fbpx

Badehoteller Fyn

Bedste Badehoteller på Fyn 2024

Hvis du trænger til at lade batterierne helt op og komme væk tæt på vandet, så er et badehotel det helt perfekte valg. I Danmark finder du nogle af de mest fantastiske og historiske badehoteller på Fyn. Book en overnatning eller tilbring hele weekenden på dit foretrukne badehotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde får 4 stjerner. Der findes forskellige størrelser værelser og lejligheder, hvoraf nogle af dem er med balkon med havudsigt. Gå en tur ved den direkte strand eller i den øvrige dejlige natur. Tag en cykeltur eller en tur i en kano. Der er mange aktivitetsmuloigheder i nærheden af hotellet. Det kan for eksempel være dart eller minigolf. Kæledyr er velkomne. Du får også fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg ligger i en klassisk bygning tæt på stranden. Der er flere typer værelser, og alle 62 har gratis Wi-Fi. Hotellet er velegnet både til familier, par og til erhvervsmæssig brug. Restauranten er hyggelig, og menukortet er alsidigt. I sæsonen kan du nyde at sidde ude på terrasen og nyde et måltid mad, en drink eller en kop kaffe. Kæledyr er velkomne, og der er fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Der er masser af historie i det familiedrevne hotel i Kerteminde. Næsten 300 år har det på bagen, og det er stadig lige så hyggeligt som dengang. Værelserne er indrettet med respekt for stedets lange historie. Du får gratis Wi-Fi og parkering på hotellets grund. Restauranten er kendt for at lave traditionelle danske retter. En ekstra specialitet er øl fra hotellets eget mikrobryggeri.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Lundsgaard Gods
Hotels.com

Lundsgaard Gods Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Badehotel Harmonien
Hotels.com

Badehotel Harmonien

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Nesselet i Nyborg er et fredeligt hotel med en behagelig stemning. Her kan du slappe af og nyde livet i fred og ro, eller du kan benytte nogle af hotellets faciliteter. Det kan for eksempel være: pool, boblebad, massage eller sauna. På restauranten kan du nyde de skønneste gourmet-retter, og alle værelserne er hyggelige og har udsigt ud over Storebælt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Faaborg Byferie
Hotels.com

Faaborg Byferie

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Skovpavillonen
Hotels.com

Hotel Skovpavillonen

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Sådan finder du det bedste tilbud på et badehotel på Fyn

Mange af de badehoteller vi har i Danmark, har en lang historie bag sig. Flere af dem er blevet renoveret over flere gange, hvorfor de alle er så idylliske og charmerende. Hvis du ønsker at forkæle dig selv eller din partner med et ophold på et badehotel, er du landet et godt sted. Der findes utrolig mange fantastiske badehoteller på Fyn. Her er du tæt på vandet, hvis du kan lide at bade eller sætter pris på udsigten til det bølgende vand. 

Hos Bedsteophold, har vi gjort det nemt for dig at finde dit næste badehotel på Fyn. Vi har samlet alle de bedste tilbud der er finde på badehoteller på Fyn her på siden. Da der løbende kommer tilbud og kampagner, kan det være en fordel at følge med på siden. Hvis du vil være den første til at få de nyeste tilbud eller opdateringer.

fantastisk dag ved stranden nær badehotellet

Stress af på et skønt badehotel på Fyn

Hvis du er vant til at have en travl hverdag med stress på arbejdet, og når du kommer hjem til de daglige pligter, så kan det være sundt at tage et ophold på et badehotel på Fyn. Et badehotel giver de bedste rammer for, at du kan komme helt ned i gear og slappe af med din kæreste eller familie. Der vil være mulighed for at få serveret dejlig mad på badehotellet, så du kan slappe af om dagen, indtil middagen er klar til dig. 

Hvis du stresser af ved at være tæt på vandet, så er det også oplagt at vælge et ophold på et badehotel. Her kommer du som udgangspunkt til at bo lige ned til vandet. Der er derfor rig mulighed for at bade i vandet eller ligge på stranden, hvis vejret tillader det. 

Flere af badehoteller på Sjælland og Fyn har også et spa- og wellness-område. Der er derfor mulighed for, at du kan forkæle din krop med velvære under opholdet. Her kan du også tilkøbe wellness-behandlinger, hvis du trænger til at få pulsen helt ned. Det vil helt sikkert være godt givet ud. 

Book din næste ferie på et badehotel på Fyn

Drømmer du om at tage på ferie sydpå, for at komme tæt på de smukke strande. Så behøver du ikke køre længere end til Fyn. Fyn byder på nogle af de smukkeste badehoteller, hvor der er plads til hele familien. Her kan I tage ned som par, et hold venner eller som familie. Der er lagt op til alt, hvad der skaber en god ferie. Der er mulighed for, at I kan spille brætspil, gå lange ture i naturen, lave udendørs aktiviteter eller smutte en tur i badet. Hvis du trænger til ren afslapning, kan du også solbade på stranden i første parket til vandet. Herfra vil du også kunne nyde den smukke solopgang og solnedgang hver dag under opholdet. 

Der er flere gode badehoteller at vælge mellem. Du kan her på siden finde en oversigt over de forskellige badehoteller på Fyn. Her kan du også læse dig frem til, hvad de enkelte badehoteller tilbyder af faciliteter og services.

Et ophold på et badehotel som en gaveidé

Kender du et par eller familie, som virkelig trænger til at blive forkælet, så kan du med fordel overveje et ophold på et badehotel i Jylland eller på Fyn som en gaveidé. Det er både idyllisk og romantisk, hvorfor mange forærer det som en bryllupsgave. Her har det nygifte par for alvor mulighed for at få nærvær og samvær med hinanden i nogle skønne omgivelser. 

Hvis du er i tvivl om, hvornår de har tid i kalenderen, eller hvilket badehotel de foretrækker, kan du vælge at give det som en “åben gave”. Det vil sige, at det kan være som et badehotel på Fyn. Dermed kan de selv vælge, hvilket badehotel det skal være, samt finde et tidspunkt der passer ind i deres skema.

FAQ – ofte stillede spørgsmål 

Hvilke faciliteter finder du typisk på et badehotel?

Når du vælger et ophold på et badehotel, vil der stort set altid være mulighed for at bade på stranden eller gå lange tur langs strandkanten. De fleste badehoteller tilbyder også adgang til et wellness-område. Her vil du have rig mulighed for at komme i boblebad, jacuzzi og sauna. Der er også visse badehoteller, der tilbyder massagebehandlinger, hvis du ønsker at løsne op i kroppens muskler og led. 

Hvad er prisen for en overnatning på et badehotel på Fyn?

Prisen for et badehotel varierer naturligvis alt efter, hvilket badehotel du vælger. Her kan der også være forskel på, hvad du skal betale for en overnatning alt efter, om du bestiller et ophold i højsæsonen eller i lavsæsonen. 

Når du udforsker de forskellige tilbud, vi har på badehoteller på Fyn, kan du vælge efter, hvad der passer mest til den stil, som du er til, samt hvad budgettet tillader. Typisk vil du kunne forvente, at prisen for en overnatning med spisning for 2 på et badehotel vil koster fra 2.000 kroner og op. Der kan naturligvis være særlige tilbud eller kampagner, der vil gøre prisen billigere end normalt.