fbpx

Kæresteophold Jylland

Se de mange fantastiske kæresteophold i Jylland 2024

Det mørke og uhyggelige Jylland byder på smukke og varme kæresteophold. Skrønen om det mørke Jylland må høre historiebøgerne til. I det store og varme Jylland finder du oplevelser til kæresteturen, der strækker sig fra vild hav-natur, storbyoplevelser, heder, landlig idyl og fantastiske skove.

Tag ikke chancen, men træf det sikre valg og tag på kæresteophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru-Larsen-Hotel.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel har de perfekte rammer til et dejligt kæresteophold, værdsætter du en ekstravagant middag med dejlig vin og formidabel service vil du elske at nyde et romantisk ophold på Fru Larsen Hotel. Her går maden nemlig op i en højere enhed og stemningen på hotellet er fortrinlig lige fra ankomst til dit dejlige ophold er slut for denne gang.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Filskov-Kro.jpeg
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Filskov Kro er et oplagt sted at nyde et romantisk ophold, hvis man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i. Ligeledes vil der være dejlig med på menuen.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal-Kro.jpeg
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover vil der være rig mulighed for at pleje parforholdet med en gåtur til Jellingstenene som ligger ganske få kilometer fra kroen.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde-Kro.jpeg
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning til jeres kæresteophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.jpeg
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt romantisk ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig og romantikken blomstre. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Findes der noget mere romantisk end et yndigt gods? Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et eventyrligt sted oplagt til et kæresteophold. Nyd et ophold i godsets romantiske værelser og glæd dig til en gourmet middag i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

På Hotel viking Aqua spa og wellness kan du prøve dags-spaoplevelser og få et skønt ophold med overnatning, spa, skøn middag og morgenmad. Deres professionelle personale står altid klar til at servicere dig. Skulle du have lyst til at udforske området, ligger hotellet blot et stenkast fra den skønneste sandstrand. Det er et perfekt sted til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland hotel står dygtige kokke klar til at forkæle gæsterne. Måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset hver enkeltes smag og behag. Man fornemmer med det samme – den helt særlige sjæl, der omkranser HimmerLand. Som en perle midt ude i den himmerlandske natur. Som er klar til at gøre dit ophold helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig en velfortjent dosis ro midt i hverdagens stress og jag. Omgivet og inspireret af naturen, vandet og vinden tilbydes en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en skøn gastronomisk oplevelse. Derfor er deres kurbad placeret midt i den vilde, vestjyske natur – med mange muligheder og veje til ro. Det er perfekt til at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for spa- og wellness i verdensklasse hos det helt unikke slot, som Hotel Vejlefjord har til huse i. Hotellet har et kæmpe Kur & Spa område, hvor du har mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, samt gennemgående lækre omgivelser, der er perfekte til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard kan det hele. om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele. Du kan smage snapse, whisky eller bare lækker mad. Er du til noget aktivt er der både gold og vildmarken.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Med blot et par hundrede meter til de brede, hvide sandstrande er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle. På Strandhotellet bydes du velkommen til en lyst og smukt indrettet hotel, håndlavede døre og gammeldags spartlede vinduer. Nyd lidt tid til afslapning i deres wellness-område, som omfatter spa, sauna, liggestole, koldt vand brusebad og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Disse naturskønne omgivelser byder på et væld af muligheder, som der sættes utrolig stor pris på. Koldingfjord hotel har masser af natur og ikke mindst fabelagtige værelser. Et sted, hvor stemningen føles hjemlig og der altid er noget at lave. Om det er afslapning eller spise på hotellets fine restaurant vil du aldrig blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers park ligger i et naturskønt område perfekt til en smuttur, væk fra vherdagens stress og jag. Her finder du tæt ved Vejle kunst museum, Engelsholm slot og meget mere. Maden er udsøgt og servicen uden lige. På Comwell Kellers park er du sikret et behageligt ophold som kan få en til rigtig at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Nyd nærværet og hinanden. En kroferie ved Limfjorden. På Tambohus. Her kan du prøve kræfter med østerssafari eller blot Nyde en kroferie eller et kroophold i uspoleret natur og idyl. Deres køkken er udsøgt og giver dig en speciel gourmetmenu. Samtidig er du sikret dejlige værelser indrettet på den bedst tænkelige måde. Slap af og kom ned i gear.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel ligger smukt placeret midt i den Sønderjyske natur, med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Her kan du gå en tur på Gendarmstien, hoppe en tur i havet, eller booke et par aktive dage med golf, eller turcykel. Med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, skiftes vores menuer efter sæsonens bedste råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

På Hotel Fakkelgaarden er der plads til afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. I det øjeblik du går ind ad døren for at nyde et gourmetophold, vil du opleve diskret luksus, nærværende service og køkkenholdets kompromisløse fokus på kvalitet, passion og dedikeret jagt på store smagsoplevelser. Her får du smuk natur og mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Med en historie, der går tilbage til år 1711, har grænsekroen bevaret sin hyggelige atmosfære gennem årene. Beliggende lige ved siden af ​​Rudbøl Sø og et stenkast fra grænsen, ligger den charmerende Rudbøl Grænsekro, omgivet af marsken og nogle af de mest fremragende dyreliv i den danske natur. Her er der god mad og dejlig service.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hjorths-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel et badehotel som vi kender det. Her bliver strandstolene slået ud, og benene lagt op. Det kompetente personale gør at dit ophold er trygge hænder, og du bare skal nyde livet. Hjorths Badehotel ligger midt i den smukke danske natur, her alt gennemført fra ende til anden, hvilket kan mærkes fra første sekund du træder ind på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel ligger få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand, her kommer du med det samme i en stemning af ferie. Her kan du opleve et moderne badehotel, men Hjerting her historien med sig, og med over 100 år på bagen ved de præcist hvordan man sætter opgivelserne til en skøn ferie langt fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Velvære, gastronomi, naturoplevelser, og en varm, familiær, hyggelig atmosfære. Hos Ruths hotel får du en oplevelse i særklasse. Der er åbent året rundt og fem forskellige muligheder for overnatning. Dette smukke hotel i gammel Skagen er perfekt til en tur væk fra hverdagen og få lidt tid til hinanden. Lækker mad og ikke mindst god service

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et flot og charmerende dansk slot. Med sine rødder tilbage fra 1200-tallet er det et stykke danmarkshistorie man træder ind i, det har dog fået et moderne touch i indretningen, men dens historie kan stadig fornemmes overalt. Lige fra man kommer til den gul-og hvidkalket slotsgård bliver man taget ind i en verden af gode oplevelser og fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Lidt væk fra de store turistbyer i Nordjylland tilbyder Aalbæk Gl. Kro et hyggeligt kroophold med fokus på atmosfære og afslapning. På kroen er den personlige service i højsædet, og deres vigtigste mål er, at du får en uforglemmelig kroophold i fantastiske rammer. Derudover er placering ideel, i hjertet af Nordjylland, tæt på alle seværdighederne.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

På Molskroen finder du madoplevelser i særklasse med 6-retters gourmet, vil restauranten altid sørger for at du få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med den klassiske danske forbandtstil som facade gemmer kroen på smukt design og hvor det klassiske bliver forende på flot vise. Molskroen er det perfekt valg hvis du bare væk fra hverdagen, for det kommer du.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro sætter altid flotte og samtidig klassiske rammer. Her kan man virkelig tale om service i topklasse, personalet er altid klar til at hjælpe dig uanset opgaven. Generelt kan du altid stole trygt på at et ophold på Schackenborg vil være en oplevelse for livet. Ikke mindst dens historie med kongefamilien er med til at gøre oplevelsen spændende og mindeværdig.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

I hjertet af Løkken finder du Hotel Løkken Strand, inde bag ved de gulkalkede mure finder du smukke og hyggelige lokaler i stilrent design. her er personalet altid klar til at give dig en hjælpende hånd med hvad end det kunne være. Her kan du blandt andet nyde godt af hotellets restaurant, som altid serverer mad i gastronomisk topklasse.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel-Oasia-Aarhus.jpg
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia Aarhus. Der er nøje valgt morgenmadsprodukter for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hotellet er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet. Herudover er rå plankegulve med til at give hotellet dens charme. Beliggende i Aarhus er det perfekt sted til tur.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en smuk perle lige ned til Limfjorden, her kan du komme ned i tempo og nyde livet. Her kan du nyde fantastisk med og dele gode minder med den du holder af. På Sallingsund Færgekro finder du smukke autentiske natur, du hvor du virkelig kan komme væk fra hverdagen, og bare nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Som det største hotel i den tysk-danske grænseregion, og nu Sønderborgs seneste markante vartegn, er Steigenberger Alsik Hotel & Spa bygget i det tidligere industrihavneområde ved bredden af ​​Alssundstrædet og Flensborg Fjord. Grundet den gode beliggenhed er vores hotel i Sønderborg let tilgængeligt med bil og offentlig transport. Lad dig forkæle med kulinariske lækkerier i deres restauranter og barer.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

henne-moelle-aa-badehotel.jpg
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Henne Mølle Å Badehotel er placeret i naturlige omgivelser lige ned til havet. Her kan du det mest om det er gourmet eller golf kan badehotellet klare det. Her kommer du langt fra hverdagen er hjemme og får tid til at slappe helt af. Værelserne er indrettet i retor stil, hvilket fungere supergodt, og giver en hjemlig stemning til hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

filskov-kro.jpg
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På Filskov Kro venter der dig et skønt og charmerende kroophold. Her kan man være aktiv på den tilhørende fodboldgolfbane. Når du så er blevet træt, kan du nyde kroens elegante restaurant, som serverer mad i på højeste niveau. Kro sætter en hjemlig og hyggelig stemning lige fra starten og får dig til at nyde hvert sekund.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

aaroesund-badehotel.jpg
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Siden 1903 har Aarøsund Badehotel været et hit blandt gæsterne, med sin placering lige ud til Årøsund, finder du ikke smukkere omgivelser. Med sine ikoniske røde- og hvidkalkede mure, finder du et hotel holdt i den klassiske stil fra starten af det 20-århundrede. Her finder du kulinariske oplevelser der slå benene væk under dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Joergensens-Hotel.jpg
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Jørgensens Hotel er det perfekte valg til en hurtig getaway. Her kommer du tæt på naturen. Hotellet tilbyder mange former for aktiv ferie, her i blandt på cykel, vandre ben eller med en golfkølle i hånden. Værelserne er moderne indrettet med kunst og naturligt lys der for dig til at føle dig hjemme fra første sekund.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Svostrup-Kro.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro er en kro som er holdt i den klassiske stil, her er muren muret med forbandt, og taget er tækket. Dette sætter en skøn og afslappet stemning lige fra du ankommer til tager hjem igen. Her er naturen uanset hvor du kigger hen, hvilket kokkene nyder godt af når de kokkererer middage i topklasse, som altid rammer plet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

villa-provence.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Villa Provence tager dig ind i et lille paradis, væk fra den store provinsby. Med sin smukke gårdhave kan du nyde alt fra kaffe til gastronomiske spiseoplevelser, mens du ser på de flotte kunstværke som er kreeret i buskene omkring dig. Med en stilren klassisk indretning overalt på hotellet, kommer man ned helt ned i tempo på Villa Provence.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel-Dania.jpg
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Himmelbjerget, fantastisk smuk natur og Hotel Dania. Tre ting der hører sammen. På torvet i Silkeborg ligger hotel Dania, som er hjem til mange gamle historier. Hotellet er blevet restaureret men med stor respekt for hotellets historie. Den ideelle placering er perfekt til en skøn tur til Himmelbjerget eller tage ned i skovsøerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

hotel-royal.jpg
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er Aarhus ældste hotel, det ses dog kun på den smukke klassiske facade. Indenfor finder du et moderne og stilrent hotel, her har du adgang til masser af aktiviteter. Det er blandt andet kasino, bar og restaurant, alle på et internationalt niveau. Hotel Royal sikre dig altid en skøn oplevelse i provinsbyen.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel-Randers.jpg
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hotel Randers med sin klassiske facade er altid klar til at få dit ophold til at blive helt perfekt. Indenfor finder du moderne lokaler dele af hotellet har dog valgt at holde fast i den klassiske stil, hvilket fungere supergodt. Her kan du opleve gastronomiske forkælelse i topklasse, som varierer alt efter hvad årstiden tillader, da der altid bliver brugt råvare af bedste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Bo på dette smukke, moderne hotel og nyd den høje standard, de mange faciliteter og den utrolige udsigt. Fra den fantastiske udsigt over skoven til udsigten over Vejle Fjord, som du kan se fra dit værelse eller fra dit bord på en af vores 3 restauranter. Undgå travlheden i et par dage hos os og oplev, hvordan ægte afslapning føles.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

broendums-hotel.jpg
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel, med sin centrale beliggenhed, siges at være byens badehotel. Hotellet er det idéelle sted at overnatte, når man vil opleve Skagen og samtidig finde ro for sjælen. Midt i den gamle bydel, Østerby og med afstande på ca. 600 meter til Skagen centrum og ca. 1.000 meter til havnen, giver det rig mulighed for at opleve Skagen

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

nymindegab-kro.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en formel kro hvor der er plads til alle. I de klassiske rammer bag de gulkalkede mure, bliver du mødt af en hjemlig og dejlig stemning. Her er maden i højsæde, hvilket kan smages! Det er især havets spisekammer som bliver udnyttet på kroen, som altid giver dig kulinariske oplevelser i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Grand-Hotel-Struer.jpg
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Når du besøger Grand Hotel Struer, så vil du opleve lokal charmerende service. Her er de Naturskønne omgivelser, spavelvære og udsøgt lækker mad i fokus. De tre ting er det som binder hotel Struergrand hotel sammen. Her er der også mulighed for at spille golf i rolige omgivelser. Bliv forkælet med wellness, enkel og lækker mad samt golf.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel-6400.jpg
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Med naturen lige i baghaven finder du Hotel 6400, her er du i fokus. Inde bag træfacaden finder du et flot og moderne indrettet hotel, hvor du med det samme føler dig hjemme. Her kan du nyde de mange faciliteter hotellet har at tilbyde. Det kunne være restauranten som altid giver dig en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

tyrstrup-kro.jpg
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup kro I Christiansfeld er som at gå ind i en tidslomme. Kroen er mere end 350 år gammel og er blevet gennemrestaureret så alt står knivskarpt. Her kan du gå i jægerstuen og få noget fra deres anerkendte køkken, med et veldækket bord. Hele hotellet er indrettet med en klassiks stil og skaber derfor en meget anderledes stemning.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Derfor skal I tage på kæresteophold i Jylland

Placeringen er ikke altid det vigtigste, når I skal vælge jeres ophold. I stedet kommer ting som økonomi, ydelser, underholdning, udsigt og afslapning. Om det så er i nabobyen, på Lolland eller et kæresteophold på Fyn er for så vidt ligegyldigt.

Det må dog bare understreges, hvor mange fantastiske muligheder Jylland giver jeres kæresteophold. Jylland er kæmpestor og strækker sig fra den skønne og enestående dialekt i nord, til det særprægede og historierige Sønderjylland i syd.

I får rig mulighed for at koble fra i en lille provinsby, langt fra storbyernes larm og spektakel. I får også mulighed for at tilvælge storbyen med dens larm, restauranter og kulturoplevelser.

Jylland har det hele. Det vil I opdage, når I står på jeres hotel, kro eller B&B og pakker kufferten ud. Her er, hvad I skal bruge og mere til.

Derfor skal I vælge kæresteopholdet i Jylland:

  • Overdådig natur
  • Små, smukke byer men landlig idyl
  • Rig historie
  • Gamle middelalderbyer og bygninger
  • Gastronomi og kulturoplevelser i verdensklasse

romantisk kæresteophold

Distinkt kultur – nord, syd, øst, vest

Trods den lille størrelse, vores land har, springer de forskellige dialekter, natur og kultur os altid overrasket i møde.

Det nordlige Jylland er perfekt til et romantisk ophold. I kan tage et smut forbi Aalborg, tage til Skagen og se havene mødes. I kan tage til kysterne og dase hen i den overdådige natur. Og I kan nyde den nordjyske dialekt – en af de flotteste og mest dansende dialekter i landet.

Turen kan også gå til Østjylland. Her er havet roligt og det samme er de små hyggelige huse, der ligger ud til vandet. Her er regionens hovedstad Århus, som altid fortjener et visit.

I Sønderjylland kan historiens vingesus ramme jer. I får mulighed for at prøve jer ad med dialekten – om I kan forstå det hele. I kan også prøve de særprægede egnsretter.

Skulle I ønske vildskab både i naturen og historien, så er Vestkysten perfekt. Her vil I blive blæst omkuld af vinden på stranden. I vil kunne søge ly bag de mange bunkere og måske lære noget om anden verdenskrig.

Vild hav-natur eller rolig hede og idyl

Selv for det mest inaktive par, der søger flugt fra hverdagens larm og stress med et kæresteophold med spa, må få lidt indekuller.

Her kan det have stor betydning for gåturen, hvor opholdet finder sted i det store Jylland.

Nogle mennesker er ikke til at blive blæst omkuld, når de bevæger sig ned på stranden. De er måske mere til at spadsere rundt iblandt hede, lyng og kornmarker. I så fald skal I måske komme væk fra Vestkysten og ind midt i landet.

Det kan også være, at gåturen skal foregå i et mere bakket og roligt landskab, hvor I kan gå eller cykle forbi en gårdbutik? Så vil Østjylland være perfekt for jeres besøg.

kærlighed

Middelalderbyer, små markeder og lokalkultur

Vi ved alle sammen, at vi engang var vikinger. Vi ved også, at der pludselig blev bygget kirker rundt om i landet. Men har I faktisk set det?

I kunne tage forbi Jelling og se stenen, hvor runerne forklarer, hvordan danerne blev kristne. I kunne også se den første domkirke i Ribe, sammen med de flotte bygninger og markeder, som byen byder på.

Jylland har det hele. I kan også finde små lokalsamfund med en særpræget kultur.

Der er også de fantastiske middelalderbyer som f.eks. Viborg, Kolding, Vejle og mange flere. Alle byder de på skøn arkitektur og unik kultur. Det giver med garanti andre oplevelser, end du vil få på et kæresteophold i København.

FAQ

Du har sikkert en masse spørgsmål, hvad angår jeres kæresteophold i Jylland. Her har vi forsøgt at besvare nogle, der hyppigt stilles.

Hvad kan vi se på vores kæresteophold i Jylland?

Som du kan læse på siden her, er der ikke bare et, to eller tre svar på det spørgsmål. Jylland rummer ufattelige timer af bare unikke oplevelser.

Hvis I skulle mærke behovet for at forlade jeres hotel eller kro, finder I vild natur, rig kultur og hyggelige oplevelser.

Hvorfor vælge en lille by til vores ophold?

De små byer har den unikke egenskab, at de giver ro og varme.

Selvom I kun er afsted i en weekend, vil I med garanti møde de samme mennesker igen og igen. Det giver en hygge og varme, der er unik og sjov.

Hvilke storbyer kan byde på lækre kæresteophold i Jylland?

Jylland har flere store byer. Aarhus, Aalborg er klart de største. Derefter komme en masse mindre store byer med Esbjerg klart i spidsen. De hedder: Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Herning.