fbpx

Bedste hotelophold på Fyn 2024

At tage på et hotelophold på Fyn er en dejlig oplevelse. Der er så meget, du kan lave sammen med din rejsepartner, hvis du vil det. Det er op til dig, om du skal slappe af eller være aktiv under dit hotelophold. Her på siden kan du se masser af lækre hotelophold på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm-Slot.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt hotelophold på fyn, så er der ikke nogen tvivl om, at Broholm slot er et oplagt destination for dig. Slottet ligner noget der er taget direkte ud af et eventyr og blev bygget for næsten 700 år siden. Hotellet har altså en unik atmosfære, samtidigt med at det rummer over en restaurant i særklasse og idylliske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Kunne du godt tænke dig at komme på et uforglemmeligt hotelophold på fyn? Så er der ikke nogen tvivl om, at Skrøbelev gods kan levere lige præcis det. Her kan du overnatte i overdådige omgivelser og nyde alle hotellets moderne faciliteter. Omgivelser er noget helt specielt, og så er der kun kort vej til en lang række seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel har beliggenhed i Faaborg og byder dig indenfor til et afslappende hotelophold på fyn. Hotellet har hyggelige værelser og befinder sig midt i idylliske omgivelser, og så er der kun kort vej til en lang række af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke hviler kroppen på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Vil du gerne på et hotelophold i Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt den oplagte mulighed for dig. Her er der nemlig hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Derudover er der også mange spændende seværdigheder i nærheden af hotellet, som bl.a. Vor Frue Kirke og Borgmestergården.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hotel i verdensklasse, som har beliggenhed små fem minutter fra Snoghøj og Middelfart. Her kan du overnatte og forkæle dig selv. Hotellet har nemlig alt fra swimmingpool til spa og sauna, og så har hotellet også en enestående restaurant og bar, hvor du kan nyde gourmetmad og iskolde drinks om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl.-Brydegaard.jpg
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Vil du gerne på et hotelophold, som du sent vil glemme, så er Gl. Brydegaard en oplagt mulighed for dig. Hotellet har beliggenhed lige i hjertet af noget af Danmarks smukkeste natur og derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig fra bunden på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling-Hotel-Plaza.jpg
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Lyder et hotelophold i Odense, som noget for dig? Måske ved du allerede, at du skal til Odense, men mangler blot at sted at overnatte? Så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Plaza er den perfekte mulighed for dig. Her kan du nyde deres lækre værelser, samt gøre brug af alle deres moderne faciliteter, og så ligger hotellet lige i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel-Odeon.jpg
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Hotel Odeon er det perfekte hotel for dig, som gerne vil overnatte i Odense. Hotellet ligger lige ved siden af Odense Banegård, og er derfor specielt oplagt, hvis du tager til Odense med toget. På hotellet kan du nyde mad i særklasse, moderne faciliteter, og så gør hotellets beliggenhed det ekstremt nemt at komme ud og opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell-H.C.-Andersen-Odense.jpg
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Hvis du gerne vil en tur til Odense og opleve alle de fantastiske seværdigheder der er i Odense, så er Comwell H.C. Andersen Odense det oplagte hotel for dig. Hotellet ligger nemlig lige i hjertet af byen, så der er kort vej til stort set alt. Derudover råder hotellet over lækre værelser, moderne faciliteter og en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard.jpg
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Vil du gerne på et romantisk hotelophold på fyn? Så er Solbjerggard, som ligger i Millinge, en oplagt mulighed for dig. Dette hotel har nemlig en helt unik og speciel stemning over sig, og er perfekt til når man skal væk fra hverdagen og bare nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

comwell-middelfart1.jpg
Hotels.com

Comwell Middelfart

4/5

Vil du gerne på et godt hotelophold i Middelfart, så er Comwell Middelfart et hotel, som kan tilbyde dig lige præcis det. Hotellet ligger små 800 meter fra vandet, og byder dermed på en enestående havusigt over Lillebælt. Derudover har hotellet en enestående restaurant, samt fitness, sauna og mere til, så der er både mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 728 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø har en helt fantastisk beliggenhed med kort afstand til en god badestrand, hvor du kan nyde solens stråler og havets bølger. Derudover ligger Hotel Ærø i en smuk bygning fra 1800-tallet og lige så smukke omgivelser. Fra hotellet er der kort vej til gågaden Gerritsgaard og om aftenen kan du hvile hovedet på de gode værelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Hos Stella Maris Hotel De Luxe bydes du indenfor til et uforglemmeligt hotelophold i flotte omgivelser på fyn. Fra hotellets enestående gourmet-restaurant, hvor der serveres mad i særklasse, er der en smuk udsigt over Svendborg Sund. Derudover er der kort vej til en god privat badestrand, samt en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Den bygning, som Tornøes Hotel har til huse i, stammer helt tilbage fra 1600-tallet, hvilket naturligvis er med til at gøre noget helt unikt over stemning ved hotellet. Indvendigt har hotellet en lang række moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af, og så er der en god golfbane lige i nærheden, hvor du kan komme ud og bruge kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first-hotel-grand.jpg
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand har til huse i en flot og elegant bygning, hvor du inviteres indenfor til et hotelophold, som du sent vil glemme. Lige om hjørnet fra hotellet ligger Kongens Have og Odense Slot, samt mange flere seværdigheder. På hotellet er der en enestående restaurant, såvel som et moderne trænings- og motionscenter, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds-hotel.jpg
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel er et hyggeligt familiedrevet hotel, som ligger ved Bogense Marina på Nordfyn. Her kan du overnatte på et hyggeligt værelse med en enestående udsigt over Æbleø. Hotellet har også grtis wi-fi, en eksklusiv bar, og så er der kun kort vej til både Bogense Strand og Odense, såvel som seværdigheder som Skt. Nicolaj Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde ligger i utrolige omgivelser på fyn, i Svendborg, direkte ned til vandet. Hvis du gerne vil på et eksklusivt og hyggeligt hotelophold på Fyn, så er Hotel Christiansminde også den oplagte mulighed for dig. På hotellet kan du bl.a. nyde mad i særklasse, som hotellets dygtige kokke står klar til at tilberede for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel-troense-1.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i den hyggelige skipperby Troense på Tåsinge, og her er omgivelserne den rene idyl. Omgivelserne er altså helt fantastiske, og ligeledes er hotellet. Her kan du overnatte i deres utroligt lækre værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres store spa-afdeling, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Små 2km fra Nyborgs gamle bydel kan du finde Nyborg Strand Hotel, som ligger helt ud til vandet og har en fantastisk udsigt over Storebælt. Fra hotellet er der kun 30 minutters kørsel til Odense, men det er ikke nødvendigt at forlade hotellet, da der på hotellet er rig mulighed for både spa og mange andre behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl.-Avernaes-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Gl. Avernæs Sinatur Hotel er et eksklusivt herregårdshotel, som byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet rummer bl.a. over en lækker privat badestrand, samt en enestående restaurant, hvor hotellets dygtige og talentfulde kokke står klar til at lave mad i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

CABINN-Odense-Hotel.jpg
Hotels.com

CABINN Odense Hotel

2/5

Cabinn Odense Hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Odense lige ved siden af hovedbanegården. Det er et prisvenligt hotel, som er oplagt til dig der gerne vil overnatte i Odense til fornuftige priser. Hotellet har minimalistiske værelser og fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Odense Zoo.

Laveste pris for 2 personer: 625 kr.

City-Hotel-Nattergalen.jpg
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

City Hotel Nattergalen er for dig, som gerne vil opleve Odense byliv og gerne vil have et afslappende hotelophold, hvor du kan forkæle krop og sind. Hotellet har en central beliggenhed i Odense, samt en række moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover har hotellet også egen restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot er et utroligt charmerende hote, som har en helt fantastisk udsigt over vandet i Middelfart og som byder dig indenfor til et ugorglemmeligt ophold. På hotellet er der en helt fantastisk restaurant, hvor de særdeles talentfulde kokke står klar til at lave mad ad sen absolut højeste kvalitet til dig. Fra hotellet er der kort vej til seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel-hesselet-1.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Hotellet er ekstremt efterspurgt og populært. Når du træder indenfor kan du også hurtigt mærke den dybe passion hotellet har for at skabe så unikke hotelophold som overhovedet muligt, og derudover har hotellets restaurant enestående mad, som du kan nyde når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best-western-hotel-knudsens-gaard.jpg
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Hotel Knudsens Gaard er et gammelt hotel med en lang historie, hvilket giver stemningen over hotellet noget helt unikt. Hotellet ligger ca. 1,5 km væk fra Odense, så det er også nemt at tage ind og opleve byen. På hotellet kan du gøre frit brug af deres faciliteter, samt nyde store gastronomiske oplevelser på deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

Frederik-VIs-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt hotelophold i forstaden Korup, så er der ikke nogen tvivl om, at Frederik VI’s Hotel er en oplagt mulighed for dig. Dette hotel byder på hyggelige værelser, et godt fitnesscenter og en god restaurant. Derudover er der også kort vej til mange spændende aktiviteter og seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Vælg mellem masser af lækre hotelophold for 2 på Fyn

Som du kan se her på siden, er der masser af lækre hotelophold for 2 på Fyn. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at tage af sted sammen med en rejsepartner, så snart du og vedkommende har mulighed for det.

Du kan tage din partner med på et romantisk hotelophold på Fyn. Eller hvad med at tage et familiemedlem eller en ven med på et kro- og hotelophold på Fyn? Der er masser af muligheder for at komme væk hjemmefra. Så er det ikke på tide, at du tager på et lækkert og afslappende hotelophold?

Dejligt hotel tæt på smuk natur og gode gåstier

Tag på et skønt og romantisk hotelophold på Fyn

Er det svært at finde tid til en smule romantik, fordi du og din partner hele tiden har så travlt med alt muligt andet? Så bør I tage på et skønt og romantisk hotelophold på Fyn for at få gang i romantikken igen. 

I kan eksempelvis tage på et hotelophold på Fyn med en spaafdeling, hvor I kan hygge jer på bedste vis. På et spahotel vil der være mulighed for at nyde et hav af dejlige og afslappende bade, saunaer, dampbade og meget mere. 

Hvis der ydermere er en wellnessafdeling på hotellet, kan I også forkæle jer selv med en parmassage eller lignende. 

At komme lidt væk hjemmefra giver en god mulighed for at være sammen som par, da I ikke behøver at tænke på andet end at nyde nuet. Ofte behøver der ikke at være spaaktiviteter og lignende, da tiden til hinanden er det vigtigste. 

Et gavekort til et kro- og hotelophold på Fyn er en rigtig god gave

Er du fuldstændig i vildrede omkring, hvad du skal købe i gave til en person? Så er et gavekort til et kro- og hotelophold på Fyn en rigtig god gave. Det er nemlig en gave for livet, da personen vil mindes alle de gode oplevelser for altid. 

Hvis du overrasker en person med et gavekort til et kro- og hotelophold, kan du være sikker på, at vedkommende vil takke dig mange gange.

Find gode tilbud på hotelophold på Fyn

Hvis du er ude efter et billigt hotelophold på Sjælland samt Fyn, skal du i gang med at tilmelde dig nyhedsbreve hos de forskellige hoteller. 

Når et nyhedsbrev lander i din indbakke, er det bare med at læse det. Herved kan du hurtigt se, om du kan få fingrene i et godt tilbud på et hotelophold på Fyn.

Du kan også lede side op og side ned på danske dealsites for at tjekke, om der skulle være et hotelophold til en attraktiv pris. 

Bedsteophold.dk er vejen frem til et hotelophold på Fyn

Skal du på et hotelophold på Fyn? Så er det meget heldigt, at du er landet lige her på Bedsteophold.dk. Her får du nemlig et rigtig godt overblik over alle de hoteller, du kan bo på, når du vil på et hotelophold på Fyn.

Falder du over det perfekte hotel for dig, skal du blot klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. Her kan du læse mere om opholdet samt booke det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg tage på et hotelophold på Fyn?

Du kan tage på et hotelophold på hele Fyn. Der ligger nemlig mange hoteller rundt omkring. De fleste hoteller ligger naturligvis i de større byer på Fyn, da der i disse byer er den største efterspørgsel. 

Findes der handicapvenlige hotelophold på Fyn?

Der findes flere handicapvenlige hotelophold på Fyn. Er du usikker i forhold til, om et hotel er handicapvenligt, kan du altid ringe eller sende en e-mail til stedet. Derved kan du være sikker på, at du booker et handicapvenligt hotel.

Hvad kan jeg opleve under mit hotelophold på Fyn?

Det kommer an på, hvor du befinder dig henne på Fyn samt, hvor langt du er villig til at køre. Dog kan du være sikker på, at du altid kan finde spændende seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i nærheden af din lokation.