fbpx

Kæresteophold med spa

Se romantiske kæresteophold med spa i 2024

Der kan sjældent findes noget mere vidunderligt end at være afsted sammen, bare jer, ude og opleve sammen, væk fra hverdagens stress og jag. Uanset om I bor sammen eller ej, får I muligheden for at have tid sammen bare jer to, hvis I tager på et kæresteophold med spa. Alle har brug for en pause, og at forkæle din partner med et ophold, så både du og de kan slappe af.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Findes der noget mere romantisk end et yndigt gods? Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et eventyrligt sted oplagt til et kæresteophold. Nyd et ophold i godsets romantiske værelser og glæd dig til en gourmet middag i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Stå op for at se den smukke solnedgang over Øresund og nyd den forplejning der følger med et ophold på Marienlyst hotel. Her finder du også Marienlyst Beach Spa som tilbyder spaoplevelser ud over det sædvanlige med en fantastisk udsigt over stranden og Øresund. Derudover kommer der flere aftner underholdning med god live musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Skodsborg Kurhotel kan du nyde en destination med alle de bedste ting i livet – alt fra udsøgt køkken, fantastisk landskab og aktiviteter til afslapning og kultur. Her kan du træne alene eller i klasser, mens deres 16 nordisk inspirerede, opvarmende og afkølende bade og saunaer i spaen er det perfekte sted at give din krop en pause.

Laveste pris for 2 personer: 1899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

På Hotel viking Aqua spa og wellness kan du prøve dags-spaoplevelser og få et skønt ophold med overnatning, spa, skøn middag og morgenmad. Deres professionelle personale står altid klar til at servicere dig. Skulle du have lyst til at udforske området, ligger hotellet blot et stenkast fra den skønneste sandstrand. Det er et perfekt sted til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad-saltsjobad.jpg
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, og spa, der har eksisteret i 120 år. forhåbentlig overgår de dine forventninger. Et hotel, tæt på Malmø, København og Österlen, fuld af oplevelser, der gør opholdet spændende og giver ordet spa en ny betydning.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Som det største hotel i den tysk-danske grænseregion, og nu Sønderborgs seneste markante vartegn, er Steigenberger Alsik Hotel & Spa bygget i det tidligere industrihavneområde ved bredden af ​​Alssundstrædet og Flensborg Fjord. Grundet den gode beliggenhed er vores hotel i Sønderborg let tilgængeligt med bil og offentlig transport. Lad dig forkæle med kulinariske lækkerier i deres restauranter og barer.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland hotel står dygtige kokke klar til at forkæle gæsterne. Måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset hver enkeltes smag og behag. Man fornemmer med det samme – den helt særlige sjæl, der omkranser HimmerLand. Som en perle midt ude i den himmerlandske natur. Som er klar til at gøre dit ophold helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig en velfortjent dosis ro midt i hverdagens stress og jag. Omgivet og inspireret af naturen, vandet og vinden tilbydes en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en skøn gastronomisk oplevelse. Derfor er deres kurbad placeret midt i den vilde, vestjyske natur – med mange muligheder og veje til ro. Det er perfekt til at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter-meierhof.jpeg
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter-meierhof byder dig velkommen til Østersøen! Det er dejligt at tage et øjeblik til at fordybe sig i Vitalhotel Alter Meierhofs verden. Uanset om du slapper af i det rummelige SPA-område eller nyder naturen rundt om. Her får du et dedikeret team fuld af autentisk venlighed, opmærksomhed og passion. Find fred og individuel afslapning og oplev uforglemmelige øjeblikke.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard kan det hele. om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele. Du kan smage snapse, whisky eller bare lækker mad. Er du til noget aktivt er der både gold og vildmarken.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for spa- og wellness i verdensklasse hos det helt unikke slot, som Hotel Vejlefjord har til huse i. Hotellet har et kæmpe Kur & Spa område, hvor du har mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, samt gennemgående lækre omgivelser, der er perfekte til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

spaophold-hotel-skansen.jpeg
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

På hotel skansen sker der ting om sommeren, og det er her man kommer til kræfter om vinteren. Med panoramaudsigt over havet, lokale smagsoplevelser i køkkenet og herlige gæster året rundt hersker der her en helt særlig atmosfære, som giver krop og sjæl et løft. Her kan du bo midt i Båstad og få udsigt over hav, havn og tennisbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Velkommen til Hotel BUDERSAND på Sylt. Ankom, tag en dyb indånding og slap af. Glæd dig til endeløs plads og ro, unik natur og et hotel, der sætter nye standarder med hensyn til faciliteter og service. BUDERSAND tilbyder utallige muligheder for nydelse og afslapning for alle, der ønsker at opleve et par dages intens afslappelse, men på en luksuriøs måde

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor alt kan ske. Omgivet af fængslende natur. Lige meget hvad humør man er i kan de skabe det der passer til. Du får en ideel pause, der er helt skræddersyet til dig. Uanset om det er en afslappende massage eller sprøde bobler, du længes efter, er dette det rigtige sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Med blot et par hundrede meter til de brede, hvide sandstrande er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle. På Strandhotellet bydes du velkommen til en lyst og smukt indrettet hotel, håndlavede døre og gammeldags spartlede vinduer. Nyd lidt tid til afslapning i deres wellness-område, som omfatter spa, sauna, liggestole, koldt vand brusebad og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

På Hotel Fakkelgaarden er der plads til afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. I det øjeblik du går ind ad døren for at nyde et gourmetophold, vil du opleve diskret luksus, nærværende service og køkkenholdets kompromisløse fokus på kvalitet, passion og dedikeret jagt på store smagsoplevelser. Her får du smuk natur og mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne har de gjort deres bedste for at restaurere Hotellet, som det ville have været på badehotellets storhedstid, da velhavende borgere flokkedes til Hornbæk. Det er en juvel på Nordsjællands Riviera-også kendt som lysets by. Nyd sæsonens ingredienser i en kombination af fransk og nordisk køkken. Med udsigt over Hornbæk sø.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tortue.jpeg
Hotels.com

Tortue

4/5

Drømmen er rolig – og suiten komplet. På hotel TORTUE bliver alle sanser mødt med deres egne væsentlige ting: følelsen af ​​fredens inaktive ro. Følelsen af ​​eventyrs underholdningssystem og en øjeblikkelig forbindelse til hvor som helst på jorden. Følelsen af ​​afslapningens generøse badeområde. Følelsen af ​​overbærenhed er en velassorteret minibar inklusive kaffe og te. Her bliver alle passet godt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel ligger smukt placeret midt i den Sønderjyske natur, med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Her kan du gå en tur på Gendarmstien, hoppe en tur i havet, eller booke et par aktive dage med golf, eller turcykel. Med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, skiftes vores menuer efter sæsonens bedste råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Disse naturskønne omgivelser byder på et væld af muligheder, som der sættes utrolig stor pris på. Koldingfjord hotel har masser af natur og ikke mindst fabelagtige værelser. Et sted, hvor stemningen føles hjemlig og der altid er noget at lave. Om det er afslapning eller spise på hotellets fine restaurant vil du aldrig blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hyggeligt luksushotel, helt ned til Lillebælt på Fyn. Et idyllisk ophold ved havnefronten omgivet af skov. Her tilberedes alle måltider med friske, sæsonbestemte ingredienser, og der bruges lokale leverandører så meget som muligt. Her ligger du også tæt på aktiviteter som hvalsafari, Odense zoo eller noget mere traditionelt som H.C. Andersens hus.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Hotel Borupgaard er et af de bedste hoteller i Danmark. Hotellets vidunderlige spa og store restaurant gør dette hotel til det oplagte valg til en weekendtur eller en mini-pause. På Comwell Borupgaard skabes gourmetoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brug af friske sæsonbetonede råvarer. Her er det en oplevelse man ikke vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartment er et rigtigt “hjem væk fra hjemmet”. Her finder du køkken, stue, spisebord og soveværelse (r). Det er klassisk dansk designinteriør og afslappende farveskemaer der forstærker følelsen af ​​at have plads til at trække vejret. Her finder du smukke naturomgivelser og alt, hvad byen har at byde på lige uden for døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

varbergs-kusthotell.jpg
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

På Varbergs Kusthotell giver havet og horisonten inspiration til energigivende træning og afslappende spa -ritualer, hvor havvand er den vigtigste ingrediens. Kun 52 skridt fra havet. Her bliver du tilbudt et besøg i Sveriges eneste thalassoterapispa, hvor Kattegatt -havområdets salte vand og tang er indarbejdet i enhver oplevelse, hvilket bidrager til gavnlige mineraler, harmoni og fornyet energi.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel-tylosand.jpg
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand ligger lige ved Sveriges mest magtfulde strand. Smags oplevelser man kan huske i lang tid. Smukt designede værelser. Verdensklasse kunst. Prisvindende spa. Forkæl dig selv med to etager med nydelse og afslapning for alle i Sverige. Utrolig udsigt, gavnlig musik og feelgood i hver del af kroppen. Udsøgt mad og i høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg fjord er det rigtige sted for dig at kombinere et aktivt ophold med god mad, betagende natur. Alle værelser er indrettet med dansk design. Du vil altid have en privat balkon eller terrasse. Nyd et stille øjeblik under åben himmel med en kop kaffe eller et glas vin og mærk duften af ​​Sydfyn og naturen omkring.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Velvære, gastronomi, naturoplevelser, og en varm, familiær, hyggelig atmosfære. Hos Ruths hotel får du en oplevelse i særklasse. Der er åbent året rundt og fem forskellige muligheder for overnatning. Dette smukke hotel i gammel Skagen er perfekt til en tur væk fra hverdagen og få lidt tid til hinanden. Lækker mad og ikke mindst god service

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Velkommen til et af Københavns dejligste hoteller. Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger kun 2 minutter fra Terminal 3 og er ideelt til spa- og madoplevelser for fritidsrejsende. Restaurantkoncept Kitchen & Table af Marcus Samuelsson tager dig med på en kulinarisk rejse, der perfekt forener nordiske ingredienser og lokale traditioner med smag af Manhattan.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hos Hotel Kirstine vil du opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære. Her danner de skæve stuer en charmerende ramme omkring et besøg. Lige bag hotellet snor Susåen sig og man kan nyde den pible. Hotellet har mange små hyggelige hjørner at slappe af i, og når vejret tillader det, og et lille glas hvidvin.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Du kan finde ro og varme på de hyggelige værelser, i spaen og ved pejsen i lobbyen. Du kan spise på tre forskellige, populære restauranter. På Hotel Kong Arthur kan du få alt, lige fra service så god at den minder om omsorg, til en nordisk morgenmad så bæredygtig at den næsten bliver rebelsk.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

weissenhaus-grand-village-resort.jpg
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Brede veje, frodige enge, grønne skove og en frisk havbrise. Det er blot nogle af de vidunderlige ting du bliver mødt med ved indgangen til Weissenhaus. Stress falmer og opløses til sidst helt i den bedste havluft. Schlossgut WEISSENHAUS er en naturlig oplevelse, til dem, der leder efter afslapning og spa og kulinariske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

maritim-strandhotel-travemunde.jpg
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Lige ved kysten med en enestående udsigt over Lübeck -bugten venter vores Maritim Strandhotel Travemünde på dig. Her ser det venlige personale frem til at byde dig velkommen, hvor Trave flyder ud i Østersøen. Du er sikret god mad og fantastisk service. Bedst af alt er det kun få minutter væk fra den smukke, brede sandstrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Læn dig tilbage, og drøm på Munkebjerg Hotel. Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel, bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk. Du kan få mange forskellige madoplevelser eller nye klassikere i Panorama Restauranten eller er man til gourmetmad i den luksuriøse gourmetrestaurant

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

a-rosa-travemunde.jpg
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Fordyb dig på A -ROSA hotel. Deres opførte spa -hotel ved Østersøen giver mulighed for at nyde en vidunderlig afslappende tid ude i Travemünde – em af de mest traditionelle tyske badebyer. Nyd den storslåede udsigt over Lübeck -bugten, med masser af sejlskibe og selvfølgelig de store færger som sætter gang i den maritime feriefølelse selv på afstand

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Forkæl hinanden med wellness

Der hersker ingen tvivl om, at et kæresteophold med spa er som balsam for jeres forhold. Dette gælder uanset om I bor sammen eller ej; for dem der bor sammen, kan det være utrolig befriende at komme væk fra de vante rammer, den stressende hverdag, og ensformigheden. I stedet for at det skal handle om hvem der handler ind og hvad I skal lave til aftensmad, kan I lære hinanden at kende på nye måder, og bare fokusere på hinanden.

For dem der ikke bor sammen, er det måske mere oplagt at tage på kærestetur, da I netop får tid sammen, og kommer ud og oplever en masse ting. Uanset om I bor sammen eller ej, kommer I ud og oplever noget nyt sammen, hvilket altid er fantastisk.

I kan tage på romantiske wellness-ophold alle steder i Danmark, og der findes fantastiske kæresteophold med spa på både Fyn og Sjælland, og i København. Det behøver heller ikke at være med romantiske partnere, måske vil du hellere forkæle din bedste veninde med et venindeophold på et hotel eller en kro med en lækker wellness tur ved siden af.

Måske tænker du ikke at kæresteophold på Fyn eller Sjælland er det mest interessante eller spændende, men der er meget mere til disse steder end du lige tror.

Kæresteophold Fyn – skru op for romantikken

Fantastisk atmosfære kombineret med utrolig natur og selvfølgelig skønne lokale. Fyn kan prale af at have mange vandre- og cykelruter, der leder igennem naturskønne områder, hvor I kan gå to og to, hånd i hånd, gennem skoven eller på stranden. Når I får nok af den fynske idylliske natur, kan I besøge en af de mange dejlige spisesteder der er spredt ud over øen, hvor I kan prøve nogle af de velkendte fynske specialiteter såsom den snaskede brunsviger, den skønne rygeost, eller slutte dagen af med en kold lokal øl.

Hvis du og din partner laver andet end blot at sidde og flette fingre, og stirre ind i hinandens øjne hele weekenden, er der mange seværdigheder I kan besøge på Fyn, som eksempelvis mange af de fantastiske slotte der eksisterer, domkirker og meget andet. Der er masser af muligheder på Fyn, og I vil med garanti ikke kede jer.

glædeligt kæresteophold

Kæresteophold på Sjælland og i København– fantastiske oplevelser for jer

Sjælland er fuld af fantastiske oplevelser, og du og din partner vil nemt kunne finde eventyr.

I kan jo selvfølgelig nemt besøge hovedstaden og besøge alle de gamle smukke bygninger der ligger spredt gennem København. Der er også det højtelskede Tivoli og Bakken, hvor I kan gå en tur og nyde den fantastiske atmosfære der findes i disse kulturelle attraktioner.

Hvis I er på en lille adrenalinjagt, er der jo også Bonbonland fuld af adrenalinfyldte forlystelser.

Meget lig Fyn, kan Sjælland også prale af lækre strande og naturskønne vandre- og cykelture, som I selvfølgelig kan nyde hånd i hånd.

FAQ

Du har måske lige nogle spørgsmål du gerne vil have svar på før du booker et ophold til dig og din partner, eller veninde, og det er ganske forståeligt!

Hvor ligger opholdene henne?

Kæresteophold Sjælland kan bookes igennem størstedelen af Sjælland, mens at kæresteophold i København selvfølgelig kan findes i København. Med henblik på kæresteophold i Fyn vil du også der kunne booke ophold på størstedelen af Fyn.

Hvad kan vi lave i forbindelse med et ophold?

Der er masser at lave, når I bestiller et kæresteophold med spa. Hvis I bestiller et wellness-ophold, er der jo selvfølgelig en spa at nyde og en masse afslapning at indhente, men alt efter hvad du og din partner er til, er der mange shopping-muligheder, historiske attraktioner, og skønne naturområder at se.

Hvad koster et ophold?

Kæresteopholdene på Fyn, Sjælland og i København, varierer meget i pris alt efter dit valg af værelse, de tilkøb du ønsker med henblik på wellness, og hvor kroen eller hotellet ligger. Du kan finde ud af mere angående pris ved at besøge hjemmesiderne og undersøge dine muligheder.