fbpx

Badehoteller Sjælland

Bedste badehoteller på Sjælland 2024

Tag en velfortjent pause fra hverdagen med et lækkert ophold på et badehotel på Sjælland. Bo med udsigt til vandet, kom ud at bade på stranden og få en dejlig middag på badehotellet. Her på siden finder du nogle af de bedste tilbud på forskellige badehoteller, der er placeret på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Dragør Badehotel
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel Hornbækhus
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Havgaarden Badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Tisvildeleje Strandhotel
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1650 kr.

Hotel Villa Brinkly
Hotels.com

Hotel Villa Brinkly

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.550 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Hotel Villa Strand rummer nogle gode værelser, og alt på hotellet er smagfuldt indrettet i en stil, der er tro mod husets alder. Der er lyst og venligt overalt. Du kan nyde udsigten over Kattegat og gå dejlige ture langs stranden. Badeværelserne er moderne indrettet. Der serveres kontinental morgenmad, og du kan nyde både kolde og varme drikke i baren.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Nysted Havn
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Rungstedgaard
Hotels.com

Rungstedgaard

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Sådan finder du det perfekte badehotel for dig

Har du længe drømt om et ophold på et idyllisk badehotel på Sjælland, så er du kommet et skridt tættere på at realisere drømmen. Badehoteller er utrolig populære i Danmark hele året rundt. Selvom mange måske forbinder et badehotel med et sted, der er skønt om sommeren, så har det bestemt også sin charme om vinteren.

Hvis du er i markedet for at finde det perfekte badehotel for dig, så er du landet det helt rette sted. Vi har hos Bedsteophold.dk samlet alle de bedste badehoteller til dig, som ønsker at få en oplevelse for livet. Et badehotel kan være din næste ferie, forlængede weekendophold eller det sted du tager hen for at afstresse fra hverdagen. 

Et badehotel ligger i stor grad op til en afslappende, hyggelig og nærværende stund med dem, du skal være sammen. Et ophold på et badehotel kan være ideelt for kæresteparret, børnefamilien eller ægteparret, som alle sikkert har en travl hverdag. Når du ankommer til badehotellet på Sjælland, ved du at det næste døgn eller weekend handler om at komme ned i gear. Her har de forskellige badehoteller lavet rammerne for, at du kan komme ned i gear og stresse af fra din travle hverdag.

Nu er det bare op til dig at vælge, hvilket badehotel der tiltaler dig mest. 

nydelig dag ved standen på Sjælland

Skru op for romantikken med et ophold på et badehotel

Det kan være svært at pleje forholdet, når man har en travl hverdag sammen. Særlig hvis I har små børn, kan det være svært at finde tid og nærvær til hinanden. Her går de fleste dage med praktiske ærinder og pligter. Med et ophold på et badehotel på Sjælland, kan du pifte romantikken lidt op i forholdet. Badehotellet sætter rammerne for en god aften, hvor I kan nyde hinandens selskab. Her er der plads til at nyde en middag med udsigt over vandet, eller få en afslappende massagebehandling for at sænke din puls.

Hvis du derfor har en partner, som du synes trænger til at blive forkælet lidt, så kan du med fordel overveje at booke et ophold på et badehotel på Sjælland. Det kan enten være som en enkelt overnatning eller som en tur over en hel weekend. Dermed er der også plads til, at I kan tage ud på lange gåture langs vandet, eller opleve nogle af de seværdigheder, der er i nærområdet.

Forær et ophold på et badehotel som den perfekte gave

Leder du efter den helt perfekte gave til brudeparret eller til venneparret, som har alt andet? Så er det en sikker vinder med et ophold på et badehotel. Her kan du frit vælge mellem de forskellige badehoteller i Jylland samt på Sjælland, der er at finde på siden. På denne side har vi fundet de bedste badehoteller på Sjælland. Du kan dermed vælge efter, hvilken du synes tiltaler dig mest eller efter, hvordan badehotellet er placeret geografisk i forhold til bopælen fra modtageren. 

Det er en gave, som modtagerne med sikkerhed vil blive glad for, da den giver dem mulighed for at tilbringe tid sammen i skønne og idylliske omgivelser. 

Hvornår er det bedst at bestille et badehotel på Sjælland?

Hvis du er nysgerrig på, hvornår det er bedst at bestille et ophold på et badehotel på Sjælland, så afhænger det af flere parametre. Hvis du f.eks. har en travl hverdag med en booket kalender, så er det klart bedst at booke et ophold ind, når du endelig har et hul. Her er det måske ikke prisen, der er den mest afgørende, men det at du har mulighed for at kunne trække stikket fra den travle hverdag. 

Hvis du derimod bestræber dig på at finde et ophold, når det er billigst, er det klart i den periode, hvor der er lavsæson for badehotellerne på Fyn og Sjælland. Det vil altså være i vinterhalvåret, hvor der blandt andet kommer særlige kampagner og tilbud, som er værd at slå til på. Her kan du sidde inde i varmen med et varmt tæppe og kigge ud på det levende hav. 

Det er naturligvis en smule dyrere i sommerperioden, da mange booker et ophold på et badehotel i stedet for en ferie sydpå. Der er mulighed for at sole sig på stranden, bade i vandet og nyde en kold drink på badehotellets terrasse.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et ophold på et badehotel på Sjælland?

Der er ikke et entydigt svar på, hvad prisen for et ophold på et badehotel er. Der er flere parametre, der påvirker den endelige pris. Generelt kan du forvente, at et ophold på et badehotel på Sjælland er en smule dyrere end i Jylland. Dog kan der være særlige kampagner og tilbud der gør, at prisen alligevel er billigere på et ophold på et badehotel på Sjælland. 

Den endelige pris for et ophold afhænger af, om du booker et ophold i lavsæsonen eller i højsæsonen. Der kan være en relativt stor prisforskel. Herudover er der naturligvis forskel på, om det er en enkelt overnatning eller et ophold over en hel weekend.

Alt efter om du vælger et badehotel med middag eller adgang til spa, vil det også have en betydning for prisen. Men generelt kan du forvente, at en overnatning med middag for 2 kan koste ca. 2.000 kroner og opefter. 

Hvordan finder du de bedste tilbud på et badehotel på Sjælland?

Det er heldigvis ikke særlig svært at finde de bedste tilbud på et badehotel på Sjælland. Hos Bedsteophold har vi nemlig gjort det simpelt for dig ved at samle alle de bedste tilbud, der er at finde på et ophold på et badehotel på Sjælland. 

Hold derfor løbende øje på siden, hvor vi opdaterer dig med de bedste tilbud hele året rundt. Dermed er du altid sikker på, at du finder et skønt badehotel på Sjælland til den bedste pris.