fbpx

Bedste hotelophold i Jylland 2024

Leder du efter det bedste hotelophold i Jylland for dig, kan du bruge denne side. Her er alle de bedste hotelophold i Jylland nemlig samlet, så du hurtigt kan få et overblik. Når du har fundet et hotelophold, er det nemt at booke det via vores samarbejdspartnere.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel er det helt rette for dig der værdsætter et hotelophold med velsmagende mad kokkereret af dygtige kokke og serveret af professionelle tjenere. Alt går op i en højere enhed på dette dejlige hotel i Jylland.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest er et formidabelt hotel i smukke historiske rammer, selve bygningen er nemlig en gammel arrest og faktisk er flere af værelserne indrettet som fængselsceller. Nyd et fantastisk hotelophold og mærk det historiskevingesus.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt hotelophold i Jylland? Så er der mange gode muligheder og Hotel Viking hører bestemt til i toppen af valgmulighederne. Hotellet har bl.a. vundet prisen som Danmarks Bedste Spa og Wellness 2020, og har et spa- og wellnessområde på hele 2700m2, hvor der for alvor er mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er stedet for dig, som elsker at nyde livet og at spille golf. Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold, hvor der bestemt er mulighed for begge disse ting i Jylland, så er dette hotel den oplagte mulighed for dig. Efter en lang dag med golf kan du tage tilbage til hotellet og forkæle kroppen med spa og wellness.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden-1.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjoordgaarden er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt hotelophold i afslappende omgivelser, hvor du ikke skal fokusere på andet end at nyde livet. Hos Hotel Fjordgaarden er der bl.a. en enestående restaurant, såvel som et stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind med ultimativ afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel-Vejlefjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord er der tænkt over tingene og her kan du forvente, at få et uforglemmeligt hotelophold i de smukke jyske omgivelser. Hotellet har både en enestående restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at tilberede mad i særklasse, samt en stor spa- og wellnessafdeling, hvor du kan forkæle kroppen med rendyrket afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel ligger i romantiske og idylliske omgivelser i Ry. Fra hotellet er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Himmelbjergtårnet og Ry Kirke, som du kan tage ud at opleve. På hotellet er der flere gode facilileter du kan bruge, som sikrer, at du får et godt og afslappende ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et hyggeligt og afslappende hotelophold i Jylland. Hotellet ligger i den idylliske by Hurup og byder dig indenfor til lækre omgivelser, hvor der bl.a. er golfbane og boblebad. Derudover har hotellet også en enestående restaurant, hvor der serveres en bred vifte af lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blokhus er et helt fantatisk sted, som specielt om sommeren blusser helt op med tusindvis af mennesker og fantastisk stemning. Vil du gerne på et hotelophold i Blokhus, så er Strandhotellet Blokhus også det oplagte sted. Hotellet ligger blot fire minutter på gåben fra stranden og byder derudover på hyggelige værelser og restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel-Koldingfjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord ligger i en elegant bygning, hvis historie går helt tilbage til starten af det 19. århundrede. Vil du gerne opleve Kolding og samtidigt på et afslappende hotelophold, så er Hotel Koldingfjord også den oplagte mulighed for dig. Hos hotellet er der restaurant, spa, fitness, swimmingpool og hyggelige værelser, hvor du kan hvilke kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et hotelophold, hvor der både er mulighed for ultimativ afslapning, samt en masse gode oplevelser. Hotellet råder over en stor spa- og wellnessafdeling, hvor du kan forkæle krop og sind, og så er der derudover kun kort vej til en lang række spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel-Amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger i idylliske omgivelser tæt på Mariager Fjord og byder dig indenfor til et hotelophold, som du sent vil glemme. Hos det 4-stjernet hotel er der mulighed for at slippe væk fra den travle hverdag og bare nyde nuet. Der er mange seværdigheder i nærheden og så har hotellet en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel ligger i helt fantastiske omgivelser i Thyholm lige ned til et af de absolut smukkeste områder ved Limfjorden. Hotellets kro har en lang historie, som går helt tilbage til den første halvdel af det 18. århundrede. Derudover er der mange spændende aktivitetsmuligheder lige i nærheden at hotellet, som du kan deltage i.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

I den hyggelige by Sønderborg ligger Benniksgaard Hotel og her inviteres du indenfor til et afslappende hotelophold i smukke omgivelser. Hotellet ligger lige i nærheden af en stor golfbane og råder derudover over en fremragende wellnessafdeling, som du kan nyde. Hotellet har også en enestående restaurant, hvor du kan nyde god mad og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil på et afslappende hotelophold i Kruså. Hotellet råder over en række hyggelige værelser, hvor du kan hvile krop og sind, når du ikke er ude i næromgivelserne og få spændende oplevelser. Du kan f.eks. tage ud og se Kollund Kirke, som er i gåafstand.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Esbjerg er en spændende by, som er kendt for mange forskellige ting. Det er også i Esbjerg, at du kan finde Hjerting Badehotel. Dette hotel inviterer dig indenfor til hyggelige værelser og et stort spa- og wellnesscenter, hvor du kan forkæle dig selv. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre gourmetretter.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths hotel er et eksklusivt og meget luksuriøst hotel i Skagen, som er kendt hele verdenen over og hvert år tiltrækker gæster fra hele verdenen. Hos Ruths hotel, som ligger lige i hjertet af gammel Skagen, kan du nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke tilbereder fra bunden til dig. Der er kort til alle de spændende seværdigheder der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et helt unikt slot, som har en imponerende historie. Slottet stammer nemlig helt tilbage fra omkring år 1100 og byder dig indenfor til en uforglemmelig oplevelse. Slottet befinder sig midt i idylliske omgivelser og er det perfekte sted for dig, som gerne vil på et hotelophold i Jylland, hvor du kan få en masse forskellige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro ligger i Ålbæk helt ud til vandet og byder dig på et hotelophold, som intet andet. Hotellet ligger lige i nærheden af en lang række kendte restauranter og spændende seværdigheder, som f.eks. Råbjerg Mille og Ørnereservatet. På hotellet kan du hvile krop og sind i de utroligt hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen ligger i et helt usædvanligt smukt naturområde med udsigt til både havet og nationalpark Mols Bjerge. Der er kort vej til en lækker badestrand, men Molskroen er specielt kendt for sin helt fantastiske restaurant, hvor deres talentfulde og dygtige kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Elsker du stranden, afslapning og god mad? Så er Hotel Løkken Strand det perfekte hotel for dig. Du kan nemlig nyde alle disse tre ting her. Hotellet ligger en kort gåtur fra en fantastisk strand, byder på afslappende værelser og serverer altid god mad. Derudover er der kun kort vej til Aalborg Lufthavn, så det er nemt at besøge Hotel Løkken Strand.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel-Oasia-Aarhus.jpg
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hvordan lyder det med et hotelophold i særklasse i Århus? Hvis det lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Oasia Aarhus er den perfekte mulighed for dig. Hotellet har en perfekt beliggenhed i Århus, som gør, at det er ekstremt nemt at komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der er i Århus.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en utroligt hyggelig kro der ligger på Mors med en helt fantastisk udsigt over Limfjorden. Sallingsund Færgekro har også en lang og imponerende historie, som går helt tilbage til 1600-tallet. I dag kan du hos kroen overnatte i hyggelige værelser, samt nyde mad og udsøgte vine i særklasse hos kroens unikke restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Hvis du gerne vil på et hotelophold, hvor du kan slappe maksimalt af og bare nyde livet i Jylland, så er der ikke nogen tvivl om, at Steigenberger Alsik er den oplagte mulighed for dig. Hos dette hotel er du en kort gåtur fra stranden, og hos hotellet kan du både nyde en tur i spaen eller mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Joergensens-Hotel.jpg
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Vil du gerne en tur til Horsens og opleve denne by, så er Jørgensens Hotel en oplagt mulighed for dig. Hotellet ligger inde i midt i byen i en berømt bygning ved navn Lichtenbergs Mansion, som stammer helt tilbage fra 1744. Her kan du overnatte i lækre værelser, samt nyde mad i verdensklasse, som hotellets kokke tilbereder fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

villa-provence.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotel Villa Provence er et intimt og hyggeligt boutique-hotel, som ligger inde midt i Aarhus’ utroligt hyggeligt kanalkvarter. Hvis du gerne vil på et afslappende hotelophold i Aarhus, så er der heller ikke nogen tvivl om, at dette er det oplagte hotel for dig. Her kan du nemt komme ud og opleve alle de ting, der er i Århus.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel-Dania.jpg
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Vil du gerne på et hotelophold i Silkeborg, hvor du kan forkæle dig selv, slappe af og bare nyde livet, så er Hotel Dania en god mulighed for dig. Her kan du nyde mad i særklasse og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Det Gamle Rådhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel-Randers.jpg
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hotel Randers er et luksuriøst hotel, som blev opført tilbage i 1856. Her har de en masse værelser og faciliteter af første klasse, som du kan nyde under dit ophold. Hotellet har bl.a. fitness-faciliteter, en helt fantastisk restaurant, og ikke mindst en enormt god beliggenhed, som gør det nemt og hurtigt at komme ud og opleve Randers.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Inde midt i den ualmindeligt smukke Munkbjergskov ligger Munkebjerg Hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser. Hotellet er 5-stjernet og har alt fra pool til fitness, og ikke mindst en restaurant, som er i en klasse for sig. Derudover er der også kort vej til flere seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotelophold i Jylland er for både store og små

Et kro- og hotelophold i Jylland er for både store og små, der ønsker at få en dejlig oplevelse. Denne type ophold kan nemlig danne rammen om en god familieweekend såvel som en forlænget weekend for et kærestepar eller lignende. 

Uanset hvem du gerne vil have med på et kro- og hotelophold, så er det en skøn opholdsform. Det gælder bare om, at du finder frem til det bedste hotelophold for dig og din rejsepartner, så I får en alletiders oplevelse sammen.

Fantastisk sommerdag i Jylland

Forkæl din partner og tag på et romantisk hotelophold i Jylland

I og med at du er landet på denne side, behøver du ikke længere at lede efter et romantisk hotelophold i Jylland. Det kan du uden tvivl finde lige her. Rent faktisk er der en del hoteller at vælge mellem. Derfor handler det bare om, at du finder ud af, hvilket ophold der er bedst for dig og din partner.

Et hotelophold for 2 i Jylland er ikke bare et hotelophold. Sådan et ophold kan se ud på flere måder alt efter det pågældende hotel. Det er kun positivt, da der herved er et hotel for enhver smag. Så du skal bare finde ud af, hvad du tror, at din partner har af ønsker til et hotelophold i Jylland.

Er det romantisk, at hotellet ligger midt i byen eller ude på landet i en skøn natur? Er det prikken over i’et, at der er gourmetmad? Er det ekstra romantisk, hvis der er en spa- og wellnessafdeling?

Spar penge med billige hotelophold i Jylland

Det er ikke altid helt nemt at finde billige hotelophold i Jylland. Dog er det på ingen måde umuligt. Er du på jagt efter en god deal på hotelophold på Fyn og i Jylland, er du skam ikke den eneste. Der er mange, som hele tiden leder efter gode tilbud. Og det kan vi godt forstå. 

Du kan sommetider finde et hotelophold til en nedsat pris på et dealsite. Derfor kan du prøve at holde øje på en eller flere af disse sider. 

Derudover kan du prøve at tilmelde dig nyhedsbrevet hos nogle af de mange hoteller. I disse nyhedsbreve kan du også være heldig at finde et godt hotelophold tilbud i Jylland. 

Bedsteophold.dk er spækket med skønne hotelophold i Jylland

Der er ingen tvivl om, at Bedsteophold.dk er spækket med skønne hotelophold i Jylland. Det vil du hurtigt opdage, når du begynder at kigge på de mange hotelophold, der er her på siden.

Vi er både glade for og stolte over at kunne præsentere alle de bedste hotelophold i Jylland for dig. Det gør nemlig, at du nemt og hurtigt kan finde det perfekte hotel for dig og din rejsepartner.

Du er velkommen til at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side for at få mere at vide om et specifikt hotel. Det er også her, at du kan booke dit hotelophold, hvis du har lyst til det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg tage på et hotelophold i Jylland?

Hvis du trænger til at slappe af og opleve noget andet end din travle hverdag, er det en god idé at tage på et hotelophold i Jylland. Det kan være alt lige fra en enkelt overnatning til en forlænget weekend eller en hel uge. 

Kan jeg tage mine børn med på et hotelophold i Jylland?

Ja, du kan sagtens tage dine børn med på et hotelophold i Jylland. Derved kan du få en hyggelig tid sammen med din familie uden, at du skal ordne en masse praktiske gøremål. I stedet er der dømt kvalitetstid med dine børn. 

Hvordan finder jeg det bedste hotelophold i Jylland for mig?

Når du skal vælge det bedste hotelophold i Jylland for dig, skal du først og fremmest finde ud af, hvad dit budget er. Når du har gjort det, skal du tænke over, hvilke ønsker du har til beliggenheden, faciliteterne og så videre.