fbpx

Golfophold Jylland

Bedste Golfophold i Jylland 2024

Spiller du golf, er det typisk en stor oplevelse at komme rundt forskellige steder for at afprøve nye golfbaner. Men er du ved at være en smule træt af den golfbane, som du spiller på weekend efter weekend? Så er det sikkert på tide, at du tager på et golfophold i Jylland.

Du kan finde fremragende golfophold i Jylland flere forskellige steder. Du kan eksempelvis kigge nærmere på enten golfophold i Sønderjylland eller golfophold i Midtjylland. Vil du gerne opleve noget nyt, er et golfophold en fantastisk idé. 

Så hvis du har lyst til at tage en tur til Jylland på et golfophold, er du kommet til den helt rigtige side. Herunder kan du nemlig se alle de golfophold, du har mulighed for at vælge mellem.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Få en aktiv weekend eller miniferie med et golfophold i Jylland

Vælger du at tage på et golfophold i Jylland, kan du være sikker på, at du får en dejlig aktiv weekend eller miniferie. Der er nemlig en god mulighed for, at du får masser af frisk luft og motion, når du er på sådan et ophold. Dog er det ikke det eneste, du får ud af et golfophold. Det er nemlig også yderst afslappende, så du kan komme helt ned i gear.

Ovenstående gælder naturligvis også, når du spiller på din sædvanlige golfbane. Men når du er på et golfophold, er der bare lige den ekstra forkælelse, at du ikke skal hjem og lave mad bagefter. 

På et golfophold i Jylland bliver der nemlig sørget for, at du får god mad. Du kan endda tage på et gourmetophold, hvor du kan nyde godt af både golf samt den lækreste mad. Uanset om der er inkluderet gourmetmad i dit ophold eller ej, er du sikret en menu, der forkæler dine smagsløg.   

Kombinér dit golfophold i Jylland med et spaophold

Selvom du elsker golf, er det ikke alle, der har det på samme måde. Men det skal ikke forhindre dig i at komme afsted på et golfophold på Sjælland og i Jylland. Hvis din rejsepartner ikke er meget for golf, men i stedet elsker selvforkælelse, kan I vælge at kombinere et golfophold med et spaophold

Der er nemlig steder i Jylland, der er forsynet med både golfbaner og spafaciliteter. Hvis I er flere par, der tager afsted sammen, kan det hurtigt blive en hyggelig tur. Herved kan golfelskerne nemlig spille golf, mens alle andre hygger sig i spaen. 

Så det er bestemt ikke udelukket, at du kan komme på et golfophold i Jylland, selv hvis din partner ikke interesserer sig det mindste for golf. Din partner behøver nemlig ikke at sidde og kede sig på værelset, mens du spiller golf, hvis du vælger et sted med spa- og wellnessfaciliteter.

Nyd de smukke omgivelser under dit golfophold i Jylland

Der er en meget stor chance for, at du ikke kan få nok af smukke omgivelser, når du er på et golfophold i Jylland. Jylland er fyldt med en masse skøn natur, som du kan nyde i fulde drag. Derudover er golfbaner typisk placeret lige midt ude i naturen, hvilket kun er et plus for dig. En del golfbaner har sågar flotte udsigtspunkter undervejs, så du har mulighed for at nyde udsigten, mens du bevæger dig rundt mellem hullerne.

Bliver du træt i armene af at svinge golfkøllerne, kan du gå rundt i den nærliggende natur omkring golfbanerne og nyde denne. Du er derfor ikke nødsaget til at sætte dig ind i din bil og køre hen til et naturskønt område, hvis du gerne vil gå en tur. 

fantastisk golfslag i Jylland

Et golfophold i Jylland behøver ikke kun at handle om naturoplevelser

Har du fået lyst til at nærstudere noget andet end naturen, når du er på et golfophold i Jylland, er der mange andre aktiviteter, du kan kaste dig over. Rundt omkring i Jylland findes der nemlig masser af dyreparker, forlystelsesparker, kirker, museer, møller, mindesmærker, gallerier samt et utal af andre seværdigheder og aktiviteter. Du kan eksempelvis besøge:

  • Råbjerg Mile
  • Ree Park
  • Grenen
  • Jyllandsakvariet
  • Nationalpark Thy
  • Legoland
  • ARoS
  • Tirpitz
  • Aalborg Zoologiske Have
  • Koldinghus

Der er altså ingen tid til at sidde og kukkelure, hvis du gerne vil opleve noget andet end golf, når du er på et golfophold på Fyn og i Jylland. Du kan bare finde din computer eller mobiltelefon frem og søge rundt på nettet, hvis du ikke finder vores forslag interessante. Her kan du hurtigt finde frem til, hvad du kan foretage dig i nærheden af dit golfophold i Jylland. 

Når du har fundet forskellige seværdigheder og aktiviteter i området, kan du vælge de oplevelser, du synes er mest interessante. I og med at der er så mange forskellige aktiviteter at vælge mellem, kan du med stor sandsynlighed finde noget, som interesserer dig og din rejsepartner. 

Et golfophold i Jylland er den bedste gave til golfelskeren

Kender du en, der er helt vild med at spille golf dag ud og dag ind? Måske kan personen slet ikke holde op med at snakke om golf ved enhver given anledning? Så finder du alletiders gaveidé lige her på vores side. 

Du kan nemlig glæde en inkarneret golfspiller ved at booke et golfophold i Jylland og derefter give det i gave. Der er en ret stor chance for, at gavemodtageren vil falde dig om halsen og takke dig meget ivrigt for sådan en skøn gave. 

Er du selv glad for at spille golf, er det en endnu bedre gave, da du og gavemodtageren kan tage af sted sammen og hygge jer i en forlænget weekend eller lignende. Passer det jer ikke at skulle på et golfophold i Jylland, er det måske i stedet en mulighed med et golfophold på Bornholm.

Det er muligt at finde et godt tilbud på et golfophold i Jylland 

Det er rent faktisk sandt, at du sagtens kan finde et golfophold i Jylland på tilbud. Det sker nemlig i ny og næ. Så hvis du vil vide mere om, hvordan du finder et godt golfophold Jylland tilbud, bør du læse med videre her. 

Hvis du vil have fingrene i et golfophold til en nedsat pris, er det en fordel at starte med at tilmelde dig de pågældende steders nyhedsbreve. Et nyhedsbrev giver dig nemlig direkte besked, hvis der er et godt tilbud. 

Når der kommer et nyhedsbrev fra et sted med et golfophold i din indbakke, bør du læse det snarest muligt. Derefter gælder det om at være hurtig i forhold til, om du skal benytte dig af tilbuddet eller ej. Er det lige dig, bør du bestille opholdet stort set med det samme. Billige golfophold i Jylland hænger nemlig ikke på træerne. 

Et andet sted, du også kan være heldig at finde gode tilbud, er på forskellige dealsites. Her kan du sommetider finde billigere golfophold i Jylland. Du kan måske endda finde et golfophold i Holstebro til næsten ingen penge.

Du har altså flere muligheder, når det kommer til at få fingrene i et rigtig godt golfophold. Det er specielt smart at holde udkig efter et godt tilbud, når det er Black Friday eller Cyber Monday. 

FAQ om golfophold i Jylland

Hvornår kan jeg tage på et golfophold i Jylland?

Du kan tage på et golfophold i Jylland, når du har tid og lyst til det. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle golfsteder, der har banerne åbne hele året. Nogle golfophold har måske en enkelt golfbane åben året rundt. Den er dog lukket, når det er frostvejr.

Kan vi tage fire venner af sted på et golfophold i Jylland?

Der er absolut intet, der forhindrer fire venner i at tage af sted på et golfophold i Jylland. Det er bare med at booke plads til alle, pakke jeres tasker og tage af sted, når tiden er inde. Den eneste hindring, der kan være, er, at det pågældende sted er fuldt booket. Er det tilfældet, kan I prøve at finde nogle andre datoer.

Hvornår skal jeg booke et golfophold i Jylland?

Det bedste er at booke et golfophold i Jylland lige så snart, at du ved, at du skal af sted. Hvis du bestiller dit golfophold så tidligt som muligt, er du nemlig sikret, at der er plads til dig. Eftersom at de fleste golfophold er meget populære, er det aldrig for tidligt at bestille dit ophold. 

Er der noget, jeg skal være opmærksom på, når jeg bestiller et golfophold i Jylland?

Golfophold findes i mange prisklasser. Det er derfor noget af det første, du skal være opmærksom på, når du bestiller et golfophold i Jylland. Det gælder også, hvis du skal booke et golfophold i Nordsjælland. Du bør kigge på, om prisen og dit budget matcher, inden du trykker på booking knappen.