fbpx

Badehoteller Jylland

Bedste badehoteller i jylland 2024

Er du på udkig efter et ophold, der både byder på charmerende og autentiske omgivelser og muligheden for at komme helt ned i gear? Så har vi håndplukket en række badehoteller i Jylland, som i den grad er et besøg værd. Det er uanset, om du ønsker et romantisk getaway eller et afslappende ophold med en ven eller et familiemedlem.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambohus får du alt det, som du forbinder med et kro- og badehotelophold. Strand, vind, gourmetmad, sublime værelser og vidunderlig wellness. Værelserne er smukt indrettede, og de har modtaget prisen for “Bedste værelsesoplevelse” i 2020. Køkkenet byder på mad fra bunden, som kan være solid kromad eller fantastisk gourmet. Få hele pakken på din ferie, eller snup en dejlig weekend med til til forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Agger Badehotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotellet er indrettet i det tidligere første danske tuberkulose-senatorium i år 1900. Det skulle ligge højt, have masser af frisk luft og diverse bade og motionsformer. Få noget af den stemning med, når du bevæger dig rundt på det store smukke hotel. I dag udstråler stedet ro, højt til loftet og sundhed for både krop og sjæl. Nyd fx: kurbade, spa og behandlinger. Nyd også den smukke indretning og den fantasktiske mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Stemningen og stilen på Herting Badehotel er indbegrebet af et badehotel. Oplev det traditionelle strandhotel og det dominerende Vesterhav. Du får vind, en uendelig strand og det helt særlige lys, der hviler ud over horisonten. Ud over sublime måltider og hyggelige værelser til en, to eller hele familier så får du også spa og wellness her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bo på det smukke badehotel lige ud til Aarhus Bugt. Her kan du slappe af og trække dig tilbage fra byens puls. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt. Ud over de fine værelser og den udsøgte forplejning så byder hotellet også på blandt andet: pool, parkering, træningscenter og bar. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Velegnet til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Strandlyst
Hotels.com

Hotel Strandlyst

3/5

Laveste pris for 2 personer: 400 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Naturperlen
Hotels.com

Naturperlen

3/5

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Skagen Hotel
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Stay by Stage
Hotels.com

Stay by Stage

3/5

Laveste pris for 2 personer: 725 kr.

Als Kloster BnB
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderstrand
Hotels.com

Hotel Sønderstrand

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Vedersø Klit Badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Derfor vælger mange ophold på badehoteller i Jylland 

Det unikke ved de danske, og især jyske, badehoteller er, at de hver har deres unikke særpræg. Hvis du derfor også sætter pris på et ophold, hvor atmosfæren og indretningen oser af et klassisk badehotel, så får du bestemt dine forventninger indfriet, når du booker et ophold.

En af årsagerne til, at mange også vælger et ophold på et badehotel i Jylland er, at det kan danne de perfekte rammer for et romantisk getaway. Det kan være, at dig og din partner har brug for lidt ekstra kærestetid, eller måske vil I have et ophold, fordi I skal fejre en årsdag, bryllupsdag eller lignende. Badehotellet er dog også ideelt for venneparret, søskendeparret eller andre familiemedlemmer, som kunne tænke sig et dejligt og afslappende ophold – for det kan vores udvalg af badehoteller helt bestemt give.

Badehoteller har selvfølgelig også fået deres popularitet, fordi de er placeret helt tæt på vandet – omgivelserne er derfor også ekstra smukke. Hold dig derfor ikke tilbage med at udforske dit kommende badehotel – for chancerne er ekstra store for, at du bliver blæst bagover. 

vidunderlig eftermiddag ved standen i Jylland

Bedsteophold har samlet de bedste strandhoteller i Jylland

Hvis du har besluttet dig for, at du vil booke et ophold på et strandhotel i Jylland, så er der ekstra god grund til at gøre det hos Bedsteophold. Vi har fundet nogle af de bedste strandhoteller, som er placeret i Jylland. Du kan derfor også se ekstra meget frem til at få en overnatning. 

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt, når du skal booke din overnatning. Når du har udset dig et hotel, skal du blot klikke på reservér/læs mere, og så kommer du direkte ind til udbyderen af dit kommende ophold. 

Giv et ophold på et badehotel som en gave 

Står du og mangler en gaveidé til din partner, ven eller et familiemedlem? Så er der alle gode grunde til, at du giver et ophold på et badehotel på Sjælland eller iJylland. Udover at opholdet giver plads til fornyet energi og maksimal afslapning, så er det også en god mulighed for at få kvalitetstid sammen. Og hvis det er en gave til din partner, så kan et romantisk getaway være en skøn kærlighedserklæring, hvor bare dig og din partner har tid sammen. For i en travl hverdag er det ikke altid, at der er tid til kærestedage og at date hinanden. Heldigvis er det noget, et ophold på et badehotel kan lave om på. 

Overvej at vælge dette badehotel i Jylland

Hvis du kunne tænke dig lidt hjælp med på vejen, når du skal vælge et badehotel på Bornholm eller i Jylland, så kommer vi med lidt fifs her. En første ting du kan overveje er, hvor langt du vil køre efter dit ophold. For der er en god håndfuld hoteller, du kan vælge imellem i hele Jylland. Chancerne er derfor også ekstra store for, at du ikke behøver at køre langt for at komme til din destination. 

En anden ting du kan vælge ud fra er, hvilke faciliteter badehotellet har. Hvis du sætter ekstra meget pris på en god spiseoplevelse, så findes der badehoteller med tilhørende gourmetrestauranter, find eventuelt mere inspiration til gourmetophold på vores hjemmeside.

En tredje ting du helt sikkert også bør kigge efter er, hvordan badehotellet er indrettet. For hvis du sætter ekstra meget pris på den charme og stil, der følger med et badehotel, så gå endelig med et sted, som har gjort ekstra meget ud af hele hotellet.

En sidste ting du også kan holde øje med er, hvordan omgivelserne omkring badehotellet er. Hvor tæt er det på stranden? Er det naturrigt? Er det tæt på byen, hvis du gerne vil have en shoppingtur eller udforske lokalområdet? Disse spørgsmål kan også være gode at forholde sig til, før du booker et ophold, så det bliver helt, som du ønsker. For du fortjener selvfølgelig det bedst muligt ophold, når du tager tid ud af kalenderen for at komme på en miniferie. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er der tilbud på badehoteller i Jylland? 

En af fordelene ved at vælge et badehotel er, at du løbende kan finde gode tilbud på forskellige ophold i Jylland. Der er derfor også god grund til, at du holder dig opdateret på vores side, så du kan få fingrene i de bedste tilbud.   

Ved hvert badehotel har vi gjort det nemt og overskueligt at se prisen for dit kommende ophold. Og samtidig har vi også understreget, om prisen på nuværende tidspunkt er den bedste. Det betyder, at du hurtigt kan danne dig et godt overblik over, om det er værd at slå til nu. 

Hvornår kan du booke et ophold på et badehotel? 

Er du klar på at nyde et skønt ophold på et badehotel? Så er det især i sommerperioden, at badehotellerne i Jylland bugner af liv. Vær derfor også opmærksom på, at der i vinterhalvåret kan være badehoteller, som har lukket. Til gengæld vil du opleve, hvor magisk badehotellerne i Jylland er i de perioder, hvor de så er åbne. Der er derfor også ekstra god grund til, at du og din partner eller ven, får denne oplevelse sammen. 

Hvordan bestiller du dit ophold på et badehotel? 

Hos Bedsteophold har vi gjort det ekstra nemt for dig at bestille et ophold på et badehotel i Jylland. I og med at vi har samlet attraktive badehoteller her på siden, så kan du nemt og overskueligt klikke videre ind på det hotel, der taler mest til dig. Og herfra er det bare din opgave at vælge et tidspunkt du vil rejse, et værelse og eventuelle ekstra tilkøb. Meget nemmere bliver det nærmest ikke. Så gå på opdagelse i de forskellige ophold her på siden, og vælg det sted, du helst gerne vil hen.