fbpx

Gourmetophold Fyn

Bedste gourmetophold på Fyn 2024

Der er nogen, der siger, at Fyn er fin. Og det er der godt nok en god portion sandhed i. Fyn er nemlig et temmelig naturskønt område af vores lille Danmark. Er du glad for at færdes i naturen, bør du ikke gå glip af at besøge Fyn for at studere naturen på nærmeste hold.

Derudover er Fyn nem at komme til uanset, om du bor på Sjælland eller i Jylland. Det kan derfor være et godt sted og en god anledning til at mødes med venner eller familie på et gourmetophold på Fyn.

Har du allerede besluttet, at du skal på et gourmetophold på Fyn, men har du svært ved at vælge, kan du kigge på alle vores gourmetophold tilbud på Fyn her på siden. Vi har gjort det nemt for dig at få et overblik.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Der findes intet mere nostalgisk og eventyrligt end et smukt gammelt slot og hvilken bedre måde at opleve et smukt slot på end ved at nyde et ophold på sådan et. Netop dette har du muligheden for på Broholm Slot når Gudme, her er alt man forbinder med et rigtig slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Bo med den skønneste udsigt ud over Lillebælt på Comwell Kongebrogaarden. Det er et 5-stjernet hotel med virkelig gode faciliteter. Gå ture i de smukke omgivelser, eller nyd hotelopholdets mange muligheder. Du kan for eksempel benytte poolen, spabadet, saunaet og de venlige fællesarealer. På restauranten tilbydes både danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde får 4 stjerner. Der findes forskellige størrelser værelser og lejligheder, hvoraf nogle af dem er med balkon med havudsigt. Gå en tur ved den direkte strand eller i den øvrige dejlige natur. Tag en cykeltur eller en tur i en kano. Der er mange aktivitetsmuloigheder i nærheden af hotellet. Det kan for eksempel være dart eller minigolf. Kæledyr er velkomne. Du får også fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Nesselet i Nyborg er et fredeligt hotel med en behagelig stemning. Her kan du slappe af og nyde livet i fred og ro, eller du kan benytte nogle af hotellets faciliteter. Det kan for eksempel være: pool, boblebad, massage eller sauna. På restauranten kan du nyde de skønneste gourmet-retter, og alle værelserne er hyggelige og har udsigt ud over Storebælt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et af Fyns hyggeligste hoteller. Her er god stemning, en forrygende udsigt og fred og ro. Værelserne er af forskellige størrelser, og på dem alle finder du te- og kaffefaciliteter. Restauranten har et godt udvalg af á la carte retter. Du kan tage mange dejlige gåture i området – for eksempel ved stranden. Snup en uge eller en weekend på Taasinge.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Et væld af oplevelser under dit gourmetophold på Fyn

Er du kommet langvejsfra for at tage på et gourmetophold på Fyn, er du måske interesseret i også at få andre oplevelser med dig hjem i rygsækken. Det er der masser af muligheder for, da Fyn byder på et væld af oplevelser, som du kan kigge nærmere på. Du kan blandt andet opleve nedenstående seværdigheder, når du er på et gourmetophold på Fyn:

  • Svanninge Bakker
  • Egeskov Slot
  • H.C. Andersens Hus
  • Odense ZOO
  • Nyborg Slot
  • Øhavsstien
  • Den Fynske Landsby
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Faaborg Museum
  • Naturama

Hvor mange seværdigheder du kan nå at få med, kommer naturligvis an på, hvor på Fyn dit gourmetophold er. Desuden afhænger det af, hvor mange dage du er afsted. 

formidabel gourmetmad på Fyn

Tag på et gourmetophold på Fyn og kom væk fra den hektiske hverdag

At tage på et gourmetophold på Fyn er en god måde at lade din ellers hektiske hverdag passe sig selv et par dage. Ved at gøre dette kan du komme helt ned i gear og forkæle dig selv med delikat gourmetmad, der tilberedes og serveres for dig. Her skal du ikke tænke på andet end bare at nyde denne lækre mad.

Når du kommer væk fra dagligdagen og bliver forkælet med gourmetmad, vil du som regel føle, at du efterfølgende er fyldt med ny energi. Denne energi kan du leve højt på i lang tid, når du kommer hjem. Så trænger du til selvforkælelse, er det bare med at komme afsted på et gourmetophold på Fyn hurtigst muligt.

Et gourmetophold på Fyn er den perfekte gaveidé

Ved du ikke, hvad du skal give i gave til en mand eller en kvinde, der bare har alt? Så har du fundet løsningen lige her. Et gourmetophold på Fyn er nemlig noget, som alle gavemodtagere vil værdsætte. 

Når du skal give et gourmetophold på Fyn i gave, behøver det nødvendigvis ikke kun at være til personer, der har alt, hvad de har brug for. Det er også den perfekte gaveidé til en person, der af den ene eller anden grund trænger til at blive forkælet på højt plan. 

Uanset hvem du giver et gourmetophold på Sjælland eller Fyn i gave til, vil du helt sikkert få en meget stor og utrolig hjertelig tak. Det viser nemlig, at du har tænkt på personen og gerne vil give vedkommende en speciel gave. 

Sådan vælger du et godt gourmetophold på Fyn

Hvis du er i tvivl om, hvilket gourmetophold på Fyn du skal vælge, kan du få hjælp ved at læse dette afsnit. Der er nemlig ikke kun ét godt gourmetophold i Jylland eller på Fyn, da de alle er et fantastisk valg. Men det gør det jo ikke nemmere for dig.

Når du skal vælge et gourmetophold på Fyn, skal du vælge ud fra en række faktorer. Du skal nemlig finde det ophold, der er det bedste for dig og ikke for dine naboer, venner eller andre. 

Først og fremmest skal du kigge på dit budget. Dette er en god idé, hvis du har et bestemt beløb i tankerne. På den måde kan du nemt få udelukket en del af de gourmetophold, der er på Fyn.

Herefter bør du kigge på, hvad de resterende gourmetophold på Fyn har med i prisen. Ønsker du eksempelvis, at der skal indgå en forudbestemt vinmenu til din gourmetmenu, kan du formentligt igen komme ned på et mindre antal ophold.

Har du stadig svært ved at tage en beslutning, bør du kigge på, hvad de forskellige gourmetophold ellers indeholder. Kunne det være rart, at der er en indendørs pool, en sauna eller andet?

FAQ om gourmetophold på Fyn


Kan jeg bare booke mit gourmetophold på Fyn gennem jeres side?

Det er ganske rigtigt forstået, at du kan booke dit gourmetophold på Fyn her på vores side. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til samt at bestille det rette gourmetophold for dig ved at præsentere dig for forskellige muligheder. Der er i hvert fald en god grobund for, at du får et godt overblik. 

Hvor finder jeg tilbud på gourmetophold på Fyn?

Du finder en masse tilbud på gourmetophold på Fyn lige her på vores side. Vi har fundet dem alle sammen frem til dig og listet dem på bedste vis, så du kan vælge det gourmetophold, du bedst kan lide og finder mest interessant. Vi ønsker dig en god fornøjelse med dit valg.

Skal jeg have noget specielt med på et gourmetophold på Fyn?

Der er ikke noget specielt, du skal have med. Du skal bare huske den rejsetaske eller den kuffert, du har pakket. Derudover er det naturligvis en fordel, at du tager dit gode humør med. Du må endelig heller ikke glemme, at der skal være god plads i maven til den gourmetmenu, der venter dig.