fbpx

Bedste hotelophold i København 2024

Det er utrolig populært at tage på et hotelophold i København. Der er nemlig mange danskere og turister, som ønsker at opleve den danske hovedstads pulserende liv. Så har du lyst til at lære Danmarks hovedstad bedre at kende, kan du booke et hotelophold i denne skønne by. Her får du et godt overblik over de bedste hotelophold i København.

Denne side indeholder reklamelinks

Villa-Copenhagen-1.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen har en enestående beliggenhed centralt i København, hvor du kan få et uforglemmeligt hotelophold. Vil du gerne på et hotelophold i storbyen, som byder på alt fra afslapning til store gastronomiske oplevelser, så er der ikke nogen tvivl om dette er stedet for dig. Her er der restaurant, fitness, bar, swimmingpool og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel ligger i en storslået bygning, som har en historie der går helt tilbage til det 19. århundrede, og byder på en enestående beliggenhed, der gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Ved hotellet er der et moderne fitnesscenter, såvel som en meget populær morgenbuffet du kan nyde efter en lang god nattesøvn.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71-Nyhavn-Hotel.jpg
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel befinder sig i to originale pakhuse, som blev opført helt tilbage i 1800-tallet. Det ligger lige midt i det meget livlige og populære Nyhavn, hvor der er utallige muligheder for kolde drinks og enestående mad. Hos hotellet kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, så vel som gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt.-Petri-1.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger på Krystalgade 22, som er en del af det gamle latinerkvarter i København, der byder på en helt unik stemning. Her kan du gøre brug af deres topmoderne fitnesscenter, såvel som nyde gastronomi i særklasse hos deres populære restaurant. Om aftenen og natten kan du hvile hoved og krop på et af de hyggelige værelser, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-2.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et helt utroligt smukt slot, som ligner noget der ikke er virkeligt, men blot del af et eventyr. Det står midt i en smuk park, som byder på flot natur. Derudover ligger slottet tæt på Kokkedal Golfklub, så hvis du har lyst til Golf, så er det også en mulighed. Derudover har restauranten en helt speciel stemning over sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen-Admiral-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel har en enestående beliggenhed, hvor du kun er en kort gåtur fra en fantastisk beliggenhed. Her kan du få et hotelophold i en fredet bygning, som går helt tilbage til 1780’erne. Den ligger lige ved Amalienborg Slot, samt over for Operaen, og så har hotellet en gourmetrestaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel-kong-arthur-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøbevidst hotel, så hvis miljøet betyder for dig, så er Hotel Kong Arthur en oplagt mulighed for dig. Hotellet har en enestående beliggenhed ned til søerne inde i centrun af København. Her kan du bl.a. finde træning og motionscenter, men også en helt fantastisk restaurant ved navn Lo Varo.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb-Hotel.jpg
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et imponerende hotel, som er ekstremt stilfuld og har beliggenhed ind i selve Tivoli i København. Her er der altså mulighed for at overnatte inde i de magiske omgivelser af Tivoli. Her kan du nyde den enestående stemning, gastronomi af den højeste klasse, såvel som afslappende værelser, hvor du kan gemme dig væk fra hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye-115-Hotel.jpg
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et meget charmerende hotel, som har noget helt unikt over sig, er ikke kan opleves noget andet sted. Det har også en fantastisk beliggenhed, som er med til at gøre det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på hotelophold i København. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og ultimativ afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

kurhotel-skodsborg-2.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Tag på et afslappende hotelophold, som du sent vil glemme og din krop vil elske. Kurhotel Skodsborg inviterer dig indenfor til hyggelige rammer og dejlige værelser, hvor du kan hvile krop og sjæl. Derudover har hotellet et topmoderne spaområde, hvor du virkelig kan opleve hvad maksimal afslapning er, og hvis det er sådan et hotelopholdd du er på udkig efter, så er Kurhotel Skodsborg oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport-1.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger ved Købehavn lufthavn og er derfor det helt perfekte hotel for dig, som kommer et smut forbi København Lufthavn. Det er nemlig ikke bare hvilket som helst lufthavnshotel. Her har der virkelig været fokus på detaljerne, og Clarion Copenhagen Airport er et helt unikt hotel, som byder på både spa og en eksklusiv restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Scandic-Front.jpg
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Scandic Front er et stilfuldt og meget elegant hotel, som ligger i det smukke og populære havnekvarter i København. Hotellet har den fineste udsigt over operaen og byder på moderne værelser, hvor du kan slappe af og nyde livet fuldt ud. Hos hotellet kan du også gøre brug af et godt trænings- og motionscenter, såvel som privat parkering.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Copenhagen-Marriott-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er for dig, som gerne både vil opleve København, men også sætter pris på en god tur på stranden. Hotellet har nemlig begge dele. Det er utroligt nemt at tage ud og gå på opdagelsestur i indre København, men der er også kun 6 minutter til en lækker badestrand, hvor du kan nyde solen og havets bølger.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic-Palace-Hotel.jpg
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel ligger på Rådhuspladsen, så der er ikke nogen tvivl om at man ikke kan klage over beliggenheden. Vil du gerne en tur til storbyen og opleve alle de ting, som storbyen har at byde på, så er der altså heller ikke nogen tvivl om, at Scandic Palace Hotel er et fantastisk sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli-hotel.jpg
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel ligger inde i Tivoli og er et magisk hotel, hvor du kan nyde den helt fantastiske stemning der er døgnet rundt, året rundt, inde i Tivoli. Derudover er det også et utroligt lækkert hotel, som har enormt meget at byde på. Hotellet har f.eks. flere gode restauranter, hvor du kan nyde mad i særklasse sammen med kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Ibsens-Hotel.jpg
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Ibsens Hotel er et familiedrevet boutique hotel, som inviterer dig indenfor til utroligt hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag fyldt med oplevelser. Det ligger i det livlige Nansengade-område, så der er kun en kort gåtur til utroligt mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

gilleleje-badehotel-1.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel er et gammelt badehotel, som har fået en god omgang renovering, og derfor står topskarpt idag. Her kan du bl.a. nyde en tur i spaområdet, hoppe en tur i det tyrkiske bad, eller nyde lækre retter hos restauranten. Det er tilladt at have kæledyr med på Gilleleje Badehotel, så du kan også tage hunden med.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the-square.jpg
Hotels.com

The Square

4/5

The Square er et cool og topmoderne hotel, som har en fremragende beliggenhed inde midt i København. Indgangen til hotellet er lige ud mod Rådhuspladsen, hvilket naturligvis også betyder, at The Square er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve storbyen og alle de spændende seværdigheder og attraktioner, som København kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

scandic-sydhavnen.jpg
Hotels.com

Scandic Sydhavnen

4/5

Kunne du godt tænke dig at komme på hotelophold i København, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Sydhavnen er det oplagte valg for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og om dagen er det ekstremt nemt at tage ud og opleve alle de spændende attraktioner og seværdigheder, som København har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.036 kr.

ac-bella-sky.jpg
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et helt unikt sted. Det er en moderne arkitektonisk perle og er specielt kendt for de 2 skæve tårne, der forbindes på øverste etage. Hotellet har også ikke mindre end 3 restauranter, så man behøver ikke at forlade hotellet, hvis man er på udkig efter gastronomiske oplevelser. Derudover er der kort til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

phoenix-copenhagen.jpg
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Phoenix Copenhagen er et fantastisk hotel med en ligeså fantastisk hotel. Hotellet ligger ved Kongens Nytorv, så det er nemt at komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der er rundt omkring i København. Hos hotellet inviteres du indenfor til elegance og en fantastisk atmosfære, hvor du kan hvile hovedet efter mange gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

comwell-borupgaard-2.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Hvis du gerne vil på et spændende hotelophold, hvor der også er mulighed for spa og ultimativ afslapning, så er Comwell Borupgaard en oplagt mulighed for dig. Hotellet ligger i det naturskønne nordsjælland og byder dig indenfor til en enestående restaurant og en stor wellness-afdeling, hvor du kan forkæle krop og sind med god mad og afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel-oesterport.jpg
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Hotel Østerport er det perfekte hotel for dig, som sætter pris på kunst og gerne vil have et enkelt hotel til en god pris. Alle de mest spændende kunstsamlinger er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Grønningen, Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Frihedsmuseum og meget mere. Hos hotellet kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Scandic-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen byder dig indenfor til et hotelophold, som du sent vil glemme. Om morgenen kan du nyde den overdådige morgenbuffet, om dagen er det super nemt at tage ud og opleve alle de spændende seværdigheder der er ved hotellet, og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos hotellets fremragende restaurant. Hotellet har også et topmoderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

cph-island-hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Copenhagen Island Hotel er et topmoderne og meget stilfuldt hotel, som befinder sig ude på en kunstig ø centralt i København. Det er super nemt at komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der er i København, og derudover har hotellet både fitness, bar og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter af hotellets dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Et hotelophold for 2 i København er altid en god idé

Har du brug for lidt kærestetid, eller ønsker du at bruge noget tid med en god ven eller et kært familiemedlem, er et hotelophold for 2 i København lige sagen. Uanset hvem du tager af sted sammen med, kan du godt glæde dig. 

Du kan prøve at forestille dig, at du og din veninde tager på Strøget for at shoppe. Det er da bare hyggeligt. Er du af sted sammen med din far, kan I drikke en kold øl sammen i Nyhavn. Lyder det ikke som en drøm? 

Hvis du skal på en romantisk tur med din partner, så kan I bruge tiden på at udforske byen. Det kan være alt lige fra at tage på en kanalrundfart til en tur i Tivoli eller noget helt andet. 

Velvære ved hotellets dejlige pool

Tag hele familien med på et hotelophold i København

Når hele familien skal på et hotelophold i København sammen, kommer I ikke til at kede jer et eneste sekund, da der er så mange ting at lave. København er nemlig en meget børnevenlig by, hvor der ikke er langt fra den ene aktivitet til den næste.

Alle børn i Danmark bør prøve at komme i Tivoli bare en enkelt gang i deres liv. Så har I ikke været i Tivoli før, bør det være en af jeres prioriteter. Derudover er der naturligvis Københavns Zoo, som absolut er et besøg værd. Dette sted er for børn og voksne i alle aldre. 

Tycho Brahe Planetariet, Børnenes Arbejdermuseum, Guinness World Records Museum og Ripley’s Believe It or Not! Museum kan ydermere være gode aktiviteter for hele familien. Dog kommer det an på, hvor gamle dine børn er. 

Det er altid en fordel, hvis I som familie har aftalt og planlagt, hvad I skal opleve, inden I tager af sted. Derved ved alle, hvad I skal og hvornår, hvilket vil gøre det hele meget hyggeligere og mere overskueligt.

Seværdigheder og attraktioner til flere dage under et hotelophold i København

I og med at der er så mange forskellige seværdigheder og attraktioner i København, vil det tage dig flere dage at komme gennem dem alle sammen. Så har du kun begrænset med tid, bør du beslutte hjemmefra, hvilke der er vigtigst for dig at få set.

Hvis du ikke kender til de forskellige steder, kan du læse mere om dem alle sammen på nettet. På den måde kan du bedre beslutte, om du skal vælge den ene eller den anden aktivitet. Herunder kan du se de 10 mest populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder i København:

  • Tivoli
  • Den Lille Havfrue
  • Rundetårn
  • Strøget
  • Nyhavn
  • Amalienborg Slot
  • Storkespringvandet
  • Kanalrundfart
  • Christiansborg Slot 
  • Ny Carlsberg Glyptotek

Sådan finder du et godt hotelophold tilbud i København

Er du på udkig efter et billigt hotelophold i København? Så er det bare med at finde ud af, hvordan du får fingrene i sådan et ophold. Det er ikke sikkert, at du kan finde et billigt ophold lige med det samme. Men det er ikke helt umuligt, hvis du blot væbner dig med tålmodighed. 

Hvis du leder efter en god hotelophold på Sjælland og København deal, kan du prøve at tage et kig på danske dealsites. På disse sider kan du sommetider finde et godt tilbud. Så det er bare med at holde godt øje. 

Har du tid til mere, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet hos flere hoteller i København. Efterfølgende skal du bare vente på, at du modtager et nyhedsbrev. Når der er landet et eller flere nyhedsbreve i din indbakke, er det vigtigt, at du grundigt læser dem for at se, om der er et godt tilbud eller lignende. Gør du ikke dette, kan det være, at du går glip af et billigt hotelophold i København.

Sådan fungerer siden Bedsteophold.dk

Velkommen til Bedsteophold.dk. I dette afsnit kan du læse lidt om, hvordan siden fungerer. Vi har samlet alle de bedste hotelophold i København her på siden. Det har vi gjort, fordi vi ønsker, at det skal være nemt for dig at finde de lækreste hotelophold i København. 

I og med at vi har samlet en lang række hotelophold i København, behøver du ikke at klikke ind på andre sider for at finde det perfekte hotel. Du kan bare tage et kig lige her, da vi giver dig et godt overblik over dine muligheder. 

Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er Bedsteophold.dk, der sælger de forskellige hotelophold. Det er vores samarbejdspartnere, som sælger opholdene. Finder du et hotelophold, der er lige noget for dig, kan du nemt og hurtigt booke det. Du skal bare klikke på knappen, hvorefter du bliver ført videre til vores samarbejdspartner. Så kan det ikke blive nemmere for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel skal man være for at booke et hotelophold i København?

Hvis du skal booke et hotelophold i København, skal du minimum være 18 år. Det betyder ikke, at du ikke må komme og bo på hotellet, hvis du er under 18 år. Men det skal være en person over 18 år, der står for selve bookingen. Du kan derfor sagtens tage dine børn med på et hotelophold, så længe det er et familievenligt hotel. 

Hvordan bestiller jeg et lækkert hotelophold i København?

Hvis du har fundet et lækkert hotelophold i København her på siden, som du ønsker at booke, er det utrolig nemt. Du skal bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. På deres side kan du få flere informationer samt booke dit hotelophold i den periode, du ønsker.

Hvornår kan jeg ankomme på et hotelophold i København?

Når du skal på et hotelophold, kan du ikke bare ankomme, når du vil. Du kan i hvert fald ikke forvente at få dit værelse, hvis du ankommer for tidligt. Vil du gerne vide, hvornår du må ankomme, kan du tage et kig på din bookingbekræftelse.