fbpx

Bedste overnatning i Jylland 2024

Mangler du en overnatning i Jylland? Måske du har været ude at køre langt eller bare vil afsted en lille weekend. Ligegyldigt hvad har du rig mulighed for at finde et skønt sted at overnatte. Overnatning i Jylland byder på mange dejlige værelser, bløde senge og smukke omgivelser.

Denne side indeholder reklamelinks

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Du kan bo i Nationalpark Mols Bjerge, når du tjekker ind på Molskroen. Du kommer også til at bo lige ned til Femmøller Strand, og dermed er du omgivet af en enestående natur. Her kan du blandt andet nyde et skønt gourmet-måltid. Der bydes på både danske og franske retter. Værelserne er smukt indrettet, og der er brugt godt anerkendt design-interiør. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hvalpsund-Faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund er en afslappet og børnevenlig kro, hvor også kæledyr er velkomne. Fra kroen er der en smuk udsigt ud over Limfjorden, og kroen ligger lige ud til den gode badestrand. De 28 røgfri værelser har forskellige størrelser – heriblandt familieværelser. Restauranten serverer dejlige måltider, og du kan få en drink i baren. Kroen har en hyggelig terrasse. Desuden er der et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Bo tæt på Limfjorden, når du tjekker ind på Tambohus Kro & Badehotel. Det er en flot og eksklusiv kro, der indeholder 29 værelser. Værelserne er af forskellige størrelser, og de har alle sammen private badeværelser. Kroen er meget velegnet til enlige, par og familier. På kroen er der en god og alsidig restaurant og en bar med lounge. Desuden er der en legeplads, en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro på Mors ligger i en moderne murstensbygning fra 1938. Du kommer til at bo tæt på Limfjorden, som der er udsigt til fra nogle af værelserne. Det er en handicapvenlig kro. Værelserne er hyggelige, og nogle af dem har en altan. Kroens restaurant serverer gode lokale retter. Desuden er der en campingplads og gode konferencefaciliteter. Frii Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Låsby-Kro.jpg
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Låsby Kro fungerer som et moderne hotel. Kroen er bygget i det 19. århundrede i en moderne byggestil. Der er 50 værelser på kroen, og de kan bookes i forskellige størrelser. Desuden kan du også booke et mødelokale. Der bydes på en god morgenmadsbuffet, og restauranten byder også på andre veltilberedte måltider. Ud over den gode restaurant er der også en bar og en café på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er en ældre, men super charmerende kro fra 1834. Her er der en hyggelig og afslappet stemning. På kroen er der 59 hyggelige værelser. Fra nogle af dem er der udsigt ud over den nærliggende strand og havet. På kroen er der to restauranter og en bar med lounge. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne på særlige værelser. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Den smukke hvide bygning, der rummer Schackenborg Slotskro, er en historisk bygning, der oprindeligt er fra 1861. Den 3-stjernede kro er meget elegant indrettet – og det gælder også for værelserne. Der er 23 velindrettede værelser i forskellige størrelser. Samtlige værelser har private badeværelser. Der serveres kontinental morgenmad. Restauranten byder også på øvrige måltider. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Hovborg Kro er en virkelig charmerende kro, som oprindeligt blev opført i 1750. Den er hvid og har et smukt stråtag. Stemningen på kroen er afslappet, og værelserne er hyggelige og enkelt indrettet. Der er 51 værelser på kroen. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der bydes på morgenmadsbuffet, og restauranten serverer også andre måltider. Den 3-stjernede kro har ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel-aarslevkro.jpg
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

Årslev Kro ved Aarhus er beliggende i en charmerende gammel bygning med synligt bindingsværk og stråtag. Der er 78 værelser på den forholdsvis store kro. Værelserne er placeret i annekserne, og de er enkelt indrettet med private badeværelser. Desuden råder kroen over 3 mødelokaler. Omkring kroen er der haver og terrasser. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde-Kro.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Bo i idylliske omgivelser, når du tjekker ind på Norsminde Kro. Fra den hyggelige kro er der udsigt over Norsminde Havn og den øvrige natur. Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og annekset. Indretningen af værelserne er forskellig. Nogle er landlige, andre er elegante. På kroen er der en restaurant, et brasseri og mødelokaler. Velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Bo i et meget charmerende rødt hus med stråhus fra det 18. århundrede, når du holder weekend eller ferie på Rudbøl Grænseby. På kroen er der en afslappet og hyggelig stemning, og de 43 røgfri værelser er enkelt indrettet. Nogle af værelserne har udsigt ud over søen. Der er også hytter, der har køkken. Der serveres morgenmadsbuffet. Desuden bydes der på en indendørs pool, sauna og billard. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Du bliver hensat til en tidligere tid, når du bor på Hotel Postgaarden i Mariager. Det smukke gule hus med synligt bindingsværk er fra det 17. århundrede, og det ligger smukt på den brostensbelagte gade. Der er 14 værelser på det lille hotel, og der hører en have og en terrasse til stedet. De hyggelige værelser er individuelt indrettet og har bad. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Hotel-Froeslev-Kro.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Hotel Frøslev Kro er beliggende i en bygning, der blev opført i 1749. Det giver stedet en rar og autentisk stemning. De 16 værelser er enkelt indrettet, og nogle har privat bad – andre har fælles bad. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne. Restauranten serverer traditionelt mad. Desuden er der parkering, Wi-Fi, have og legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup-Kro.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro ligger lige ud til Gudenåen i et dejligt område. Det hyggelige hotel er fra det 19. århundrede, og det er med til at give stedet en autentisk og hyggelig stemning. Nogle af de 16 værelser er individuelt indrettet med antikke møbler, og nogle af dem har udsigt ud over åen. Der serveres kontinental morgenmad, og restauranten tilbyder også andre måltider. Desuden er der legeplads, mødelokaler og have.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

noerre-vissing-kro.jpg
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro er et elegant og flot hotel, der ligger i en bygning fra 1801. Kroen ligger perfekt tæt på stranden og smukke naturområder. Der er 24 individuelle værelser med stilhørende badeværelser på den hyggelige kro. På kroen er der en glimrende restaurant, og omkring ligger der en have med en terrasse. Det er en børnevenlig kro. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

nymindegab-kro.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Du kommer til at bo i klitterne ved Nordsøen, når du tjekker ind på Nymindegab Kro. Her er en afslappet stemning, og værelserne er hyggelige. Der er 39 værelser af forskellige størrelser og faciliteter på kroen. Det er en handicapvenlig kro. På kroen er der en restaurant, en bar og en café. Desuden er der også nogle mødelokaler. Kæledyr er også velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

sevel-kro.jpg
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Den smukke hvide bygning, der rummer Sevel Kro er opført i 1992. På kroen er der en hyggelig og afslappet stemning. Den 3-stjernede kro er af en beskeden størrelse, og den rummer 8 gode værelser. Der er to typer af værelser: dobbeltværelser og værelser med plads til en familie på fire. Der er en restaurant og nogle mødelokaler på kroen. Kæledyr er velkomne. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Hotel Hjallerup Kro er oprindeligt opført i 1858. I dag er det et moderne og velfungerende hotel. Værelserne er beskedne, men hyggelige. Kroens restaurant byder på traditionelle danske retter og udsøgte franske retter. Omkring kroen er der en god terrasse. Desuden er der mulighed for parkering – herunder handicapparkering. Der er også en ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

agerskov-kro.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro fra det 18. århundrede. Alle de 40 afslappede værelser har egen indgang, og lejlighederne har både køkken og boblebad. Kroen rummer også et omfattende forretningscenter. Omkring kroen er der en have med en terrasse. Desuden bydes der på billard, rygeområder, bar og restaurant. Det er et handicapvenligt hotel. Velegnet for enlige, par, familier og erhvervsbrug.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

st-binderup-kro.jpeg
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Den idylliske stråtækte St. Binderup Kro er oprindeligt opført i 1871. Der er 23 værelser på den hyggelige kro. Kroens restaurant serverer en dejlig morgenmadsbuffet, og der bydes også på øvrige måltider. Desuden er der en bar på kroen. Til samtlige værelser har et privat badeværelse tilknyttet. Kæledyr er velkomne. Omkring kroen er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Kom på et skønt og unikt ophold på Hotel Viking og bliv mødt med masser af muligheder for selvforkælelse. Her vil du kunne opleve spa-muligheder og lækker mad hele opholdet igennem samt rigtig pæne værelser. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Tag på en hyggelig og rar tur til det jyske og få et unikt ophold på Steigenberger Alsik. Her vil du kunne opleve et spa-ophold af bedste kvalitet med rigtig lækker mad og flotte værelser. Kom væk fra hverdagen og koble af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland Golf & Spa Resort vil du uden tvivl kunne opleve luksus af bedste kvalitet. Her vil du kunne nyde godt af lækker mad, rare omgivelser og dejlig spa. I restauranten vil du se en varieret menu, hvor alt går fra pizza til gourmet-retter. Et sandt paradis. Par er særligt glade for dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Kunne du tænke dig et ophold i et moderne og stilfuldt atmosfære? Tag på Hotel Thinggaard og få oplevelsen af moderne værelser, områder og meget mere. Her kan du nyde et godt solidt måltid mad og leje cykler og gå på opdagelse. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Kom på et rigtig luksus-ophold på Strandhotellet Blokhus, hvor du kan koble helt af fra hverdagen og nyde en luksuriøs spa og fantastisk mad. Her vil du få et ophold du sent vil glemme. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Kom på Benniksgaard Hotel og oplev den sande gammelgårds atmosfære i rolige og dejlige omgivelser. Her har du udsigt over Flensborg Fjord, som du skal opleve. Oplev de flotte værelser med bjælker og gammeldags vinduer fra autentisk gammelgård. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er for dig som godt kan lide at være tæt på det hele. Her er du kun få minutter i bil fra Kolding centrum, hvor du kan finde søde cafeer og restauranter. På Hotel Koldingfjord er du tilbage i naturen og rolig atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Har du brug for spa og wellness, og koble af fra hverdagen? Tag på Comwell Kellers Park, hvor du kan forkæle dig selv med spa og wellness og efter dette tage ned i restauranten og nyde lækker middag. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at komme væk fra hverdagen og opleve Aarhus? På Helnan Marselis Hotel er du tæt på centrum, hvor du kan opleve Tivoli Friheden og Aarhus centrum. På hotellet har du alle muligheder for at kunne slappe af og komme væk fra hverdagen. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Kunne du tænke dig rare og rolige naturomgivelser hele tiden? Tag på Hotel Amerika som ligger i Hobro Skov. Her vil du kunne slappe helt af og slippe for lyden af trafik og koble af fra hverdagen. Hvis du alligevel savner centrum, så er du kun 5 kilometer væk fra Hobro By.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

I disse skønne ferielejligheder på Kolding Hotel Apartments står du selv for hyggen og oplevelserne. Du er 100% kontrol over ferien, og du vil i lejligheden få eget badeværelse, køkken, senge og alt du skal bruge for at din ferie bliver perfekt. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Kunne du tænke dig en hel unik oplevelse gennem mad? Tag på Ruths Hotel, hvor gastronomiske oplevelser er topprioritet og noget du sent vil glemme. Med sit franske touch på menuen kan du være helt sikker på, at du får en oplevelse uden lige. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at smage helt fantastiske retter som aldrig før? Tag på Munkebjerg Hotel og forkæl dig selv med lækker dansk mad og gourmetretter. Køkkenet sætter madens kvalitet i højeste fokus, og du bliver derfor ikke skuffet. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Find overnatning Jylland på en herregård, slot eller kro

Det kan næsten være svært at vælge din overnatning i Jylland, når der er så mange skønne muligheder. Du kan eksempelvis vælge:

  • Et slot. Der er utroligt mange smukke slotte i Jylland, som man slet ikke tænker over, er der. Mange af disse slotte er blevet lavet til hoteller, hvor du kan få en overnatning. Her kan du få lov at udleve dine vildeste drømme og føle dig som en royal.
  • En herregård. Vil du have noget lige så skønt, men mindre ekstravagant end et slot? Så er en herregård den perfekte mulighed for en skøn overnatning i Jylland.
  • En kro. Vil du have rigtig dansk hygge med god mad og afslappet atmosfære? På en af de mange skønne kroer i Jylland vil du nemt kunne finde et dejligt værelse til overnatning.

Du kan finde mere hjælp til din næste overnatning på siden her.

Læn dig tilbage og nyd din overnatning

Der er intet som en dejlig overnatning i Jylland væk fra hverdagen til at slappe af. Hvis du godt kunne trænge til et lille afbræk fra en travl hverdag, så kan du overveje en overnatning. Du vælger selv om det skal være en enkelt nat eller en længere weekend. Vi kan alle trænge til lidt ro engang imellem.

På en overnatning i Jylland behøver du ikke tænke på noget. Især hvis du vælger en overnatning med morgenmad. Det eneste du skal gøre er at booke dit ophold og lade dig døse hen i en af de bløde senge. Så skal personalet nok tage sig godt af dig og sørge for, at du får en hyggelig og behagelig overnatning.

Romantisk overnatning i Jylland

Vil du have lidt god kvalitetstid med din partner? Så kan du foreslå dem at tage på en dejlig tur rundt i Jylland. Her kan I vælge den type overnatning som passer lige præcis jer. Det er den perfekte mulighed for lidt samvær og nærvær, hvis I har svært ved at finde plads til det.

På en overnatning i Jylland kan I bruge tiden på kun at fokusere på jer selv. Vil I have det fulde ud af jeres overnatning, kan I vælge at lade mobilen ligge i tasken. Uden elektronik og skærme imellem jer, kan det være nemmere at have dybe samtaler om aftenen.

Giv dig og din partner en velfortjent pause og inviter dem med på en overnatning i Jylland. I behøver ikke pakke meget, da overnatningsstederne ofte har håndklæder, sæbe mm. Hvis I har lyst til at tage en spontan tur, kan I gøre det allerede i morgen.

Oplev attraktioner og seværdigheder i nærheden

Det er ikke kun inde på værelserne at du kan nyde godt af overnatninger i Jylland. Du har nemlig også mulighed for at vælge et sted i spændende beliggenheder. Mange kroer, slotte og herregårde ligger placeret i skøn natur.

Hvis du gerne vil opleve lidt forskellige på din tur, kan du undersøge spændende attraktioner på forhånd. Måsker ligger der zoologiske haver, museer, isboder, åløb, skove, forlystelsesparker eller meget andet i nærheden. Hvis du har børn med, kan det især være spændende at se, om der er aktiviteter eller legepladser i nærheden.

Det er ikke kun på overnatning i Jylland at du kan finde smukke steder. Vil du gerne opleve endnu mere af Danmark, kan du finde overnatning på Sjælland eller Fyn. Vil du hellere ind til storbyen, kan du også vælge en overnatning i København. På den måde kan du tilpasse din tur alt afhængig af, hvor langt væk du vil rejse.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster overnatning i Jylland?

Prisen på din overnatning vil variere alt efter, hvilket sted du vælger. Ofte vil en overnatning i Jylland på et slot eksempelvis være dyrere end på en kro. Samtidig afhænger prisen af, hvor mange overnatninger du ønsker, hvor mange I er afsted og størrelsen på jeres værelse.

Hvor i Jylland kan jeg finde overnatning?

Du kan finde overnatning næsten alle steder i Jylland. Fordi der er så mange muligheder for forskellige steder, du kan sove, er det nemt at finde i nærheden. På siden her, kan du få overblik over nogle af alle de dejlige steder, du kan finde overnatning i Jylland.

Er der mad inkluderet på overnatning i Jylland?

Når du bestiller din overnatning i Jylland, kan du tit vælge, om der skal være mad med eller ej. Nogle steder har overnatning med morgenmad inkluderet i prisen, mens andre ikke har. Er du afsted på et helt ophold, vil du ofte have flere måltider, der hvor du overnatter.