fbpx

Golfophold Fyn

Bedste Golfophold på Fyn 2024

Det er efterhånden blevet lige så populært at tage på golfferie, som det er at tage på skiferie. Hvis du er glad for at spille golf, behøver du dog ikke kun at holde dig til golfferier. Du kan nemlig tage på et såkaldt golfophold. Det kan for eksempel være et golfophold på Fyn eller et golfophold i Sverige

Et golfophold på Fyn kan foregå i en forlænget weekend eller som en miniferie. Du kan også bare tage af sted på en enkelt overnatning. Hvis du har tid, er det helt bestemt værd at bestille et golfophold, så du kan opleve noget nyt samt prøve nye golfbaner.

Her på vores side kan du nemt og hurtigt få et overblik over forskellige golfophold på Fyn. Har du ikke lyst til at tage til Fyn for at spille golf, findes der mange andre muligheder. Du kan blandt andet tage et kig på golfophold på Langeland eller et helt andet sted i Danmark eller i udlandet.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et af Fyns hyggeligste hoteller. Her er god stemning, en forrygende udsigt og fred og ro. Værelserne er af forskellige størrelser, og på dem alle finder du te- og kaffefaciliteter. Restauranten har et godt udvalg af á la carte retter. Du kan tage mange dejlige gåture i området – for eksempel ved stranden. Snup en uge eller en weekend på Taasinge.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyd at spille på nye og spændende golfbaner under dit golfophold på Fyn

Det er ikke alle, der har tiden til eksempelvis at tage på et golfophold i Tyskland, da der typisk er en længere transporttid end, hvis det foregår i Danmark. For de fleste golfspillere er det lidt af en drøm, der går i opfyldelse, når de tager på et golfophold. På et golfophold er der nemlig mulighed for at afprøve nye og spændende golfbaner. 

Golf er en interessant sport, hvor du får frisk luft og motion, mens du bevæger dig rundt på golfbanen. Men hvis dit golfspil foregår på den samme golfbane hele tiden, så kan det godt gå hen og blive en lille smule kedeligt og trivielt. 

Det er der gudskelov råd for. Når først du har opdaget, hvad et golfophold på Fyn kan gøre for dig og dit golfspil, vil du slet ikke kunne få nok af at tage på disse typer af ophold. Du skal derfor være indstillet på, at du højst sandsynligt gerne vil prøve det igen. 

Heldigvis er der masser af forskellige golfophold på Fyn. Slipper de op på et tidspunkt, kan du altid vende blikket mod et golfophold i Jylland, et golfophold på Samsø eller et helt andet sted.

formidabel golfbane på Fyn

Det behøver ikke kun at handle om golf på et golfophold på Fyn

Hvis du ikke har tænkt dig at gå rundt og svinge golfkøllerne i alle de timer, du er afsted, kan dit ophold også sagtens handle om andet end golf. 

For eksempel finder du steder, der er forsynet med både golfbaner samt spa- og wellnessfaciliteter, kombiner et golfophold med et spaophold. Så hvis du både er vild med golf og selvforkælelse, i form af en spa, en sauna eller massage, er det klart noget, du bør overveje.

Er du mere indstillet på, at der skal ske noget, kan du altid give dig i kast med at besøge diverse attraktioner og seværdigheder på Fyn. Bor du i nærheden af Odense, kan du vælge at tjekke H.C. Andersens hus ud. 

Men det er bestemt ikke det eneste, du kan beskæftige dig med. Der kan også opleve alt lige fra kirker til museer, gallerier, udstillinger, naturoplevelser og meget mere. Her finder du vores 10 forslag til, hvad du kan lave på Fyn:

  • Svanninge Bakker
  • Odense ZOO
  • Egeskov Slot
  • Øhavsstien
  • Faaborg Museum
  • Den Fynske Landsby
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Naturama
  • Nyborg Slot
  • Vikingemuseet Ladby

Hvis du gerne vil se dig lidt omkring, kan du også selv undersøge, hvad du kan lave, inden du tager af sted på dit golfophold på Fyn. Derved er din tur nemlig forberedt ned til den mindste detalje. Det gør, at du bare kan bruge tiden på at nyde dit ophold. 

Tag på et golfophold på Fyn, når det kribler i golffingrene 

Det er muligt at komme på et golfophold på Fyn det meste af året. Du kan derfor hurtigt komme af sted, når det kribler gevaldigt i golffingrene. Der er dog tidspunkter, hvor de fleste steder med golfophold på Sjælland og Fyn ikke har åbne golfbaner. 

Hvis du er snedig samt har tiden og budgettet til det, bør du bestille et golfophold på Fyn i god tid. Du kan eksempelvis beslutte dig for, at du vil på et golfophold to gange om året og så booke de steder, du gerne vil besøge. Derved kan du altid være sikker på, at der er plads til dig og din golfkammerat.

Men hvem skal du så tage med på et golfophold? Det hyggeligste er naturligvis, hvis du har en partner, der også er besat af golf ligesom dig. Hvis I begge er vilde med golf, kan I nemlig få en masse kvalitetstid sammen under sådan et ophold. Desuden kan det være godt for par at komme lidt væk fra hverdagen og have tid til at fokusere på hinanden og ikke alt muligt andet. 

Hvis din partner ikke er lige så entusiastisk omkring golf som dig, kan du sagtens tage et familiemedlem eller en god ven med.

FAQ om golfophold på Fyn

Er det muligt at finde et godt tilbud på et golfophold på Fyn?

Du kan sagtens være heldig at finde et godt golfophold Fyn tilbud. Du kan finde et godt tilbud på flere måder. Eksempelvis kan du tilmelde dig forskellige steders nyhedsbreve, så du får besked, når der er tilbud på deres golfophold. Derudover er det også en god idé regelmæssigt at besøge forskellige dealsites.

Kan jeg bestille et golfophold på Fyn her på siden?

Det er ikke muligt at bestille et golfophold direkte på Opholdsguide.dk, da vi ikke selv udbyder disse ophold. For at booke eller bestille et golfophold på Fyn skal du klikke dig videre ind på det sted, som du gerne vil bestille eller læse mere om. Når du klikker dig videre, kommer du nemlig ind på vores samarbejdspartneres sider. Det er her, at du kan booke dit golfophold. 

Koster det mange penge at tage på et golfophold på Fyn?

Det er muligt at finde golfophold på Fyn i mange forskellige prisklasser. Det er også gældende for golfophold på Sjælland og andre steder. Du bør derfor kunne finde et eller andet golfophold, der ligger inden for dit budget. Er det ikke muligt at finde et ophold på Fyn til en passende pris for dig, kan du prøve at kigge på golfophold andre steder i Danmark.

Hvorfor er der forskel på prisen for golfophold på Fyn?

Forskellen på prisen for golfophold på Fyn skyldes typisk flere ting. Det kommer blandt andet an på antallet af golfbaner og deres stand. Derudover har maden en betydning for prisen, da du betaler mere for en gourmetmenu end en almindelig aftenmenu. Sidst men ikke mindst afhænger prisen af værelsestypen samt, om der eventuelt er inkluderet en vinmenu.