

Det kan du lave ved en overnatning i København med børn

Stort set alle børn i Danmark drømmer om at besøge København på et eller andet tidspunkt. Det kan derfor være en god mulighed for hele familien at tage af sted i samlet flok for at udforske den danske hovedstad.

Inden I tager af sted, er det dog en fordel, at I bruger tid på sammen at finde ud af, hvad I skal lave. Hvad kan jeres familie samles om, så alle parter synes, at det er hyggeligt og sjovt? Det er nemlig vidt forskelligt fra familie til familie. 

Når hele familien er i København, er der rigtig mange aktiviteter, som henvender sig til børn. I kommer altså ikke til at kede jer. Er du afsted sammen med dine børn, kan du blandt andet vælge at besøge Tivoli. Tivoli er et sted, hvor hele familien kan hygge sig og have det sjovt.

Derudover er Zoologisk Have i København et besøg værd. Måske vil Zoologisk Museum også interessere jer? Experimentarium er endnu et sted, hvor både børn og voksne kan blive udfordret og opleve en masse.

I København vælger mange desuden at tage på en Kanalrundfart, da det er en god måde at få set byen på. Rundetårn er ligeledes et godt bud på en dejlig fællesoplevelse for en familie. I kan blandt andet prøve at finde ud af, hvem der kommer først op i Rundetårn for at nyde den fantastiske udsigt.

Ovenstående er kun meget få bud på, hvad I kan lave, når I er en tur i København. Så hvis du selv søger efter aktiviteter for børn, så får du forelagt en masse muligheder.   

En overnatning i København kan sagtens være handicapvenlig

Har du et handicap, er du ikke afskåret fra at komme på en overnatning i København. Der findes nemlig flere overnatningsmuligheder i København, der er handicapvenlige således, at det er nemt for dig at komme rundt på stedet. 

Du kan derfor sagtens invitere hele familien en tur til København, hvor I bor på et handicapvenligt hotel. Ud fra stedets placering kan I så drage ud i det blå for at kigge nærmere på alt det, der er værd at opleve i byen. 

Dejlig afslapning i en smuk park

Find den bedste overnatning i København 

Med hjælp fra Bedsteophold.dk kan du nemt og hurtigt finde mange forskellige overnatningsmuligheder i København. Vi har nemlig samlet alle de bedste steder på én og samme side, så du kan sidde i ro og mag derhjemme, når du skal vælge en overnatning i København.

Her på siden kan du få et rigtig godt overblik over, hvor du kan overnatte i den danske hovedstad. Der er altså ingen grund til, at du selv sætter en søgning i gang, da vi allerede har foretaget denne for dig. Kort sagt – det kan ikke blive meget nemmere for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilke overnatningsmuligheder findes der i København?

Der findes mange forskellige overnatningsmuligheder i København. Du kan eksempelvis overnatte på et hotel. Er du ikke interesseret i dette, finder du også hostels. Det er ydermere muligt at overnatte på en bed and breakfast. 

Kan jeg tage min hund med på en overnatning i København?

Der findes faktisk flere steder, der tilbyder, at du kan tage din hund med på en overnatning i København. Du bør kigge efter steder, der skriver, at de er kæledyrsvenlige på deres hjemmeside. Hvis dette ikke fremgår tydeligt på en hjemmeside, bør du kontakte stedet for at høre nærmere.  

Hvor finder jeg en billig overnatning i København for en familie?

Er du interesseret i en billig overnatning i København for en familie, kan du tage et kig på vores udvalg her på siden. Der findes nemlig overnatningsmuligheder i København i flere forskellige prisklasser. Så prøv at finde frem til det billigste sted.