fbpx

Gourmetophold Sjælland

Bedste gourmetophold på Sjælland 2024

Hvis du er på jagt efter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på Sjælland, så er du landet det helt rette sted. Hos Bedsteophold finder du et væld af gourmetoplevelser både på kroer, hoteller og nogle af de mest fantastiske slotte på Sjælland. Vi har håndplukket dem, som vi mener er det bedste udvalg til dig, som er kræsen i din fritid. Gå derfor på opdagelse i de mange flotte tilbud på gourmetophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag på herregård, når du skal holde ferie eller weekend i Snekkersten. Den historiske bygning er omdannet til et moderne og velfungerende 4-stjernet hotel. Der er adgang til spa og deiverse behandlinger. Hotellets restaurant byder på både danske og internationale retter. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Forkæl dig selv med et gourmetophold på Sjælland

I takt med at madkulturen vokser herhjemme i Danmark, kommer der flere og flere spændende spisesteder til. God mad er noget, mange danskere sætter pris på. Derfor er gourmetmad i stor grad blevet noget, som mange forbinder med selvforkælelse. Hvis du har det på samme måder, vil du glæde dig over at kunne vælge mellem en lang række af fantastiske gourmetoplevelser her hos Bedsteophold

Vi har her på siden samlet et komplet overblik over de bedste gourmetophold, som du kan vælge blandt på Sjælland. De er hver især nøje håndplukket, da vi kun ønsker at forkæle dig med de bedste tilbud. 

himmelsk gourmet middag på opholdet

Hvad er et gourmetophold?

Et gourmetophold er ikke kun tiltænkt dig, der elsker den kulinariske madoplevelse. Et gourmetophold giver dig plads og mulighed for at lave ting, du kan lide både før og efter. Langt de fleste vælger at overnatte på slottet, kroen eller hotellet, så man ikke har noget man skal nå. Det giver plads til at kunne udforske naturområderne, byen eller slappe af på værelset inden der skal spises.

Det helt store højdepunkt er naturligvis maden. Her vil du opleve en smagsoplevelse, der vil slå benene væk under dig. Flere af de hoteller, kroer og slotte vi har udvalgt, anvender kun lokale råvarer, som er helt friske. Det er blandt andet med til at højne oplevelsen. Det giver dermed også både en historie at fortælle om de enkelte råvarer og en unik smag til retten, som du kan se frem til. 

En af de store fordele ved at vælge et gourmetophold i Jylland eller på Sjælland med en overnatning er også, at du ikke skal tænke på at køre efter maden. Du kan derfor endelig bestille et gourmetophold med vinmenu. Her vil kokken vælge de bedste vine, der passer til de forskellige retter, så du får den bedste oplevelse.

Hvor finder du det bedste gourmetophold på Sjælland?

Hvis du er på markedet for at finde det bedste gourmetophold på Sjælland, så er du på rette vej. Vi kan ikke sige, hvilket gourmetophold der er bedst, men vi har til gengæld udvalgt de restauranter, kroer og slotte, der leverer en helt sublim oplevelse. Der er derfor garanti for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Hos Bedsteophold.dk går vi hverken på kompromis med kvaliteten, serviceniveauet eller at du ender i de bedste rammer under dit gourmetophold på Fyn eller Sjælland. Du kan derfor finde det perfekte gourmetophold for 2, uanset hvad anledningen måtte være.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg et billigt gourmetophold på Sjælland?

Hvis du er på jagt efter billige gourmetophold på Sjælland, finder du nogle af de bedste tilbud hos Bedsteophold. Her finder du gourmetophold i forskellige prisklasser, så du kan vælge efter, hvad du har behov for. Vi tilbyder både gourmetophold i større byer og i naturområder på Sjælland.

I langt de fleste af de tilbud, som du finder på siden, er der både mad og overnatning inkluderet for 2. Det vil sige, at der både er aftensmad, morgenmad og en opredning til to inkluderet i tilbuddet. Der er formentlig også en drink, når du ankommer og lidt snacks på værelset. Det er kun, hvis du har andre ønsker eller behov, udover dette, som vil blive lagt oven i prisen.

Hvad koster et gourmetophold i Sjælland?

Prisen for et gourmetophold afhænger i høj grad af, hvilket du vælger. Der er flere faktorer, som spiller ind på den endelige pris. Du kan blandt andet vælge et gourmetophold på en kro, restaurant eller slot på Sjælland. Her er det naturligvis dyrere, hvis du vælger en suite i stedet for et værelse, eller hvis det skal være 5 retter i stedet for 3 retter til aftensmaden.

Generelt kan du forvente, at et gourmetophold på Sjælland vil koste dig et par tusinde kroner. Det er dog et svingende marked, hvorfor det kan variere alt efter, om det er højsæson eller lavsæson på stedet. Det bør du også have in mente, når du bestiller.

Hvad indebærer et gourmetophold?

Et gourmetophold er ikke bare en aften, hvor du er ude og spise gastronomisk mad på højeste plan. Det er tid, som du reserverer til at lade op fra din travle kalender og hverdag. Et gourmetophold på Sjælland lægger f.eks. op til en romantisk weekend med din partner eller en venindetur med fokus på kvalitetstid.