fbpx

Badehoteller Bornholm

Bedste badehoteller på Bornholm 2024

Hvor bølgerne slår ind mod klipperne og kaster skum op i luften, er der selvfølgelig masser af badehoteller, hvor du kan indånde den friske havluft og mærke roen sænke sig. Badehoteller Bornholm er en fantastisk oplevelse for livet.

Hvad end du tager på et Bornholm badehotel alene, med en partner eller med en ven, vil det være en afslappende tur fyldt med naturskønne indtryk og et helt andet syn på Danmark. Bornholm er helt unik, og klippeøen skal opleves med egne øjne.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Sandkaas Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Derfor skal du finde badehoteller Bornholm

Danmark har mange kilometer kystlinje, og du kan finde badehoteller på Sjælland og i resten af Danmark. Men ved badehoteller Vesterhavet skal du tage højde for de vilde bølger, i Skagen risikerer du at skulle konkurrere med store mængder turister.

Bornholm er én af Danmarks perler, og øen har et turisterhverv i trivsel. Mange danskere kommer hertil, og der findes badehoteller på Bornholm, der har udviklet sig til at give dig drømmeoplevelsen.

Hvad end det handler om private strande eget af hotellet, en isoleret beliggenhed, eller noget helt tredje, så vil du kunne finde det, du søger, med badehoteller Bornholm.

Strande og badning på Bornholm

Bornholm er kendt for sin skønne natur, men også sine dejlige strande. Modsat badehoteller Vestjylland skal du på Bornholm ikke bekymre dig så meget om, hvordan strandene og havet arter sig. Bornholm ligger ikke ud til et stort, åbent hav som mange badehoteller i Jylland gør, og derfor er havet ofte roligere.

Ethvert badehotel på Bornholm holder øje med, hvad myndighederne siger om vandet ved de lokale strande, så du aldrig skal være i tvivl. Alger og dårligt vejr kan forekomme, men uanset hvor på øen du befinder dig, vil du ikke være langt fra en god badestrand.

Selv det bedste badehotel Bornholm kan blive ramt af uheld, men du kan altid blive henvist til en anden strand. Sten eller sand, uanset hvad du foretrækker, kan Bornholm levere.

fantastiske badehoteller på Bornholm

Oplev smukke Bornholm

Én af grundene til, at mange tager til Bornholm, er på grund af naturen. Bornholm er en klippeø, og på et strandhotel Bornholm kan du opleve den unikke natur på nært hold.

At se efter badehoteller Bornholm er ligesom at tage på badehoteller Sverige – naturen er et stort sælgerpunkt, men det er ikke alt. Hammershus og Dynddalen er begge vidunderlige steder at besøge, når du kommer til Bornholm, men nogle gange skal farten sættes ned.

Du kan finde badehotel Bornholm Gudhjem og tage ind og kigge på butikker, hvis du besøger øen i turistsæsonen. Der er også mulighed for et Bornholm badehotel Dueodde eller Bornholm badehotel Allinge, hvor du kan nyde røgede sild og hyggelige, gamle gader.

Tag på et romantisk hotelophold på et badehotel på Bornholm

Strandhoteller Bornholm skaber helt automatisk en romantisk atmosfære, da den smukke natur og den næsten magiske ø sætter tempoet ned og lader dig komme tilbage til simplere tider.

Selvom Bornholm måske ikke er velegnet til golfophold, så er øen perfekt til en romantisk ferie. Ferie Bornholm badehotel er tre ord, der allerede går godt i spænd, og de bliver kun endnu bedre, når du tager ad sted med nogen, du holder af.

På Bornholm trænger roen helt ind i knoglerne, og med det brede udvalg af badehoteller Bornholm, kan I sagtens finde faciliteter, der passer til jeres smag. I kan læne jer tilbage på hotellet, vade ud i bølgerne på én af de mange lokale strande, eller udforske øen på egen hånd og nyde hinandens selskab.

Foruden badehoteller Bornholm er der mange oplevelser på øen, der er velegnede for par, der gerne vil fokusere på hinanden. Det indbefatter, men er ikke begrænset til:

  • Cykeltur rundt på øen
  • Gåtur langs kyststien fra Hammershus til Hammerhavn
  • Butikstur i én af de større, hyggelige byer

En parferie til ét af de mange badehoteller Bornholm vil være en oplevelse, I aldrig glemmer, og som kan hjælpe jer tættere på hinanden.

Badehoteller Bornholm for familien

Badehoteller på Fyn og Bornholm er ikke altid målrettet familier, men du kan sagtens finde hoteller, der også byder børn velkomne.

Også familiens yngste kan nemlig få gavn af at slappe af på klippeøen, og strandene på Bornholm er ofte meget børnevenlige. Tag de små, de yngre eller de næsten-voksne med ud i naturen på én af Danmarks smukkeste øer, så de kan få en unik ferie.

Der er selvfølgelig de samme bekvæmmeligheder på Bornholm som i resten af landet, men omgivet af glimtende vand og storslåede skove er det ikke svært at finde andre aktiviteter. Badehoteller Bornholm kan være en god genvej til at genfinde familiens sammenhold, og de gør det nemt at sætte hverdagen på pause.

Desuden byder Bornholm på en række stimulerende aktiviteter, der både kan glæde børn og voksne. Tag familien med på badehotel på Bornholm på næste ferie.

Find gode priser på badehoteller Bornholm

Det er ingen hemmelighed, at Bornholm kan være en smule dyr. Øen er eftertragtet, og badehoteller Bornholm svinger meget forskelligt i pris.

Hvis du booker dit ophold i god tid, får du som regel en bedre pris. Alternativt kan du booke gennem et bureau, der distribuerer rejser og ophold lokalt på Bornholm eller i hele landet.

Du kan spare penge på selve rejsen ved at undersøge de forskellige muligheder for transport til Bornholm. Det er ikke spor svært at finde gode tilbud, hvis du er ude i god nok tid. Selv i højsæsonen er det ikke umuligt, hvis du ved, hvor du skal se.

FAQ

Er badehoteller på Bornholm dyre?

Badehoteller Bornholm varierer i pris ligesom i resten af landet, men du skal nok kunne finde gode tilbud på værelser og ophold.

Har Bornholm gode strande?

Bornholm har nogle af Danmarks bedste strande – og masser af dem. Hvis der er en strand, du ikke bryder dig om, eller som i en periode ikke er egnet til badning, kan du nemt finde én, der er lige så god.

Er det dyrt at komme til Bornholm?

Rejseudgifterne til Bornholm varierer alt efter, hvor du bor og hvordan du vælger at rejse. Undersøg evt. muligheder for færge fra Sverige.