fbpx

Bedste miniferie i Jylland 2024

En miniferie i Jylland er intet mindre end indbegrebet af en ægte dansk ferie. Denne naturskønne landsdel har så meget at byde på, at det er helt umuligt ikke at nyde ferien og slappe af. Her på siden finder du alle de bedste miniferier i Jylland på en nem og overskuelig måde.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel har den helt rette miniferie til dig der værdsætter velsmagende mad og en fortrinlig service. Hotellet har en moderne nordisk inspireret indretning og dejlig lyse værelser. Maden er uimodståelig dejlig og klart noget du skal se frem til at nyde.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Filskov-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en formidabel kro med alt hvad man kunne ønske sig til en fantastisk miniferie, her er god stemning dejlig mad og mulighed for en række sportslige aktiviteter samt gode gåture i den omkringliggende natur. Glæd dig til en dejlig miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er en dejlig klassisk dansk landevejskro, her er stemningen man ønsker sig på en miniferie og den mest velsmagende mad som kan nydes inde fra kroens restaurant eller på terrassen med udsigt til en smuk sø. Glæd dig til dette dejlige ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er et fantastisk hotel, hvor man flere steder kan se detaljer helt tilbage fra tiden da det stadig var i brug som arrest. Eksempelvis er flere af hotellets værelser indrettet i de gamle fængselsceller, hvilket er en oplevelse værd at sove i.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Skroebelev-Gods-1-2.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er formentlig det mest romantiske sted på hele Langeland, de gamle herskablige omgivelser er ikke til at tage fejl af og den dejlige historiske stemning som stedet emmer af er helt fantastisk. Glæd dig til en dejlig miniferie på dette smukke gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er det perfekte valg til den perfekte miniferie. På hotellet finder du alt, hvad du måtte få brug for. En af de helt store ting, du kan nyde godt af, er den store afdeling med spa og wellness på hele 27.000 kvadratmeter. Om aftenen kan du nyde en dejlig middag baseret på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Uanset om du er til golf, spa, familietid, romantik eller noget andet, så finder du det perfekte ophold på Himmerland Golf & Spa Resort. I et ophold er der inkluderet 9 lækre serveringer i restaurant HimmerRiget. Det ligger placeret som en oase for sig selv midt ude i naturen. Her er du garanteret den helt perfekte miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden-1.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

En miniferie på Fjordgaarden indbyder til afslapning og ro. Her kan man nyde tilværelsen i kurbadet, hvor der bliver kælet for sanserne. Det er også muligt at tage på udflugt i den omkringliggende natur, ligesom der også venter gastronomiske smagsoplevelser. Her får man altså hele pakken for det perfekte ophold, hvor der ikke mangler noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel-Vejlefjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hvis du savner natur, skal du vælge en miniferie på Hotel Vejlefjord. Her er du tæt på enormt store områder med skov, park og strand. Her finder du også muligheder for luksuriøse faciliteter i den store kur- og spa-afdeling både indendørs og udendørs. Gå ture, spis lækker mad og nyd roen sænke sig i hele kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

En miniferie på Lyng Dal Hotel er en yderst charmerende oplevelse. Her er både værelser, omgivelser og hotel som taget ud af en gammel film, hvor alt er idyllisk og harmonisk. Alt fra omgivelser til hotel og værelser oser af charme, og du kan få serveret dejlig dansk mad i den mindst lige så hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Når en miniferie skal bestå af hele pakken, er Hotel Thinggaard det rigtige valg. Tag på opdagelser i naturen, spis lækre gourmetretter i restauranten, spil golf i nærheden, besøg Thy og udforsk de spændende muligheder og seværdigheder og slap af i spaområdet på hotellet, efter du med ømme fødder har været på farten hele dagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I Nordjylland finder du Strandhotellet Blokhus, som er beliggende tæt på sandstrand og de jyske klitter. Med en wellnessafdeling og et fitnessrum kan du opnå den bedste nydelse for krop og sind. Her er flere muligheder for at vælge ophold, og du kan derfor vælge en pakkeløsning, der giver lige netop dig den bedste miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel-Koldingfjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hvis din miniferie skal bære præg af noget fortryllende, er Hotel Koldingfjord det perfekte valg. Det er som et minislot, der ligger placeret i første parket med udsigt til fjorden og omringet af frodig skov. Det er en paradisplet i naturen, hvor du med garanti vil nyde dit ophold og den skønne mad og drikke i restauranten, caféen eller baren.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

De historiske rammer på Comwell Kellers Park danner de perfekte rammer for den komplette miniferie. Her kan du vælge ophold over mange dage, og dem kan du hurtigt få til at gå. Du kan udforske naturområdet, besøge den lokale havn, nyde forkælelsen i spaområdet og få en bid mad i den rustikke og atmosfæriske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel-Amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Ved Hobro midt ude i den frodige natur finder du Hotel Amerika. Det er et fristed, hvor du kan komme af med opbygget hverdagstravlhed og slappe af i hele kroppen. Her kan du nyde lækker mad, og det er også muligt at booke et ophold, hvor sauna samt aroma-spa med aromadråber og badesalt er inkluderet.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Midt på halvøen Thyholm finder man Tambohus Kro og Badehotel, der danner rammerne for en helt perfekt miniferie. Her bliver kræset for detaljerne, og det opleves under opholdet på de skønne værelser, ved middagen og ved de dejlige omgivelser, hvor man har mulighed for at gå på opdagelse i den vilde og rå natur.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

I Sønderjylland ligger Benniksgaard Hotel omringet af marker så langt øjet rækker. Her er den sønderjyske atmosfære til at mærke, og med udsigt over Flensborg Fjord er idyllen let at mærke. Man kan vælge mellem forskellige ophold, og man er garanteret en miniferie, hvor man ikke kommer til at mangle noget på det 4-stjernede hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Du komme ikke tættere på vandet end med et ophold på Fakkelgaarden. Hvis miniferien skal byde på spændende smagsoplevelser, er dette ligeledes det helt perfekte valg. Med et gourmetophold er flerretters middag inkluderet, der består af hotellets “signature menu” af kulinarisk luksus, og maden kan nydes til den betagende og naturskønne udsigt til bølgeskvulp.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

gourmetophold-hvalpsund-faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du kan lide det klassiske, traditionelle og velkendte, så er Hvalpsund Færgekro et sikkert valg. Her føler du dig hjemme, i samme sekund du træder ind på hotellet og bliver budt velkommen af personalet. Værelserne er charmerende og hyggelige, og i restauranten kan du vælge mellem lækre retter baseret på det danske køkken.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Hvis der skal være oplevelser inkluderet under miniferien, kan du med fordel overveje en pakkeløsning hos Kongensbro Kro. Her kan du tage på vandretur langs Trækstien på Krominonen, hvor du kommer tæt på den smukke natur i løbet af de 21 kilometer. Når vandringen når sin ende, kan du nyde en inkluderet gastronomisk oplevelse på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Med et ophold på Rudbøl Grænsekro kan du næsten dufte de dejlige spor af liv og glade dage gennem mange år, der har været forbi kroen. Her findes både lejligheder og værelser, der er indrettet i en hyggelig og gammeldags stil. Her er også retter både til frokost og middag at nyde i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kroophold-den-gamle-graensekro.jpeg
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

En miniferie på Den Gamle Grænsekro indeholder alt det, man kunne ønske sig. Her er velkendte retter, der er anrettet smukt på tallerkenerne, og så er der charmerende på en måde, som der kun kan være på en gammel kro. Nyd godt af muligheder for at tage på udflugter i naturen på gåben eller cykel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel er indbegrebet af den perfekte badehotel-miniferie. Her bor du et par skridt fra en skøn sandstrand, hvor det er muligt at kaste sig i bølgen blå. Her er oplagt at tage på et weekendophold om sommeren eller et dejligt vinterophold. Overvej et gourmetophold, hvis du ønsker at forkæle dine sanser og smagsløg.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

I Nordjylland, Gl. Skagen, finder du det charmerende Ruths Hotel. Her er du tæt på smuk natur og lys, som før er indfanget af skagensmalerne. En miniferie hertil byder på alt fra forskellige arrangementer, brasserie, restaurant og ikke mindst Ruths wellness bestående af dampbad, sauna, terapibassin og skønne behandlinger. Her har du med garanti lyst til at blive en dag ekstra.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Hvis du ønsker en økologisk og bæredygtig miniferie kombineret med sociale arrangementer og fællesskab, så skal du vælge et ophold på Dronninglund Slot. Her kan du nyde godt af din egen lejede køkkenhave, yoga med andre logerende og flere fællesarealer og stort køkken til deling. Udforsk parken og naturen på egen hånd eller med andre.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Tæt på Skagen ligger Aalbæk Gl. Kro. Her får du en miniferie i naturens tegn, hvor du kan gå mange og lange gåture i forskellige retninger og med fordel nyde de skønne sandstrande i gåafstand. På de hyggelige værelser finder du ro og tid til refleksion. Du kan også få serveret skøn og velsmagende mad.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

På Mols kan du opleve en anderledes og betagende natur, hvor de mange bakker bølger i landskabet. Bo på Molskroen, som er en yderst hyggelig oplevelse og perfekt anledning til en miniferie. Her kan du nyde at være midt i naturen, samtidig med at du kan udfordre dine smagsløg med udsøgte retter fra den omhyggeligt sammensatte menu.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro er som at træde tilbage i fortiden, hvor man får hele pakken af alt det charmerende og hyggelige, der hører sig denne tid til. Værelserne, slotskroen, restauranten og omgivelser har en særlig atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme. Nyd en miniferie i de rolige omgivelser, hvor du kan tænke over- og sætte pris på livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hvis du er til strand, vind i håret og frisk luft, så skal du vælge en miniferie på Hotel Løkken Strand. Her kan du også vælge et ophold med fokus på yoga, hvor du sammen med andre bliver guidet af en instruktør, når I dyrker yoga på stranden eller i yogasalen. Det er ren zen for sjælen.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel-Oasia-Aarhus.jpg
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Midt i Aarhus finder du Hotel Oasia Aarhus, som med sin stilfulde bevidsthed skaber fascinerende rammer for din miniferie. Her er kvalitet og service nøgleordene, og du kommer bestemt ikke til at mangle noget. Værelserne er indrettet med sans for detaljerne. På hotellet kan du nyde godt af bæredygtighed som tema, lounge, bar og fitnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Hvis du ønsker at mærke det lokale helt ind i hjertet, skal du ganske enkelt vælge en miniferie på Sallingsund Færgekro. Varmen, hyggen og kærligheden fra de lokale er til at mærke. Vælg et værelse, en suite eller en luksushytte under dit ophold. Her er mange forskellige og spændende muligheder for mad, menuer og retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Hotel Steigenberger Alsik er et fascinerende syn udadtil. Det udstråler design, stilbevidst arkitektur og naturlige materialer. Her kan du bo på værelser med smuk udsigt over Sønderborg by samt selve fjordlandskaberne. Atmosfæren på hotellet er afslappende, her er masser af plads, højt til loftet, skønne spisemuligheder og over 60 spa-oplevelser. Det lægger op til den perfekte miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Joergensens-Hotel.jpg
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

En miniferie på Jørgensens Hotel er perfekt til dig, der ønsker lidt af det hele. Her bor du på et af de hyggelige værelser, der er indrettet helt klassisk på en smagfuld måde. Lige ude foran døren er du tæt på byliv, arrangementer, shoppingmuligheder, museer og meget andet. Der er nok at tage sig til.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

villa-provence.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Den provencalske stil byder dig øjeblikket velkommen på Hotel Villa Provence. Stilen, indretningen, gårdhaven, møblerne og alt andet er utroligt gennemført i den franske stil. På hotellet kan du naturligvis nyde franske delikatesser, og de skønne og anderledes rammer sender dig ligeledes til udlandet på eventyr. Her får du en miniferie lidt ud over det sædvanlige.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel-Dania.jpg
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Midt i Silkeborg ligger hyggelige Hotel Dania. Den flotte, gule bygning byder dig velkommen, når du ankommer. På hotellet finder du den perfekte kombination af klassisk elegance, som i gamle dage, og moderne komfort med skønne detaljer. Nyd en skøn middag i brasseriet, hvor du får serveret retter baseret på lokale og velsmagende råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel-Randers.jpg
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hvis miniferien går til Randers, skal du vælge at opholde dig på Hotel Randers. Med sit fantastiske ydre og skønne indre får du den komplette og perfekte hoteloplevelse. Værelserne er smukke, og du kan nyde en dejlig frokost eller middag på hotellet. Du bor tæt på det hele, så der er oplevelser og arrangementer i gåafstand.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger midt ude blandt træer, enge og marker. Hvis du vil holde miniferie langt væk fra bylivet, er dette et perfekt valg. Det er den perfekte anledning til romantik og tosomhed, hvor der er plads og tid til dybe samtaler og skønne stunder under åben himmel med udsigt så langt øjet rækker.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hiv et par dage ud af kalenderen og tag på en miniferie i Jylland

Hvis du hiver et par dage ud af din kalender, kan du tage på en miniferie i Jylland. Du kan også vælge at tage på en forlænget weekend. Det er den perfekte mulighed for at få en pause fra hverdagens stress og jag. 

Du og din rejsekammerat kan nyde dejlige Danmark, mens I rigtig får slappet af og tanket energiniveauet helt op. At være på en miniferie i Jylland, hvor der bare bliver sørget for alt, er den ultimative forkælelse.

Når du er på en miniferie, er det værd at suge alle omgivelserne til dig. Det kan du gøre ved at undersøge alt, hvad det specifikke overnatningssted har at byde på. Du kan desuden vælge at kigge nærmere på den omkringliggende natur. 

Fantastisk sommerdag i Jylland

En bred vifte af muligheder til en miniferie i Jylland

Der mangler ikke valgmuligheder, når det kommer til en miniferie i Jylland. Der er nemlig en bred vifte af forskellige tilbud. Du kan eksempelvis vælge at tage på en miniferie på et eventyrligt slot, hvilket kan få dig til at føle dig som en vaskeægte royal person. Som du sikkert har hørt, så har man lov til at være lidt kongelig en gang imellem.

En anden mulighed er, at du vælger at holde din miniferie på en charmerende kro. Her er der masser af historie og nostalgi. Der er desuden kroer allevegne, så du kan altid finde en kro i det område, som du gerne vil besøge. 

Derudover kan du finde hoteller, herregårde, spahoteller, badehoteller, godser og andre overnatningssteder, hvor du kan tage på en lækker miniferie. Så uanset om du vil på en miniferie i Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland eller Sydjylland, er der masser af overnatningsmuligheder. 

Brug din miniferie i Jylland på et spahotel

Føler du dig stiv og anspændt i kroppen, kan du bruge din miniferie i Jylland på et spahotel. Når du har spændinger i kroppen, tyder det nemlig på, at du har brug for at forkæle dig selv med et afslappende spaophold. Det giver dig forhåbentligt den tiltrængte ro, så du kan restituere fra den stress, du oplever i din dagligdag.

Når du ikke længere føler dig presset, og når miljøet omkring dig er stressfrit, kommer du stille og roligt helt ned i tempo. Det stressfrie miljø opnår du i og med, at der bliver sørget for alt for dig. Du kan bare muntre dig med varme og kolde bade, dampbade, forskellige typer saunaer og meget mere. Er der ydermere en wellnessafdeling, så er en kropsmassage ikke af vejen.

Tilføj ekstra oplevelser til din miniferie i Jylland

Det kan være svært at løsrive sig fra en miniferie på et slot eller en kro. Men det kan være en god idé at tilføje ekstra oplevelser. Er du eksempelvis på en miniferie i Midtjylland, vil det da være ærgerligt ikke at kigge på nogle af de spændende oplevelser, der er i dette område. Det er jo ikke sikkert, at du kommer tilbage igen inden for den nærmeste fremtid.

Uanset om du skal på en miniferie i Midtjylland eller et andet sted i Jylland, bør du altså finde ud af, hvilke seværdigheder der er i området. Når du har et overblik over, hvad du kan opleve, er det bare med at komme i gang med at udvælge de bedste oplevelser for dig og din rejsemakker. 

Her på siden har vi kigget lidt efter forskellige seværdigheder og attraktioner, så du kan få noget inspiration. Det er dog værd at huske på, at der også er masser af dejlig natur i Jylland, som du kan udforske. Du kan blandt andet opleve følgende på din miniferie i Jylland: 

  • Djurs Sommerland 
  • Ribe Vikingecenter
  • Gråsten Slot
  • Aalborg Zoologiske Have
  • Historiecenter Dybbøl Banke
  • Budolfi Domkirke
  • Haderslev Dyrehave
  • Frøslevlejrens Museum
  • Den Gamle By i Aarhus
  • Tøndermarsken

Gode råd til at finde en miniferie i Jylland på tilbud

Har du nogensinde funderet over, om der er en tilbudsside med mange forskellige tilbud på miniferier i Jylland? Rent faktisk er det muligt at finde sider, hvor du kan være heldig at få fingrene i en miniferie i Jylland på tilbud.

Dog skal det lige indskydes, at det ikke er sikkert, at du lige med det samme finder en billig miniferie. Du skal derfor væbne dig med tålmodighed. Nu er du sikkert spændt på at høre, hvad denne side hedder. 

Vi taler ikke om en specifik side, men flere sider. Der findes såkaldte danske dealsites, som løbende har gode tilbud på miniferier. Det vil altså sige, at du på disse dealsites sommetider kan finde et rigtig godt tilbud. Det kan derfor sagtens være, at du får fat i en billig miniferie på Sjælland samt Jylland på denne måde. Du skal bare holde godt øje og slå til, når der dukker et godt tilbud op.

Synes du, at det er alt for besværligt at kigge på en masse dealsites, har du endnu en mulighed for at søge efter billige miniferier i Jylland. Det kan du gøre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos steder, der tilbyder miniferieophold. Derved skal du bare lynhurtigt kigge nyhedsbrevene igennem for at se, om der er et specielt godt tilbud.

En miniferie i Jylland i gave er en sikker vinder

Hvis du skal give en gave til en, der virkelig skal forstå, hvor meget du holder af personen, så er en miniferie i Jylland i gave en sikker vinder. Om der er tale om din partner, et familiemedlem eller en god ven, er i og for sig ligegyldigt. 

Ønsker du at sikre dig, at personen ved, at du holder meget af vedkommende, bør du helt bestemt tage en miniferie på Fyn samt Jylland med i dine betragtninger. Du kan give sådan en miniferie i gave på flere måder. 

En af måderne er, at du bestiller og køber miniferien således, at det er dig, der har planlagt, hvornår modtageren af gaven skal af sted. Da dette ikke altid er muligt, kan du i stedet købe et gavekort til en miniferie i Jylland. På den måde kan personen selv beslutte, hvornår tiden er inde til en miniferie. 

Brug Bedsteophold.dk til at finde din næste miniferie i Jylland

Det er så skønt at tage på en miniferie i Jylland, da der er så meget at opleve. Men før du kan komme i gang med at opleve en hel masse, skal du beslutte dig for, hvor din miniferie skal afholdes henne. Det kan være noget af en tidsrøver at sidde med din computer for at finde den bedste miniferie i Jylland.

Men hvis du bruger Bedsteophold.dk, er det ikke særlig besværligt, da du har alle de bedste miniferier i Jylland samlet på den samme side. Du kan derfor i ro og mag kigge på dem alle sammen. Det er sågar muligt for dig at klikke dig ind på vores samarbejdspartneres sider således, at du kan få flere oplysninger om et sted. 

Hvis du klikker dig ind på en af vores samarbejdspartneres sider, kan du ydermere booke din næste miniferie. Det bliver ikke meget nemmere for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme på en miniferie i hele Jylland?

Det er bestemt muligt at komme på en miniferie i hele Jylland. Du kan frit vælge, om du skal på ferie i Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland eller Østjylland. Der er mange gode overnatningssteder, som du kan vælge mellem.

Er det muligt at komme på en miniferie i Aarhus?

Hvis du altid har drømt om at besøge Aarhus, kan du vælge at tage på en miniferie i denne by. Du kan vælge mellem flere forskellige opholdstyper, så det er op til dig, hvad du har mest lyst til. Du skal glæde dig til at besøge Aarhus, da dette er en skøn jysk by. 

Hvordan finder jeg en miniferie i Jylland med en god udsigt?

Der findes rigtig mange overnatningssteder i Jylland, hvor du kan komme på en miniferie med en god udsigt. Hvis du ønsker at kigge på vandet, kan du eksempelvis vælge at bo på et badehotel eller på en kro. Skal det være et sted, der ligger ved skoven, bør du kigge på et slotsophold eller et kroophold.