fbpx

Golfophold Sjælland

Bedste Golfophold på Sjælland 2024

Hvis du er på udkig efter det allerbedste, når det kommer til golfophold på Sjælland, skal du ikke lede længere. Vi har nemlig fundet alle de bedste golfophold på Sjælland frem til dig. Du kan derfor bare læne dig tilbage, kigge dem igennem og vælge det ophold, du foretrækker.

Det er altid lækkert at komme lidt væk fra den daglige trummerum. Og hvad er bedre end at spille golf, når du bare skal slappe af og komme helt ned i gear? Du kan booke et golfophold på Sjælland med forskellig varighed, så du kan komme afsted lige så længe, som du har tid og lyst til.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Du kan finde gode tilbud på golfophold på Sjælland flere forskellige steder

Ville det ikke bare være skønt, hvis du kunne få fingrene i et golfophold på Sjælland på tilbud? Det er typisk noget, som de fleste golfspillere drømmer om. Rent faktisk kan du sommetider få fat i et godt golfophold Sjælland tilbud. Hvis du gerne vil have glæde af et godt tilbud, er der flere ting, du kan gøre. 

Du kan eksempelvis tilmelde dig nyhedsbreve hos nogle af de steder, der tilbyder golfophold i Jylland og på Sjælland. Dette gør sig også gældende, hvis du gerne vil afsted på et golfophold på Læsø eller andre steder. Tilmelder du dig et eller flere nyhedsbreve, vil du få direkte besked, når der er et godt tilbud.

En anden mulighed er, at du følger med på diverse dealsites. På mange af de danske dealsites bliver der nemlig i ny og næ lagt rigtig gode tilbud på golfophold ud. Det sker typisk i lavsæsonen, hvor der ikke er booket så mange golfophold. 

Sæt golf i centrum med et golfophold på Sjælland

Har du ikke ret meget tid til dit golfspil i hverdagen, er det måske en idé, at du sætter golf i centrum med et golfophold på Sjælland. Der er rigtig mange steder, du kan vælge mellem, så du kan komme ud og opleve et hav af forskellige golfbaner. 

Inden du udvælger et golfophold, bør du undersøge, hvilke golfbaner der er til rådighed. Du skal nemlig helst på et ophold, der lever op til dine forventninger. Det vil være ærgerligt at tage af sted og forvente mange golfbaner, hvis der kun er en enkelt golfbane tilgængelig det pågældende sted.

Hvis du tager på et golfophold på Fyn eller Sjælland, får du mere tid til at spille golf, da du ikke behøver at lave andet end at spise, drikke, sove og være på golfbanen. Du skal ikke sørge for alle de daglige gøremål såsom vasketøj, madlavning, rengøring og så videre. I stedet kan du bare hygge dig på golfbanen og kigge på seværdigheder i området, hvis du har tid og lyst til det.

fantastisk golfbane som du kan spille golf på

Et golfophold på Sjælland kan sagtens skrives på ønskesedlen

Er du golfspiller, og ved du ikke rigtig, hvad du ønsker dig til din fødselsdag eller i julegave? Hvorfor så ikke sætte et golfophold på Sjælland på din ønskeseddel? Hvis du ikke ønsker dig meget andet, er der en stor chance for, at det er lige præcis det, du får. 

Det kan eksempelvis være, at du får et gavekort, der dækker en del af opholdet, hvor du selv betaler det resterende beløb. Derudover er der den mulighed, at din familie lægger sammen, så du får hele golfopholdet. 

Sidst men ikke mindst kan det være, at du får et golfophold på Sjælland for 2 personer. Herved kan du tage af sted sammen med en, du holder af. 

Når du ikke spiller golf, kan du hygge dig med andre oplevelser på Sjælland

Har du ikke tænkt dig at udfylde al din tid med golf, når du er på et golfophold, kan du sagtens få en masse andre oplevelser. Der findes mange forskellige attraktioner og seværdigheder på Sjælland, så der er noget for enhver smag.

Ønsker du ikke at køre langt efter andre oplevelser, kan du i stedet nyde omgivelserne og naturen, der ligger omkring dit golfophold på Sjælland. Det kan være både hyggeligt og afslappende at gå en tur. Og det er kun et plus, at du ikke skal bruge tid på at komme til og fra de forskellige steder. 

Det kan naturligvis være en fordel, hvis oplevelsen eller seværdigheden ligger i nærheden af dit golfophold. Er du på et golfophold i Nordsjælland, er det typisk mest nærliggende at besøge attraktioner i dette område. Har du ikke selv nogle idéer til oplevelser, kan du kigge nærmere på vores 10 forslag:

  • Karen Blixen Museum
  • Kronborg Slot
  • Nyhavn
  • Skovtårnet
  • Gavnø Slot
  • Bakken
  • Botanisk Have
  • Den Blå Planet
  • Amalienborg Slot
  • Sagnlandet Lejre

FAQ om golfophold på Sjælland

Hvorfor booke et golfophold på Sjælland?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør booke et golfophold på Sjælland. Først og fremmest kan du hygge dig med at spille golf. Derudover kan du se frem til at komme helt ned i gear og spise en masse god mad. 

Kan jeg bestille et golfophold på Sjælland her på siden?

Det er desværre ikke muligt at bestille et golfophold på Sjælland her på siden, da vi ikke selv tilbyder disse ophold. Dog er det let for dig at komme videre til de specifikke golfsteder via vores side, så du kan booke dit foretrukne golfophold. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt, da dit golfophold blot er et par klik væk. 

Hvorfor tage på et golfophold i Danmark?

Der er mange forskellige årsager til at tage på et golfophold i Danmark. Eksempelvis kan du vælge mellem alt lige fra golfophold på Sjælland til golfophold i Jylland, golfophold på Fyn og mange andre steder rundt omkring i landet. Du kan derved komme vidt omkring uden at skulle rejse alt for langt, når du skal prøve spændende golfbaner.

Kan jeg leje golfudstyr på et golfophold på Sjælland?

Har du brug for at leje golfudstyr, når du skal på et golfophold på Sjælland, er det en god idé at undersøge, om det er muligt. Hvis du ikke kan læse dig frem til dette på stedets hjemmeside, bør du kontakte stedet telefonisk eller via mail.