fbpx

Bedste hotelophold på Sjælland 2023

Et hotelophold for 2 på Sjælland er en uforglemmelig oplevelse, som du kan dele med en, du holder af. Sådan en dejlig oplevelse vil I begge huske i mange år frem i tiden. Et lækkert hotelophold vil uden tvivl bringe smilet frem på jeres læber. Her får du et overblik over de bedste hotelophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Kobaek-Strand-Hotel-1.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har det helt rette hotelophold til dig der elsker lange gåture langs havet, dejlig mad og hyggelige samtaler. Her er en dejlig afslappende atmosfære og en formidabel udsigt fra flere af hotellets rum. Glæd dig til et ophold lige ved havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen-1.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

marienlyst-strandhotel-1.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et af de ældste, og uden tvivl bedste, strandhoteller i Danmark, som byder dig indenfor til et ophold på Sjælland du sent vil glemme. Her kan du nyde moderne faciliteter og hyggelige værelser, hvor der virkelig er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Hotellet har derudover en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du er på udkig efter et ophold på Sjælland, hvor du kan slappe af og nyde livet, så er Kurhotel Skodsbord den oplagte mulighed for dig. Her kan du hvile hovedet på deres fantastisk værelser og ikke mindst forkæle krop og sind hos deres enestående spaområde. Derudover har hotellet en lækker pool, et fitnesscenter og mange andre moderne faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hvordan lyder det med et afslappende ophold i Kalundborg på Sjælland, som du sent vil glemme? Et ophold, hvor du kan slappe af og nyde de helt fantastiske omgivelser, samt den lækre badestrand? Hvis det lyder som noget for dig, så er Strandhotel Røsnæs lige noget for dig. Derudover har Strandhotel Røsnæs en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold-kragerup-gods.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods byder dig indenfor til luksuriøse og afslappende omgivelser, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Historien bag Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og drives i dag af Godsejer Birgitte Dinesen, som er den 8 generation i familien, der købte godset tilbage i 1810. Her kan du nyde store madoplevelser, vine i særklasse og de smukkeste omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hos Sauntehus Slotshotel kan du nyde et afslappende ophold i smukke omgivelser. Hotellet ligger i den hyggelige by Hornbæk, hvor der næsten altid er en helt unik stemning. Hotellet har en lækker pool og et stort topmoderne spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Sidst men ikke mindst, så ligger hotellet også lige i nærheden af mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kom forbi Kokkedal Castle Copenhagen og lev som en æfte prinsesse i idylliske omgivelser, hvor der er mulighed for at få et ophold, som du sent vil glemme. Her kan du slappe af på de hyggeligt værelser, nåde spacenter med pool og behanlder, samt nyde mad i særklasse, hvor de dygtige kokke står klar til at skabe store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-1.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er af de helt oprindelige badehoteller i Danmark, som har en lang historie, der går helt tilbage til 1896. Det har dog for nogle få år siden fået en grundig renovering, samt ombygning, der på smukkeste vis kombinerer den unikke stemning af den gamle bygning med topmoderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard har en enestående beliggenhed med kun en fire minuttes gåtur til stranden og generelt fantastiske omgivelser. Det er en gammel nordsjællands herregård, som invendigt er blevet gennemrenoveret og byder på fitness, et stort spaområde, samt en særdeles lækker restaurant, som byder på gourmetmad i særklasse lavet på friske råvarer, som du kan nyde med et godt glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

comwell-soroe.jpeg
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Alle har brug for et sted, som de kan tage hen og nyde tilstedeværelsen og glemme alt om det hektiske liv fra hverdagen. Hvis det er hvad du er på udkig efter, så er Comwell Soræ, som ligger i Sorø, en oplagt mulighed for dig. Her kan du lade batterierne op og nyde alle de smukke omgivelser, samt moderne faciliteter. Der er seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Kunne du godt tænke dig, at komme på et uforglemmeligt ophold i København? Så er Ascot Hotel garanteret en helt perfekt mulighed for dig. Hotellet har en enestående beliggenhed inde midt i København og byder derudover på hyggelige værelser. Grundet hotellets enestående beliggenhed, så er det også dejligt nemt at komme ud og si Københavns spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et yderst eksklusivt hotel, som ligger inde i central København og byder på alt hvad du kan drømme om, når der skal slappes af og livet skal nydes fuldt ud. Hotellet har en fantastisk pool, som ligger med en smuk udsigt. Derudover har hotellet en enestående restaurant, moderne fitnesscenter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Vil du gerne på et afslappende ophold på en luksus herregård, så er Hotel Sørup lige noget for dig. Hotellet har en fantastisk pool, en helt unik og idyllisk beliggenhed, samt lækre værelser, hvor der virkelig er mulighed for at slappe fuldstændigt af. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Frederiksdal Sinatur Hotel ligger direkte ned til den utroligt smukke Mølleå, som har en enestående beliggenhed mellem Furesø og Bagsværd Sø. Der er mange sjove muligheder lige i nærheden og ved selve hotellet er der mulighed for maksimal afslapning. Her kan du hvile hovedet, samt nyde gastronomi i særklasse hos hotellets anerkendte restaurant, der laver mad på friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner ligger lige i nærheden af Tivoli og er af den grund et oplagt hotel for dig, som gerne vil ud og se alle de spændende seværdigheder der er i København. Hoteller byder derudover på hyggelige værelser, døgnåbent fitness, restaurant og bar, parkering, og meget mere. Det er altså et oplagt hotel for dig, som gerne vil på ophold centralt i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et helt unikt slot, som har en imponerende historie, der går helt tilbage til det 13. århundrede. Hotellet ligger midt i idyllisk natur, hvor der kun er 10 minutter på gåben til Stranden og Nekselø Bugt. Hos hotellet kan du også nyde mad i særklasse hos deres kælderrestaurant, samt nyde alle deres moderne faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Helenekilde Badehotel ligger i den enestående by Tisvildeleje, hvor der er mulighed for ubeskriveligt hyggelige omgivelser. Hotellet råder også over et stort massage- og spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. I nærheden er hotellet er der også mange spændende seværdigher og muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Kirstine-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine ligger inde midt i hjertet af Næstved og byder på et 4-stjernet hotel, som du ikke kan andet end at elske. Hotellet har en helt speciel atmosfære, hvor du kan slappe af og glemme alt om hverdagens stress, så du bare kan fokusere på at nyde livet. Hotellet har hyggelige værelser og en gennemført restaurant med mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Skt.-Petri.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri er et yderst stilfuldt hotel, som ligger i det hyggelige latinerkvarter i København. Hotellet byder altsa på en enestående beliggenhed med kun 4 minutter til strøet på på gåben. Derudover har hotellet en restaurant, som du sent vil glemme. Her kan du nyde de lækreste kulinariske bidder, såvel som drinks og udsøgte vine.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel er stedet for dig, som sætter pris på kvalitetstid. Tid, hvor du kan nyde utrolit smukke omgivelser, moderne faciliteter og meget mere. Gilleleje Badehotel ligger lige i nærheden af en god badestrand, har mange gode faciliteter, som f.eks. et moderne spaområde, og så er der kun kort vej til spændende attraktioner fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på et romantisk ophold i idylliske omgivelser, så er Fredensborg Store Kro lige noget for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet og glemme alt om den travle hverdag. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som bl.a. Bærhaven.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Få tiden til at stå stille og glem alt om den travle hverdag hos dette enestående badehotel, som byder velkommen til maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Her kan du nyde lækkert mad, en fantastisk badestrand, hyggelige værelser og meget mere. Derudover er du også kun en kort tur fra København, så du kan nemt tage et smut forbi hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Dragør Badehotel er et fantastisk 3-stjernet hotel, som ligger tæt på en strand der har en enestående udsigt over Øresund og Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige. Hos hotellet kan du nyde store gastronomiske oplevelser, udsøgte vine, hyggelige værelser og meget mere. Hotellet har også en bred vifte af moderne faciliteter, og så er der spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel ligger i en gammel smuk fiskerlandsby, som er omringet af idylliske skove og parker. Fra hotellet er der kun en meget kort gåtur til Bellevue Strand, som ligger i Charlottenlun. Derudover kan du hos hotellet nyde fantastiske retter hos hotellets restaurant, samt gøre frit brug af deres brede vifte af moderne og nyttige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Et hotelophold på Sjælland er ren og skær nydelse

Det er ren og skær nydelse, når du tager på et kro- og hotelophold på Sjælland. Du og din rejsepartner bliver nemlig forkælet på bedste vis. Det giver jer mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear.

Vælger du et kro- og hotelophold, vil du opleve, at omgivelserne er en smule mere charmerende sammenlignet med, hvis du overnatter på et helt almindeligt hotel. Alle kroer i Danmark har deres helt egen historie og ligger typisk et idyllisk sted, hvilket er et stort plus for mange. 

Har du booket et kro- og hotelophold på Sjælland med middag, så kan du glæde dig til at få kromad. Kromad er også noget særligt, da den er bygget på gode gamle traditioner. Desuden er maden som regel fremstillet af lækre lokale råvarer. Det er bestemt noget, der får din smagssans til at juble. Så er du vild med lækker mad, er et kro- og hotelophold lige noget for dig.

Afslapning ved hotellets pool

Kig din partner dybt i øjnene under et romantisk hotelophold på Sjælland

Under et hotelophold på Sjælland kan du og din partner virkelig slippe romantikken løs. Når I er ankommet til hotellet, har I ingen forpligtelser overhovedet. I skal bare sørge for at være i nuet og udnytte tiden, I har sammen, på den mest optimale måde. 

I kan eksempelvis gå en tur hånd i hånd i naturskønne omgivelser. I kan ydermere vælge at gå arm i arm, mens I besøger et interessant museum. Har I lyst til at grine sammen, kan I prøve alle forlystelserne i en forlystelsespark. I kan altså bruge tid sammen på mange forskellige måder, når I er på et hotelophold i Jylland samt på Sjælland.

Har I bestilt et hotelophold med middag, har I mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene under hele middagen. I skal hverken tænke på at dække bord, rydde op eller noget andet. Det sørger hotellets personale for, så du og din partner bare kan hygge jer.   

Efter jeres lækre middag kan I bestille en godnatdrink, en øl eller hvad I end ønsker i hotellets lounge eller bar. Når I er færdige med dette, kan I afslutte aftenen på bedste vis på jeres komfortable værelse.

Sådan får du fingrene i billige hotelophold på Sjælland

Hvis du er på udkig efter et hotelophold, er du højst sandsynligt interesseret i at kigge nærmere på billige hotelophold på Sjælland. Det er bestemt en fordel med et billigt hotelophold, da du herved kan spare penge. Og det vil vi selvfølgelig gerne alle sammen. 

Er du i gang med at kigge efter et billigt hotelophold på Sjælland, kan du starte med at besøge diverse danske dealsites for at se, om der er et godt tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsbreve fra hoteller på Sjælland. Måske finder du et godt tilbud på denne måde? 

Bedsteophold.dk giver dig et godt overblik over hotelophold på Sjælland

Her på Bedsteophold.dk har vi samlet alle de bedste hotelophold på Sjælland. På den måde kan du nemt og hurtigt få et indblik i, hvad du har af valgmuligheder, når du søger efter et hotelophold.

Vores side gør det altså nemmere for dig, der gerne vil finde det rette hotelophold på Sjælland. Vil du vide mere om de forskellige hoteller, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for. 

På vores samarbejdspartneres sider kan du også booke et hotelophold, hvis du finder et hotel, der matcher dine præferencer.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg det bedste hotelophold på Sjælland?

Hvis du gerne vil finde det bedste hotelophold på Sjælland, skal du starte med at finde ud af, hvor mange penge du gerne vil bruge på sådan et ophold. Når du har fundet ud af dette, skal du tænke over, hvad du gerne vil have ud af dit ophold. Måske er det vigtigt for dig, at der er en spaafdeling, eller skal menuen byde på noget specielt?

Er det muligt at booke et hotelophold for 2 på Sjælland?

Du kan sagtens booke et hotelophold for 2 på Sjælland. Rent faktisk er dette muligt på samtlige hoteller. Det er derfor ikke noget, du bør bekymre dig om. 

Må jeg tage min hund med på et hotelophold på Sjælland?

Du må gerne tage din hund med på et hotelophold på Sjælland, hvis du har booket et værelse på et kæledyrsvenligt hotel. Dog skal du være opmærksom på, at det kan koste dig ekstra, når du medbringer din firbenede ven.