fbpx

Bedste kroophold i Nordjylland 2024

At tage på et kroophold i Nordjylland er ren og skær idyl. Der er masser af fred og ro samt oplevelser. Derudover er der mange steder en skøn natur så langt øjet rækker, som du kan vandre rundt i. Et kroophold er derfor en eftertragtet oplevelse. Her på siden kan du se alle de bedste kroophold i Nordjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Hvalpsund-Faergekro-2.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er det perfekte sted til et weekendophold i dejlige og klassiske omgivelser. Det er også muligt at leje kroens flotte selskabslokaler. Her har man mulighed for at nyde en dejlig middag i kroens atmosfæriske restaurant. Fra kroens forskellige lokaler, samt udvalgte værelser, er der skøn udsigt over Limfjorden. Her vil roen hurtigt indfinde sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel-2.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambohus Kro & Badehotel kan man vælge mellem forskellige ophold efter interesse og lyst. Hvis man er vild med mad, er et gourmetophold med 6-retters menu det perfekte valg. Et wellnessophold byder på muligheder for afslappende oplevelser for krop og sjæl. I restauranten kan man nyde klassisk kromad og spændende gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

sallingsund-faergekro-2.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Hvis man er til hygge og afslapning, er Sallingsund Færgekro det helt rette valg. Her er man tæt på Limfjorden, og fantastiske naturrige gåture venter i det store naturområde Legind Bjerge. På færgekroen bor man på et af de 40 nyrenoverede dobbeltværelser. Stilen er enkel og atmosfæren varm og rar. Her kommer man ikke til at mangle noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

aalbaek-gl-kro-2.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Blot 20 kilometer fra Skagen ligger Aalbæk Gl. Kro. Her bor man i pagt med den rå og fascinerende natur. Værelserne er hyggelige og omgivelserne rolige. I kroens traditionelle restaurant kan man nyde de klassiske omgivelser og dansk mad. Der er mange fantastiske oplevelser i nærheden; Rubjerg Knude Fyr, Skagen samt kunstmuseerne, dejlige sandstrande og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager-2.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Hvis man søger autentisk krostemning, skal man opholde sig på Hotel Postgaarden Mariager. Her får man den ægte fornemmelse af en charmende og gammel kro, hvor man i de hyggelige værelser og omgivelser øjeblikkeligt falder til ro. I den intime og stemningsfyldte restaurant kan man nyde kaffe og kage, smørrebrød, frokostmenu eller klassiske retter om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro-2.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

På Hjallerup Kro vil man føle sig hjemme og godt tilpas i første øjeblik, man lander på sit værelse. I de hyggelige og rustikke omgivelser i kroens restaurant kan man nyde godt af retter fra sæsonens menu. Her er mange forskellige oplevelser og arrangementer, der kan være med til at fuldende det helt perfekte weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Besøg maleriske gamle kroer i Nordjylland med masser af charme

Et kroophold i Nordjylland kan føles lidt som en rejse tilbage i tiden. Det er nærmest umuligt ikke at lade sig charmere af enten kroens historie, bindingsværket, de fine vinduer, stråtaget eller andre søde detaljer. 

Kroer er bare maleriske, charmerende og nostalgiske fra yderst til inderst. Indretningen kan også tage dig med storm, hvis den er holdt i den oprindelige ånd. Som nævnt har kroer en lang historie, da de har været til stede i mange herrens år. 

Du bør derfor ikke snyde dig selv for at lære mere om den specifikke kros historie, når du overnatter på en. Historien er en oplevelse i sig selv. Måske har der boet en konge eller en dronning på den kro, som du har bestilt et kroophold hos. 

Bor du på en kro, har du en god base, hvor du kan få lækker mad. Endvidere kan du hygge dig med at kigge nærmere på omgivelserne. Det kan være, at kroen ligger midt i den skønneste natur. Er det tilfældet, er det bare med at gå en tur i naturen, så du kan komme helt ned i tempo og stresse af.  

En kro i Nordjylland kan være det perfekte sted, når du har brug for at tage et smut væk fra hverdagens stress og jag. Du kan sagtens vælge en kro, hvis du eksempelvis gerne vil på et gourmetophold eller et romantisk ophold.

Betagende Nordjysk natur

Tag på et kroophold i Nordjylland med gæstfrihed, historie og hygge

Ikke nok med at kroer gemmer på en god og lang historie, så er vaskeægte hygge også noget, du kan se frem til. Det er bare utrolig hyggeligt at overnatte på en kro. 

Når du er på et kroophold i Nordjylland, vil du desuden få mulighed for selv at mærke, hvordan ægte gæstfrihed føles. På en kro er kromutter eller krofatter nemlig eksperter i at få dig til at føle dig velkommen og godt tilpas på alle tidspunkter. 

De mange kroer tilbyder stadig, ligesom de oprindeligt gjorde, at vejfarne kan overnatte og få mad. Dog kan dette foregå på flere måder i dag. Det kan eksempelvis være, at en kro tilbyder et gourmetophold, mens en anden kro lægger mere vægt på romantiske ophold. 

Dit ophold på en kro i Nordjylland kan altså blandt andet føre til, at romantikken står i fuldt flor, eller at dine smagsløg kommer i himlen. Det ene udelukker naturligvis ikke det andet. Så har du lyst til det, kan du slå to fluer med et smæk.

Kromad er generelt bygget på nogle gastronomiske dyder, der får maden til at smage noget så vidunderligt. Men hvis du udbygger denne kulinariske oplevelse med en gourmetmenu, så er der dømt en smagsoplevelse, der sætter prikken over i’et. 

På et romantisk ophold på en kro er der lagt væk på, at du og din partner skal forkæles på alle mulige måder. Derved kan I finde ro til at kigge hinanden dybt i øjnene og være nærværende. Vi er sikre på, at det får amorinerne til at fylde luften omkring jer.

Disse oplevelser kan du få under din kroferie i Nordjylland

Der findes mange gamle kroer i Nordjylland, som gerne vil have besøg af dig. Det kan være i forbindelse med en kroferie, eller hvis du gerne vil på et weekendophold for 2 personer på en kro. Er du på en hel kroferie, er der større mulighed for, at du får tid til at udforske diverse seværdigheder og attraktioner i området. 

På et weekendophold kan du måske nå en enkelt eller to oplevelser, men et længere kroophold indbyder til en del flere oplevelser. Men hvilke oplevelser er der i Nordjylland? Du finder et hav af seværdigheder, attraktioner og en masse natur, som du kan udforske. 

Hvad du skal vælge, kommer an på dine interesser. Og tro os – der er noget for enhver smag. Derfor kan du altid få en oplevelse mere, når du overnatter på en kro i Nordjylland. Da der ikke er plads til at nævne alle de oplevelser, du kan få, når du besøger Nordjylland, får du blot et lille udpluk til inspiration:

  • Nordsøen Oceanarium i Hirtshals
  • Fårup Sommerland i Blokhus
  • Jesperhus Feriepark på Mors
  • Lille Vildmosecentret i Storvorde
  • Skulpturparken Blokhus i Blokhus
  • Aalborg Zoo i Aalborg
  • Ørnereservatet Eagle World i Bindslev
  • Skagens Museum i Skagen
  • Rav-Værkstedet i Hjørring
  • Rhododendronparken i Brønderslev

Få fingrene i gode tilbud på kroophold i Nordjylland

Har du ledt og ledt efter nogle gode kroophold i Nordjylland på tilbud? Det kan vi godt forstå. For det er altid dejligt at komme på et kroophold. Derudover er det altid skønt at spare penge ved at finde et godt tilbud. 

Du er dog ikke den eneste, der har søgt og søgt efter billige kroophold. Rent faktisk findes der personer, som søger efter billige ophold hver dag. Det betyder, at der er rift om de gode tilbud på kroophold. 

Du er altså ikke alene om at lede efter billige kroophold. Og det vil du heller ikke være efter at have læst vores metoder til at finde et godt kroophold Nordjylland tilbud. Det er derfor ikke sikkert, at metoderne virker efter hensigten. Men du bør gøre dig selv den tjeneste at afprøve dem alligevel, hvis du vil have fingrene i et billigt kroophold. 

De danske dealsites kan til tider have flere billige kroophold i Jylland, så det er et godt sted at holde et skarpt øje. Det kræver lidt tid, men det er noget, du kan prøve, hvis du har tiden til det. 

Det kan også være, at du kan finde en god pris på et kroophold i Nordjylland, hvis du begynder at modtage nyhedsbrevene fra flere kroer. Kig efter dine favoritkroer og tilmeld dig deres nyhedsbrev. Derved får du direkte besked, hvis der dukker noget op. 

Giv et kroophold i Nordjylland i gave til en sød person

Vil du gerne gøre en person ekstra glad, så kan du vælge at give en rigtig god gave. Du kan blandt andet gøre denne person mere end glad, hvis du giver et kroophold i Nordjylland i gave. Du kan ydermere give et gavekort til sådan et ophold. 

Men hvem kan have glæde af sådan en generøs gave? Det kan du blandt andet selv. For hvis du bestiller et kroophold til dig og din partner, kan I nyde opholdet sammen. Du kan også glæde din ven eller din veninde med et ophold sammen med dig. Eller hvad med dine forældre eller dine børn? Der er mange, du kan tage med på et kroophold i Nordjylland. 

Du kan vælge at købe et gavekort til et specifikt ophold, eller du kan bestille dit kroophold blot ved at klikke dig videre til vores samarbejdspartneres sider lige her. Det tager derved ikke mere end et par minutter, og så er gaven klar.

Bedsteophold.dk har samlet alle de mest lækre kroophold i Nordjylland her på siden

Bedsteophold.dk har i længere tid arbejdet på at finde alle de bedste kroophold i Nordjylland frem til dig. Vi har et stort ønske om, at det skal være nemt og hurtigt at finde frem til det perfekte ophold for dig og din rejsemakker.

Når du har et godt overblik over alle de bedste kroophold i Nordjylland, er du bedre sikret, at du får booket det rette kroophold. Du får nemlig mulighed for at sammenligne forskellige kroophold, så du kan finde det ophold, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Du kan ydermere booke et specifikt kroophold enkelt og ligetil, hvis du gerne vil det. Det gør du blot ved at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at finde kroophold med mad i Nordjylland?

Ja, du kan sagtens finde flere forskellige kroophold med mad i Nordjylland. Rent faktisk får du serveret særdeles lækker mad, når du er på sådan et ophold. Du kan være sikker på, at dine smagsløg vil takke dig efter, at du har spist den lækre kromad. 

Er der en vinmenu inkluderet i prisen for et kroophold i Nordjylland?

Det kan godt være, at der er en vinmenu inkluderet i prisen for et kroophold i Nordjylland. Dette kan dog variere fra kro til kro. Er der tale om et gourmetophold på en kro, er der størst mulighed for, at der er en vinmenu med i prisen. 

Hvor mange retter får jeg serveret, hvis jeg bestiller et kroophold med mad i Nordjylland?

Der er typisk tre retter inkluderet i prisen, hvis du bestiller et kroophold med mad i Nordjylland. Det drejer sig om en forret, en hovedret og en dessert. Sommetider får du også kaffe og kage med i prisen. Du kan desuden godt forvente, at du får serveret en skøn morgenmad.